• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    JARKA1MKRÁLOVSKÉ VINOHRADY - oficiální zastoupení pražské čtvrti zde na nyxu
    Bydlíte na Vinohradech? Především na těch pražských Královských? Máte zážitky, vzpomínky, které se vážou na toto kouzelné místo? Znáte dobré podniky? Podělte se o cokoli, co se k Vinohradům váže...

    !!!NA NÁSTĚNCE STÁLE DOPLŇOVANÁ DATABÁZE HOSPOD A VINOHRADSKÝCH PODNIKŮ!!!
    (Všichni, kdož se v tomto klubu zmiňujete o svých oblíbených vinohradských podnicích, přikládejte prosím ke svým referencím také bližší údaje (ceny, druh piva, kuchyně, obsluha, vybavení atp.) a aspoň něco jako adresu!)


    www.vinohrady.cz
    rozbalit záhlaví
    FIN
    FIN --- ---
    MR_DAN: mei-shi-ge, zvaná mešuge? tam se klidně odvaž, vařej docela dobře :-)
    DYSTOPIK
    DYSTOPIK --- ---
    MR_DAN: hele v anglický to má ta samá pani co otevřela pho ve slavíkovce jen s tim rozdílem, že maji zázemí, takže to je normální restaurace s talířema z pevnejch materiálů (dělaj pho bo, pho ga (?myslim - prostě kuřecí pho) i pho thai)
    Vařej tam stejně skvěle, maji tam točenou plzíňku za 30 (pak ještě desítku a pito) a vůbec se mi to tam líbí:) i včetně toho jejich klasickýho kýče, kterym je třeba velkej model plachetnice s vietnámkama co putujou se zlatym pokladem, velký stojací hodiny, ve kterejch je vystavenej výběr špiritusů a křišťálový lustry, prostě echt kýč na jedničku :)
    MR_DAN
    MR_DAN --- ---
    vlastne jsem si vsimnul, ze pho bo nabizi i ta cina kousek dal ve slavikovce, po pravy strane u telefonni budky ... ale tam bych se asi neodvazil a jaksi zatim nebyla sance ze bych ozelel pho vietnam :-)
    MR_DAN
    MR_DAN --- ---
    DYSTOPIK: slavikovce nikdo nikdy konkurenci neudela, tam jsou vazne skvely :-) imho je to hlavne proto, ze to neni pho bo, ale pho bo tai!
    DYSTOPIK
    DYSTOPIK --- ---
    LA_PIOVRA: lakování nehtů už asi odzvonila a teď přichází nová vlna
    LA_PIOVRA
    LA_PIOVRA --- ---
    Dalsi Pho Vietnam ted vznika ve Vinohradsky, kousek nad Rozhlasem.
    DYSTOPIK
    DYSTOPIK --- ---
    a jak bylo ve slezský fondue (naposledy se to jmenovalu hunters lodge), tak jsem dnes šel kolem a věšeli tam ceduli, že tam bude vietnamská restaurace. ale nevim, jestli budou konkurencí pro pho vietnam ve slavíkový a anglický

    DYSTOPIK
    DYSTOPIK --- ---
    tak jsem se tam včera večer stavil cestou z osvěžovny, dal jsem si 1/8 šunkový, byla velká jak čtvrtka a fakt jsem si na ní šmáknul. ne že bych se zrovna stravoval v rychlejch občerstveních, ale něco takhle po ruce s otevíračkou do 2 o víkendu, nám tady chybělo
    PUNKEJT
    PUNKEJT --- ---
    už jste tam někdo měl gyros/kebab?
    DYSTOPIK
    DYSTOPIK --- ---
    KEDAREK1: díky moc za info
    KEDAREK1
    KEDAREK1 --- ---
    DYSTOPIK: Ano , mas pravdu, dve pizzy za sto, ja mel margeritu a sunkovou, testo tenke, nemastne, fajn. Ale snad bude v akci brzy neco jineho nez jen margerita. K 100 se musi pripocist jeste 10kc za krabici.
    Vice info zde http://www.pizzapresto63.cz/

    je to otevrene tyden, je to tam malinke, ale nove ciste zarizeni, myslim ze se neni ceho bat.

    Snad to pomuze
    Cao
    MIKULAS
    MIKULAS --- ---
    Taky přisadím - několikrát jsem teď šel okolo jiného "nového" pizza fastfoodu na Želivského... Když se jde po hlavní dolu k nemocnici, tak hned po levé straně. Pivko za 20!

    Plus jestli znáte hospodo-restauraci U Hollara? Je to hned za rohem. Vřele doporučuji, super obsluha, opravdu levná jídla, meníčka a solidní 13° za pár kaček.
    DYSTOPIK
    DYSTOPIK --- ---
    jsem si všimnul minulej tejden, že je nějakej novej pizza fast food v místech, kde je na vinohradský zastávka tram vinohradský pavilon směrem na václavák. tam jak je el paso, nebo jak se ta putika teď jmenuje.

    Něco zajímavýho tam? nebyl jste se tam někdo mrknout?
    KEDAREK1
    KEDAREK1 --- ---
    pivni senk.....hezke prostredi, valasek a vit dobra piva, jedine minus 2 carky navic u nejdrazsiho....
    KEDAREK1
    KEDAREK1 --- ---
    Vodouch dobrý, chýně mně dost chutnala, dneska zkusím pivní šenk
    FIN
    FIN --- ---
    BLACK_ONYX: ano, máš pravdu, děkuji za doplnění jména. je to tak. http://www.coffeesource.eu/kontakt tak tam mohu jedině doporučit :-)
    BLACK_ONYX
    BLACK_ONYX --- ---
    to je coffeesource. pak v blanicke cafetero, v sazavske nove otevrene mezi zrnky, v lublanske treba prazirna a v moravske by se melo neco otevirat.
    FIN
    FIN --- ---
    KEDAREK1: na Francouzské, zhruba v okolí čísla 110
    Mapy.cz
    http://www.mapy.cz/#x=14.453157&y=50.071935&z=15&t=s&d=addr_9015111_1
    mezi tramvajovou zastávkou Krymská a místem, kde tramvaje odbočují do Moskevské, je malý obchůdek s kávou (skutečnou kávou, žádné takové ty věci, co lidi kupují po supermarketech) a je to rovněž minikavárnička (vzadu, skrze ten obchůdek) a dokoncei s miniaturní zahrádečkou s vrbou :-) buď nejlepší nebo jedny z nejlepších káv v širém okolí. když mi nedávno přijel kamarád z anglie, moc si to tam pochvaloval, že prý konečně skutečná káva. co vím, hodně tam chodí cizinci žijící a z hostelů v okolí. osobně mi tam káva moc chutná, naučil mě tam chodit kamarád kafař, co tam chodí nakupovat.
    MR_DAN
    MR_DAN --- ---
    FIN: plus se tam pristup k zakaznikum zastavil nekde za normalizace ... ale to nic nemeni na tom, ze ty piva tam maj dobry :-)
    FIN
    FIN --- ---
    MR_DAN: u sadu:
    výhody: otevřeno dlouho
    standard: obsluha, kuchyně (v případě kuchyně se tvářej, jak je moc dobrá, ale upřímně za tu cenu bych čekal trochu lepší, imho hospodskej průměr)
    nevýhody: dole plynová komora, furt plno (nahoře i dole), takže dost rambajz
    MR_DAN
    MR_DAN --- ---
    U Sadu taky nemaj spatny piva .. ikdyz se na ten podnik nazory ruzni :-) a dole je to po par hodinach s kurakama na chcipnuti
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam