• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    JARKA1MKRÁLOVSKÉ VINOHRADY - oficiální zastoupení pražské čtvrti zde na nyxu
    DYSTOPIK
    DYSTOPIK --- ---
    FLLIP: heh :)

    já myslim, že ten prostor je supr právě. nevim jak je vnitřek, jesi tam i vařej, nebo tak, ale je pohoda, že je tam plácek kolem + nějaký sezení nahoře předpokládám
    FLLIP
    FLLIP --- ---
    FIN: Nekdy na podzim otevrely hospodu v rigracich jak byla driv "Mlikarna", v je tam dost prostoru tak si myslim ze by z toho v lete mohla byt
    taky pekna zahradka :-)
    DYSTOPIK
    DYSTOPIK --- ---
    hele byl jste se už někdo podívat (nevim jak se to jmenuje) v tom prostoru, bejvalý mlíkárny v riegrech? přes zimu si tam moc cestu nenajdu, ale zajímalo by mě, co to bude zač..

    Pamatuju když jsme to tam prolejzali jako malí, občas tam našli nějakýho bezdomovce a jednou tam byl i na stěně nakreslenej pentagram a byla tam oběšená kočka, tak jsem zvědav, jak to zvelebili

    Jestli se to tu třeba probíralo o pár příspěvků níž, tak pardon :)
    JOSEF_K
    JOSEF_K --- ---
    DOGGY: O tom ani nevím, že to vůbec existuje. Nechtěl jsem na tom nic měnit, takže neděkuji, že jsi mě s tím seznámil:). Ale dívat se na to opravdu nebudu. Každopádně je to na rohu Chodské a Moravské.
    DOGGY
    DOGGY --- ---
    JOSEF_K: neni to nahodou ten podnik ze serialu Vinohradska? mel jsem moznost shlendout asi 5 minutu tohoto "gay veledila" a pak sem to musel vypnout. ale mam pocit ze v tom baru se nejaka scena odehravala..pro pripadne zajemce stream.cz ,ale varuju, jen pro silne zaludky
    JOSEF_K
    JOSEF_K --- ---
    Za hlavní klad kafárny považuji, jak už zde bylo zmíněno, kuchyni, protože se mi ještě nestalo, že bych tam dostal něco nedobrého/studeného/v malé porci atp. Současně ceny nejsou nijak smrtící a za takové jídlo bych jinde dal mnohem víc. Zahrádka je sice fajn, ale mým vybrakovaným zádům ty lavice bez opěradel moc nesvědčí. Katastrofální je tam pro změnu obsluha, protože něco tak pomalého a nešikovného, aby člověk pohledal. Taky znám lepší piva než zlaťák. Ale jinak to tam mám celkem rád. Hlavně to mám blízko:). Jinak jsem si oblíbil podivnou baroidní věc zvanou Scheise Katze. Kdyby tam měli točené pivo, patrně bych tam svou existenci často přesunoval. To temné, zakouřené prostředí mi neskutečně vyhovuje. Jen by tam místo přiblblého rádia mělo hrát blues nebo jazz a byl by to bezva podnik:).
    FIN
    FIN --- ---
    HONZAF: bez té zahrádky by to byla prostě jen další docela normální hospoda.
    HONZAF
    HONZAF --- ---
    FIN: aha. zahradka. to beru :) ja bral jen vnitrek :)
    EDASX
    EDASX --- ---
    FIN: podpis.
    FIN
    FIN --- ---
    HONZAF: to, co široko daleko nemá nikdo: malá zahrádka uprostřed parku, kde od jarního prvního do podzimního posledního tepla prosedíš do 12 - 1 hodiny venku, nečumíš na chodník a ulici, ale na park a nikdo tě v deset nenažene dovnitř, nesklidí stolečky z chodníku. v létě tam bývá gril a špízy. obecně v kafárně celkem jedle vaří. to přesně - malá zahrádka uprostřed hezkého parku (kde si klidně kecneš na trávník, když není místo na zahrádce) s jedlou kuchyní a občas grilem s kuřecími stehýnky a špízy - na ní lidé vidí a je to pochopitelné. další je v rigráči a ta je velká, narvaná lidma a je tam, zejména co vztyčili ohradu kolem, šíleně nařvaná a hlučná. mnohem víc lidí = rámus se mění v trvalý bzukot. v riegráči je i hospoda v tělocvičném areálu s bazénem, kde se dá sedět venku - ale to už koukáš na barák a betonovou plochu (příjezdovou). další zahrádky uprostřed parků mající do půlnoci a déle mi nejsou na vinohradech známy.
    HONZAF
    HONZAF --- ---
    VIR_KENNY:co tak koukam, tak jsou na vinohradech zjevne hodinovy hotely 2 :) dalsi je v jicinsky, u vylezu z metra :)
    KIKULINKA: kafarna je ta divna putyka v parku kladska/slovenska? poprave nepochopil jsem co na ni takova strasna spousta lidi vidi :)
    LEWIN: naftar? tam to provozovali moji 3 kamaradi :) byla to celkem utulna hospoda. nedavno..(3-4 roky?) jsem tam zavital ... jezis to se stalo silenym hnusnym pajzlem, kam si pro samyho pubertkaka nebylo v podstate ani kam plivnout (obrazne receno)
    DYSTOPIK
    DYSTOPIK --- ---
    JOSEF_K: to bude butilka s vodkou - to je charašo :)
    JOSEF_K
    JOSEF_K --- ---
    DOGGY: Vždycky záleží na tom, která složka obyvatel na to cigáro vyleze. Když o něčem krafou, tak obvykle o tom, že je hnusně a je všechno na levačku, ale když vylezou ti pánové v černých kabátech, tak obvykle mlčí, hledí před sebe a předpokládám, že ty boule pod paží nebudou smuchlané kapesníky:).
    DOGGY
    DOGGY --- ---
    JOSEF_K: co povidaji? ;)
    LEVI
    LEVI --- ---
    KIKULINKA: O vinohradskych Ukrajincich nemuzu rict krive slovo - jedna takova particka mi zachranila psa.
    NANTHEI
    NANTHEI --- ---
    VIR_KENNY: co blbneš??

    FIN: jj, už jsem to vlastně kdysi slyšela :)
    FIN
    FIN --- ---
    NANTHEI: čumět na televizi. na jižním svahu rigráče je televize o rozměrech velikého a až dolů vedoucího průzoru ("průseku") mezi stromy a celé večery tam dávají strhující pořad praha panoramatická. akční je dost málo, ale zato moc pěknej.
    JOSEF_K
    JOSEF_K --- ---
    DYSTOPIK: Nj, já můžu leda tak špehovat ruskou mafii, která bydlí vedle a chodí každou chvíli na cigáro, při čemž strašně nahlas žvaní:).
    VIR_KENNY
    VIR_KENNY --- ---
    aha, takze potom kdyz dopisu kravko, tak to bude ohromne vypointovana scena jak z litajiciho cirkusu, jo?
    DYSTOPIK
    DYSTOPIK --- ---
    JOSEF_K: jo, ještě počítám tak 2-3 tejdny a začne se krásně zelenat.
    Největší pecka, že když začnou pučet stromy, je to pak hrozná rychlost. Teď vidim celej park, ale vždycky jako když mávne kouzelnou hůlkou a celej park proroste.
    Krása :)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam