• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    přihlásit se
    registrace
    ztracené heslo?
    JARKA1MKRÁLOVSKÉ VINOHRADY - oficiální zastoupení pražské čtvrti zde na nyxu
    MARIPOSA
    MARIPOSA --- ---
    Děkuji všem za odpovědi. Poptávala jsem pediatra i jinde a pokud by to někdo řešil, tak mi opakovaně byli doporučeni dva lékaři:
    1.) zde zmiňovaná MUDr. Maternová, ale je jí 77 let a ordinaci převedla na nějakou společnost, která provozuje více ordinací, takže paní doktorka asi už bude utlumovat činnost
    2.) MUDr. Kotus v Lucemburské, ale nebere.

K MUDr. Nedělkové chodíme my, je moc fajn, ale taky je jí 72 let, je tam už jen omezeně a střídají se tam různí lékaři.

Hledám dál.
    IOT_JH
    IOT_JH --- ---
    ENT: Haha. Zůstanem u Nedělkový.
    ENT
    ENT --- ---
    IOT_JH: do PI chodime - stridaj se doktorky a jsem alergickej na tu jejich vseznalou sestru smrdici cigarama, ma styl Selmy Bouvierovy. Ale ucel ta ordinace plni.
    MRKEVREDKEV
    MRKEVREDKEV --- ---
    MARIPOSA: my mame super zkusenost s Dusanem Kotusem, ordinuje blok od Jiriho z Podebrad, dobre dosazitelny ruzne mhd. dokonce i pouziva Medevio, takze domlouvani terminu a ruzny konzultace online pres appku, coz nam velmi usnadnuje zivot (napr vyfotis vyrazku, posles, on na to mrkne s bud te pozve na kontrolu nebo konzultuje po tel postup)
    IOT_JH
    IOT_JH --- ---
    My chodíme sem a jsme zatim spoko. https://www.mudr-nedelkova.cz/
    Hned vedle na patře je Pediatrie Italská, prej taky fajn.

Co jsem slyšel, tak je dobrý se vyhnout Agelu.
    KLAIR
    KLAIR --- ---
    CHOBOT: ty jo, prosím nepiš o ní jako o "staré babce", přijde mi to fakt urážlivé

taky k ní chodíme, reaguje na maily, vyjde vstříc, s čím potřebujeme, očkování dává všechno, co chceme, mají trpělivost s tím, že tam děti páchají prakticky harakiri, když jdeme na ďobanec, vždycky vyřešili všechno. Když jsme objednaní, nečekáme, a díky mailům jsme objednaní vždycky.

Ale - naposledy tam byl někdo jiný než MUDr. Maternová. Nějaká (asi) Ukrajinka, podle přízvuku. Já s tím nemám problém, chodíme tam tak málo, že šance, že by si naše děti pamatoval jeden doktor, je stejně malá..... většinu řešíme po mailu a dostáváme případně rovnou žádanky
    CHOBOT
    CHOBOT --- ---
    MARIPOSA: zkus tuhle https://www.mediclinic.cz/lekar/praha-2-maternova
    Stará babka, moc toho nenakecá a informace z ní člověk tahá páčidlem, ale zachránila nám prdel při hledání pediatra na poslední chvíli.
    MARIPOSA
    MARIPOSA --- ---
    Prosím, nemáte doporučení na pediatra, který mi vezme do péče půlroční mimino? Chtěla bych někoho, kdo ordinuje sám, aby se na dítěti nestřídali různí ošetřující lékaři. Ideálně Praha 2, ale zvládnu i dojet po okolí.
    KID_MCHUTT
    KID_MCHUTT --- ---
    OVERWATCH: tam, co je dneska klinika plastické chirurgie :)
    OVERWATCH
    OVERWATCH --- ---
    Vzdy s oblibou rikam, narodil jsem se v Londynske ulici, na Kralovskych Vinohradech v Praze ;o)
    KID_MCHUTT
    KID_MCHUTT --- ---
    CHOBOT: Tady už je to taky v pohodě, výpadek trval asi půl hodiny :) dík
    CHOBOT
    CHOBOT --- ---
    KID_MCHUTT: korunní x sobotecká běží
    KID_MCHUTT
    KID_MCHUTT --- ---
    Jak jste na tom s elektřinou? Na horním Žižkově (v okolí věže) to teď celé vypadlo
    LA_PIOVRA
    LA_PIOVRA --- ---
    VON_GILOTINE: jedna jedina pozitivni vec na tom Albertu je fajn ochotny personal
    VON_GILOTINE
    VON_GILOTINE --- ---
    LA_PIOVRA: ano tu smlouvu ma presne jak pises a prave jeji vinou je pavilon naprosto mrtvy misto a taky nejhorsi albert vubec.
    LA_PIOVRA
    LA_PIOVRA --- ---
    Albert ve Vinohradsky trznici bude koncem cervna na tri mes zavrenej, presune se na uroven Slezske, budou tam jen 2 pokladany a zbytek samoobsluznejch a na patre nejaky obchody, co nebudou jidlo.

(Alber ma nejaky ujetou smlouvu o pronajmu, kde se Praha 2 zavazuje, ze v objektu nebude nic jinyho, co prodava jidlo.
    PUEBLO
    PUEBLO --- ---
    Opet se omlouvam za spam ale snad tu ma Avoid nejake fanousky

POMOZTE ZACHRANIT (A)VOIDy NA NÁPLAVCE!

Potřebujeme pomoci ukázat, ze (a)void floating gallery a (a)void café s galerií ve vedlejší kobce jsou oblíbenou a nedílnou součástí pražské náplavky.

Proto podpořte udržení projektu, který má smysl!

ZACHRAŇME (A)VOID! 2.0. - Petice.com
    https://www.petice.com/zachrame_avoid_20
    LUCIEN
    LUCIEN --- ---
    PUEBLO: Hned dnes jsem si dal na zahájení sezóny :)
    PUEBLO
    PUEBLO --- ---
    Párky na Míráku opět v provozu ;-)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam