• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    JARKA1MKRÁLOVSKÉ VINOHRADY - oficiální zastoupení pražské čtvrti zde na nyxu
    HONZAF
    HONZAF --- ---
    FIN: aha. ta na adrese tohle je novy podnik. letos maximalne vloni zrizeny tusim :)
    JOSEF_K
    JOSEF_K --- ---
    FIN: Ano, sicilia souhlas. Obsluha fajn, jídlo perfektní, ceny přijatelné.

    Co se Gusta týče, tak doporučuji každému (kdo na to má). Ceny opravdu vyšší (při troše skromnosti se s jedním jídlem a nápojem - bez předkrmu a dezertu - dostanete na 500 Kč za večeři pro jednoho). Ale stojí to za to (občas tam děláme pracovní večeře a obědy). V jídeláku naleznete i věci, které nejsou úplně obvyklé, a hlavně je to všechno vynikající. Pokud třeba máte nějakou firemní akci, zavolejte předem a zamluvte si sklep. Je tam skvělá atmosféra, klid, obsluha jen pro vás atd..
    FIN
    FIN --- ---
    aha, "tohle" je roh u kanálky a vinohradské
    FIN
    FIN --- ---
    žádná špatná a jen a jen pozitivní zkušenost se sicílií
    http://www.sicilia.cz/ (nefunguje v opeře, ff required)
    a pizza s artyčoky, což nemají všude, vynikající (ostatní taky, ale pro tuto mám slabost). jiná jídla dobrá, i masa fajn.

    pizzérie dole v anglické, jestli je to ta u křižovatky s bělehradskou, nic moc. jídlo průměr, obsluha nevalná. uvítal bych ochotnější, méně nafučený a více zdravě úslužný přístup.

    s pizzériií ve slezské na rohu u křižovatky s nitranskou osobní zkušenost nemám, ale několik známých neprojevilo příliš velké nadšení.

    zato tohle
    asi bude dražší, ale dobře jedlé.
    MIKULAS
    MIKULAS --- ---
    RUDIEE: no a ja se pripojim, protoze jestli ISIC tak se mi osvedcilo spis to zminovane Palermo ale nejradeji pak "U Stare Pece", je to na Olsanskym namesti. Tam maj pizzy v pohode, ale hlavne luxusni masovy lasagne... Obsluha tak prumer.
    RUDIEE
    RUDIEE --- ---
    VIXLE: Einstein je fajn, protože jestli máte ISIC, tak máte druhou pizzu zdarma.... ale kvalita pizzy (díky tomu) dost pokulhává, místo pikant salámu uherák, místo rajčatovýho protlaku kečup....
    VIXLE
    VIXLE --- ---
    VIR_KENNY: to je sice mozny ale kdyz uz neco ze zviratek tak poradne propeceny! ne, salatu samozrejme nic nebylo ale kuchar se s tim asi moc nesral kdyz si takovyhle veci nevsimne a neni to zrovna prijemny kdyz se chces zakousnout do listu salatu a z nej na tebe smutne kouli zluty vocicka nejaka larva..
    HONZAF
    HONZAF --- ---
    MR_DAN: ja jsem doitalska .. takze jen pizzu :) a kdyz chci maso tak jdu na stejk jinam, a salaty .. no az z nich odbouraj rajcata okurky a papriky tak pak se uvidi.
    VIR_KENNY
    VIR_KENNY --- ---
    to znamena ze jidlo bylo jedly, do neceho co nekde hnilo a bylo to postrikany chemii by pekna velka housenka nesla.
    VIXLE
    VIXLE --- ---
    kdyz uz ste u tech pizerii rozhodne NEdoporucuju Venezii dole v anglicky, mati si tam jednou dala salat a lezla v nem krasna zelena housenka.. nejvtipnejsi bylo kdyz to matka ukazala servirce a ta se skoro stitila vzit ten talir do ruky :D
    jinak mam docela rad Einsteina v londynsky, ceny prumer (pokud se nic nezmenilo, docela dlouho sem tam nebyl)
    MR_DAN
    MR_DAN --- ---
    hehe, koukam ze lidi vedi, co je pro ne dobre :-)
    mala anketo-otazka: co si v modry davate nejradsi krome pizzy?
    ja osobne gnocchi s rajcatovou omackou a vepr. panenkou, nebo zapeceny testoviny s kari a kurecim masem ...ze salatu vede s kuretem a zampiony a cesnekovym dressingem :-P
    HUHUKOKTEJL
    HUHUKOKTEJL --- ---
    ZMAR: tu Red Flower (modrou zahr.) určitě dej - jsem pravidelný návštěvník a nikdy nezklamali - krom pizzy také moc dobré saláty jako hl. jídlo - skoro se to nedá sníst...
    FLLIP
    FLLIP --- ---
    MR_DAN: Modrá zahrada je rozhodně nejlepší pizzerka na vinohradech .-)

    Sicilia neni špatná, ale je to tak najíst se a vypadnout... Pizzu tam dělá kámoš a vždycky mi přetejká tak 10cm přez talíř :-))
    ZMAR
    ZMAR --- ---
    Sorento celkem drahy.. Palermo vypada vpohode..ma nejvic vychytany stranky:) ...a na ten Red FLower se urcite pudu podivat... jinak ja sem dycky chodil do ty Sicilie na sumavsky a jako spokojenost, levny a prijemny prostredi... dik vsem za rady.
    HONZAF
    HONZAF --- ---
    MR_DAN: jo modra zahrada je dobra souhlas.
    HONZAF
    HONZAF --- ---
    ZMAR: rozhodne nedoporucuju pizzerku co je v palaci flora. ta mi prijde divna :-/
    MR_DAN
    MR_DAN --- ---
    ZMAR: vinohradska, az dole u rohu s Italskou (jsou to porad vinohrady? mely by bejt), Red Flower ...kdo zna, nerika ji jinak, nez Modra Zahrada (puvodni nazev) ...nejlepsi pizza, testoviny, noky, salaty za paradni ceny, nadherna zahradka
    a jestli tam nekdo nebyl, tak nevi, co je to dobra picerka :-))
    KIKULINKA
    KIKULINKA --- ---
    ZMAR: Palermo ve Slezký hned u Míráku
    HONZAF
    HONZAF --- ---
    ZMAR: celkem jde sorento na rohu slezsky a nitranksy
    ZMAR
    ZMAR --- ---
    jee.. ani me nenapadlo ze muze existovat diskuze o vinohradech.. hlasim se do grupy :) ...A rovnou se ptam, kde je na nasich kralovskejch vinohradech podle vas solidni dobra a levna pizzerie?
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam