• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    JARKA1MKRÁLOVSKÉ VINOHRADY - oficiální zastoupení pražské čtvrti zde na nyxu
    Bydlíte na Vinohradech? Především na těch pražských Královských? Máte zážitky, vzpomínky, které se vážou na toto kouzelné místo? Znáte dobré podniky? Podělte se o cokoli, co se k Vinohradům váže...

!!!NA NÁSTĚNCE STÁLE DOPLŇOVANÁ DATABÁZE HOSPOD A VINOHRADSKÝCH PODNIKŮ!!!
    (Všichni, kdož se v tomto klubu zmiňujete o svých oblíbených vinohradských podnicích, přikládejte prosím ke svým referencím také bližší údaje (ceny, druh piva, kuchyně, obsluha, vybavení atp.) a aspoň něco jako adresu!)

www.vinohrady.cz
    rozbalit záhlaví
    PUEBLO
    PUEBLO --- ---
    Opet se omlouvam za spam ale snad tu ma Avoid nejake fanousky

POMOZTE ZACHRANIT (A)VOIDy NA NÁPLAVCE!

Potřebujeme pomoci ukázat, ze (a)void floating gallery a (a)void café s galerií ve vedlejší kobce jsou oblíbenou a nedílnou součástí pražské náplavky.

Proto podpořte udržení projektu, který má smysl!

ZACHRAŇME (A)VOID! 2.0. - Petice.com
    https://www.petice.com/zachrame_avoid_20
    LUCIEN
    LUCIEN --- ---
    PUEBLO: Hned dnes jsem si dal na zahájení sezóny :)
    PUEBLO
    PUEBLO --- ---
    Párky na Míráku opět v provozu ;-)
    PUEBLO
    PUEBLO --- ---
    Sorry za spam

Chodíte rádi na Avoid? Železnou loď pod železničním mostem na Výtoni? Pokud je to pro vás jako pro mě více než jen bar, ale takè příjemné místo odpočinku a skvělé přátelské atmosféry, zvažte prosím podporu!

Jsme na jedné lodi a plujeme dál | Donio
    https://donio.cz/a-plujeme-dal?
    ONDRA_PATA
    ONDRA_PATA --- ---
    neznate nekoho z mlikarny v riegracich? nemuzu najit kontakt na zruseni rezervace
    JOHNNY
    JOHNNY --- ---
    Praze 2 hrozí rozpad koalice. Vše odstartovala podivná rošáda v ANO | PrahaIN
    https://www.prahain.cz/politika/praze-2-hrozi-rozpad-koalice-vse-odstartovala-podivna-rosada-v-ano-19099.html

Dneska byla na zastupku zabava, titulek trochu clickbait, ale posrali to famozne :) sledovat udzeniju co beha po zasedacce a ze zadnich lavic vykrikuje nejaky svoje dojmy bylo hezky :)
    LA_PIOVRA
    LA_PIOVRA --- ---
    Ten stribrnocernej F150 patri nejakymu radnimu za ODS, btw.
    Sok!
    Pravidelne tema twitterovych orgii se screnshoty, kde tvrdil, ze neni jeho doplneno jinymi screenshoty, jsak s flexi.
    ADAMIRA
    ADAMIRA --- ---
    GHOSTDOGG: Já neříkám že mezi nima rozdíl není, můj point je ten, že s takovejma autama se v centru Prahy parkuje prostě blbě a bude se tam s nima parkovat vždycky blbě.
    GHOSTDOGG
    GHOSTDOGG --- ---
    ADAMIRA: Vidím takovej nepatrnej rozdíl, mezi užitkovou dodávkou (s kterou imho nikdo soudnej v centru Prahy neparkuje, pokud tu možnost má) a naprosto retardovanym autem, který jenom substituuje malej pinďour...ale nechci se pouštět do takhle sofistikované akademické debaty.
    PEJR
    PEJR --- ---
    NOIZER: Z toho stribrno cernyho jsem tusim videl vystupovat typka co nemel ani 160cm..
    NOIZER
    NOIZER --- ---
    jo, ten ford parkuje dost casto u nas v sumavsky.. a obcas se stane, ze zaparkuju vedle nej... nejlip po smeru, takze kdyz zpoza nej vyjizdim, tak nejsem videt a nevidim taky vubec nic... nedavno jel nejakej borec dost rychle nahoru a vsimnul si me na posledni chvili (ja vyjizdel fakt pomalinku, protoze nevidim!) a zaslapnul to na fleku a zacal troubit jak kreten.. si rikam.. tyvole tak vy dva se chytte za ruce a bezte spolu svorne doprdele, to neni mozny.. vsimam si, ze se tady posledni dobou docela rozmahaj tyhle obri auta..
    ADAMIRA
    ADAMIRA --- ---
    DYSTOPIK: Jasný ale třeba ve Slovenský a okolních ulicích je těch míst obvykle fakt hodně - narozdíl od jiných míst v Praze.

Mno nechci bejt jakože negativní, ale pokud si stěžuješ že nemůžeš zaparkovat s Ducatem v uličkách na Vinohradech, tak problém možná bude v tom... že se snažíš parkovat s Ducatem na Vinohradech. :)

Nejsi sám, pravidelně tu potkávám kovboje s fordem 150 F díky kterejm se tam pak v podstatě nedá ani projet apod. A mám pro tebe docela blbou zprávu, blbě se Vám (tobě a kovbojům) bude s Vašema autoama blbě parkovat i po tom, co ty "auta zakážou" :/
    DYSTOPIK
    DYSTOPIK --- ---
    ADAMIRA: ono je rozdíl, jestli s osobákem, nebo třeba dlouhym ducatem. Bydlim v šafaříkový, takže dole na konci j.m. a vždycky radši dýl hledám, než abych parkoval třeba v křižovatce, což se tady stalo úplnym normálem.
    ADAMIRA
    ADAMIRA --- ---
    DYSTOPIK: Okolí Jana Masaryka je jedno z posledních míst v Praze, kde se dá vždycky a normálně zaparkovat - asi neumíš moc dobře hledat ;)
    LUCIEN
    LUCIEN --- ---
    DYSTOPIK: Jj, pak jsem si taky všiml. Dík.
    DYSTOPIK
    DYSTOPIK --- ---
    LUCIEN: jana masaryka je havárie plynu. Zaparkovat tady v nejbru s dodávkou zdálo se bejt téměř nemožný. Už aby ty auta zakázali.. :)
    LUCIEN
    LUCIEN --- ---
    Nevíte někdo proč se změnil směr v Záhřebské mezi Londynskou a Belgickou (u dermatologie)?
    RED_KOMUSO
    RED_KOMUSO --- ---
    LA_PIOVRA: Máme už druhé dítě v Kids Company kousek od Orionky. Česko-německá školka, převažují české učitelky, Němci jsou buď na stážích nebo obvykle nevydrží tlak české ženské kliky :-/ Celkově jsme však velice spokojeni. Děti berou od dvou let a ty tam chodí moc rádi.
    REINITA
    REINITA --- ---
    LA_PIOVRA: já mám už druhé dítě v MŠ Trojlístek v Šumavské (taková ta menší, v Šumavské jsou dvě), a taky jsem spokojená. Děti tam chodí/chodily rády.
    KLAIR
    KLAIR --- ---
    LA_PIOVRA: máme v Perunce a obecně jsem spokojená
    jedno v prvním patře, jedno ve druhým, děti jsou spokojené a rozvíjejí se, chodí tam rády
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam