• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    JARKA1MKRÁLOVSKÉ VINOHRADY - oficiální zastoupení pražské čtvrti zde na nyxu
    FIN
    FIN --- ---
    o tom žádná. chodím tam roky (do Bei Dai He), nikdy žádný problém, naučil jsem tam chodit řadu kamarádů a přátel, nikdy žádný problém a rozhodně patřím mezi lidi, kteří a) jsou chuťově vybíraví, b) mají dost citlivou trávicí soustavu, takže se zase v každé číně nenajím, a c) si tedy už pár let myslím,že to je jedna z nejlepších čín v praze. bufetů nepochybně a snese srovnání - ohledně jídla - s ledasjakou restaurací.

    ovšem opravdu neplést s restaurací NAD křižovatkou slezská x budečská A PROTI vinohradskému pavilonu - ta je dle mých zkušeností prostě průměrnou a normální čínou. pochvalné řeči vedou znalci o bufetu bei dai he POD křižovatkou slezská x budečská.
    PUNKEJT
    PUNKEJT --- ---
    ad cina: Bei Dai He rulez
    MIKULAS
    MIKULAS --- ---
    EDERA: nojo, tak to se pak neda srovnavat, vid... S menu jsem to myslel spis ze ve vetsine chin, co znam, maj rychly jidlo za rozumny prachy a pak jeste luxusnejsi variantu, treba kdyz prijdes vecer a chces si posedet. Ale na durhy strane, nikdy me neodmitli, kdyz jsem chtel vecer tu "poledni" nabidku - to je fair. Taky kdyz clovek prijde par minut pred zavirackou, udelaj ti to a zabalej. Co se me tyce, je to stravovatni no.1 :)
    EDERA
    EDERA --- ---
    MIKULAS: To nemaj a taky to není na Vinohradech. Na normální obědový menu mi přijdou stejně nejlepší ty bufáče. Zatím jsem měla kliku a blbě mi nikdy z žádnýho nebylo. A jestli na ně nepřestanu okamžitě myslet, tak si poslintám celou klávesnici:-))
    MIKULAS
    MIKULAS --- ---
    EDERA: na tuhle otazku ani nechci znat odpoved ... a ne, je to proto, ze rejze je tak levna :)) ... a ktera china je na rezervacku? Maj tam normalni obedovy menu? (rozumej cca do kila)
    EDERA
    EDERA --- ---
    MIKULAS: Znám takové, kde je třeba rezervace, chceš-li mít jistotu, že se na Tebe dostane stůl. A když nemají vyloženě narváno, tak aspoň tolik hostů, aby si člověk nemusel klást otázku, čím to, že se tam takový podnik udrží tak dlouho, když do něj nikdo nechodí.
    MIKULAS
    MIKULAS --- ---
    EDERA: ono bejva v maloktery cine narvano, pokud to neni zrovna ten bufacovej model s hrstkou stolku
    EDERA
    EDERA --- ---
    MIKULAS: V té číně na rohu Vinohradské/Perunky jsem byla jedinkrát někdy lety a přišlo mi to jako nic moc. A dodnes, kdykoliv jdu kolem, tak tam je prakticky prázdno, takže asi ani jiné hosty tamní kuchyně moc neláká.
    MR_DAN
    MR_DAN --- ---
    MIKULAS: taky nemusi bejt spatny, ale asi by se ten strom musel dobre pripravit, aby nebyl tuhej :-)
    MIKULAS
    MIKULAS --- ---
    MR_DAN: mravenci na strome :)
    MR_DAN
    MR_DAN --- ---
    k ty cine ve slezsky u trznice - neni to jenom bufet, urcite jste zalistovali v jidelaku i dal, az k chobotnickam, mravencum v kokosu a podobne, zejo? :-)
    MIKULAS
    MIKULAS --- ---
    OMNIHASH: tak my tam s klukama chodime parkrat do tejdne uz roky a nemeli jsme nikdy problem i pres to, ze ja osobne davam prednost tem nejvetsim vypalovackam ... beidai taky super, ale neni tam ta atmoska (hlavne co odesla ta zenska s dcerama), plus davaj prilohu rovnou na talir ... a na ty Bruselsky to zas vypada hezky a maj nejlepsi vonavy a krahky kure s omackou "Baifu" (coz je nazev toho podniku).

    Mate jeste nekdo reference na dalsi ciny? :) Casto navstevuju jednu na Vinohradsky/Perunove, naproti CSOB u Jiriho z Podebrad. Tam jsou super, o 10,- drazsi, ale zase maj napr. luxusni polivku + sem tam jednou dostal misto panacka na odchod "magickou kalkulacku". Vskutku magickou! :)
    DYSTOPIK
    DYSTOPIK --- ---
    VIXLE: jasný, to nemyslim, že všichni dealujou, ale dvakrát se mi stalo, že jsem cejtil hulo v těhle sámoškách. třeba to byla náhoda - jen nějaký který to rádi..
    VIXLE
    VIXLE --- ---
    DYSTOPIK: moje mati ma utkvelou predstavu ze veskery tyhle vecerky/vietnamci/arabove atd. prezivaj jen diky prodeji drog, ackoliv k tomu nema zadnej argument.. podle me se to mozna nekde obcas deje ale nerek bych ze je to pravidlo, nejak si nedokazu predstavit ze by nekdo chodil pravidelne k cinanum do ovozce-zeleniny a chtel jednicku.. (ted me tak napadlo ze trava ale vlastne urcitym zpusobem do kategorie zelenina muze zapadat :))
    EDERA
    EDERA --- ---
    OMNIHASH: No, tak při týhle četnosti potíží si snad svačinu radši mažu doma.:-))
    OMNIHASH
    OMNIHASH --- ---
    DYSTOPIK: LOL - nakupovat od vietnamců trávu :o))) - jediný co vim je, že česká THC distribuční síť se už delší dobu brání přívalu asiatů na jejich píseček, takže každej vietnamec, co si v určitej growshopech pořídí víc než jednu lampu je zaznamenanej - rozhodně teda ideální od nich cokoliv nakupovat




    EDERA: protože nesmím opustit pracoviště a odsud mi to donesli až do fachy - není to tak, že bych se posral pokaždý, ale tak každý desátý-dvacátý jídlo bylo krušný.
    DYSTOPIK
    DYSTOPIK --- ---
    DYSTOPIK: ale stejnak s tou sámoškou- už mi to tady přijde jak v turecku, kde je vždycky vedle sebe třeba 50 obchodů, kde prodávaj plně to samý zboží a je k údivu, že se nějak udržej. tady je těch všemožnejch mini sámošek fakt mega

    btw máte nějaký zkušenosti s prodejem marijuany od asijskejch obchodníků? ne že bych to chtěl jako nějakej kontakt, spíš ze zajímavosti. je docela provařený, že tyhle kšefty tu a tam provozujou a občas, když jsem třeba nakupoval ovoce, cejtil jsem typický aróma .)
    DYSTOPIK
    DYSTOPIK --- ---
    OMNIHASH: jasný. nemam nic proti, jak jsem už uváděl. na mě jen moc velký porce. když si tam něco dám a snim půlku přílohy, jsem stejně k prasknutí

    jsem docela zvědavej na tu sokolovnu, co už nějak docela dlouho připravujou na rohu slezský šikmo od pavilonu, co bejvalo uzenářství, jakože t¨co to bude za druh podniku

    jo a taky ve slezský v tomhle bloku co je bei dai he a ten připravovanej sokol, dneska otevřeli nějakou novou večerku, viděl jsem tam pani co rozdávala balonky, tak jsem se těšil, že ho dostanu, ale dostal jsem jen letáček s akčníma slevama :)
    ale maji tam mít snad od 7 ráno do 11 večer
    HONZAF
    HONZAF --- ---
    MR_DAN: chapu ze se snazi desinfikovat ... :)
    EDERA
    EDERA --- ---
    OMNIHASH: A cože jsi byl tak nepoučitelný?:-)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam