• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    JARKA1MKRÁLOVSKÉ VINOHRADY - oficiální zastoupení pražské čtvrti zde na nyxu
    KRYSIK
    KRYSIK --- ---
    VENDETA: nejlevněji nevim,ale bělehradská sklenářství novozámský už sem navštívil a spokojen..
    VENDETA
    VENDETA --- ---
    nevíte někdo prosím kde zasklívaj nejlevnějc okna???? myslim vinohrady area. thx
    RYBKA
    RYBKA --- ---
    PVO: Jo, fetaci jsou O :)
    PVO
    PVO --- ---
    ja sem krom prvnich mesicu sveho zivota a poslednich dvou a pul strasnickejch let N, ale porad tam dost casto pobejvam.
    hriste s fetakama ve vnitrobloku, ktery tu bylo sklonovany, je, predpokladam, blok O? :))
    KASUMI
    KASUMI --- ---
    VENDETA: ja L :)
    VENDETA
    VENDETA --- ---
    DYSTOPIK:
    EDASX: jj, tak i mě, dík;))
    EDASX
    EDASX --- ---
    DYSTOPIK: zvals nas, jen sme to tu vzali trochu po nasem... tak me tam teda zapis =)
    DYSTOPIK
    DYSTOPIK --- ---
    VENDETA: áá, koukám, že tady jsem vás ještě nezval.

takže info ohledně toho, kdo s váma sdílí blok apod můžete nabýt zde-> [ nyxworld ]

je to privát, takže právo vstupu přez poštu a je to klub s přidělenou mapou, do který můžete zapsat kde bydlíte, kde kalíte, atd..
    VENDETA
    VENDETA --- ---
    je tu někdo z mého bloku M????či poblíž???jen tak pro zajímavost...;)
    DYSTOPIK
    DYSTOPIK --- ---
    GIRAFFKA: RIP=(
    JUANITA
    JUANITA --- ---
    GIRAFFKA: to je mi lito.
    GIRAFFKA
    GIRAFFKA --- ---
    FIN: bydlela jsaem tam 18let,ale teĎ už dva a půl roku na jižňáku..:-(
    a stejně to neblo u flóry,ale u míráku..:-))
    FIN
    FIN --- ---
    no tak především ty akáty, jen co trochu narostou, vyhubí ty kolem nasázené malé keříky. tím to začne.
    HONZAF
    HONZAF --- ---
    FIN: no .. jedovatost a park .. a v parku budou deti ...njn. uz jen todle by stacilo.
    FIN
    FIN --- ---
    je nutno přiznat jisté zlepšení ve formě dvou nových cestiček, které chyběly a které lidi samozřejmě vyšlapali.

ale ten akát je vysloveně nešťastná volba.
    FIN
    FIN --- ---
    http://cs.wikipedia.org/wiki/Trnovník_akát

zejména poslední odstavec. žádná vášeň.
    HONZAF
    HONZAF --- ---
    FIN: jo. presne tu. hmm akaty? hmm mam takovej blbej dojem, ze ty jsou docela agresivni pro alergiky. :(
    sakra .. v parkach ma bejt trava proto ab na ni lidi mohli lezet/sedet a stromy aby tam byl stin :( a pripadne jezirko. to tam tusim je. ale, abych tak citoval tusim tetu katerinu ze saturnina .. JAKYM TONEM :)
    DYSTOPIK
    DYSTOPIK --- ---
    líbí se mi způsob jak tohle řešej v NDR - nechaj tam pár tejdnů jen hlínu, než začnou cokoliv dělat a podle vyšlapanejch cest určej tvar parku, kterej dokáže perfektně sloužit lidem a dá se zvolit, kam se dá vybavení (jako např tady ten vodní příkop bo co to je:D)
    DYSTOPIK
    DYSTOPIK --- ---
    FIN: jo, taky mě překvapilo, jak to celý zbastlili.

jednak mi přijde docela nešťastný, že odstranily ty prolejzačky pro děti a celej park je teď jen promenáda pro báby (teda nic proti nim..) no a hlavně nechápu, že když to dřív byl takovej velkej vyvíšenej drn uprostřed, tak teď je to to samý, jenomže snížený.. a navíc s plůtkem:D

divný..
    FIN
    FIN --- ---
    HONZAF: hm. myslíš tu "rekonstrukci" čtverečku, kde to vzali tak, že napřed skoro všechno bez rozmyslu vysekali a pak něco vysázeli? to je dost hnus. nejvíc mi vadí, že šeříky nahradili akáty a každý, kdo má nějaké ponětí o botanice, už sám ví, jak blbý nápad to byl.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam