• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    JARKA1MKRÁLOVSKÉ VINOHRADY - oficiální zastoupení pražské čtvrti zde na nyxu
    Bydlíte na Vinohradech? Především na těch pražských Královských? Máte zážitky, vzpomínky, které se vážou na toto kouzelné místo? Znáte dobré podniky? Podělte se o cokoli, co se k Vinohradům váže...

    !!!NA NÁSTĚNCE STÁLE DOPLŇOVANÁ DATABÁZE HOSPOD A VINOHRADSKÝCH PODNIKŮ!!!
    (Všichni, kdož se v tomto klubu zmiňujete o svých oblíbených vinohradských podnicích, přikládejte prosím ke svým referencím také bližší údaje (ceny, druh piva, kuchyně, obsluha, vybavení atp.) a aspoň něco jako adresu!)


    www.vinohrady.cz
    rozbalit záhlaví
    HABRENKA
    HABRENKA --- ---
    LENNIEG: stanoviste zruseno, duvod nevim, ale pocitam, ze uz ten bordel byl neunosnej...
    LENNIEG
    LENNIEG --- ---
    Nevite nahodou kam zmizely ty kontejnery na separovany odpad, co byly na rohu Moravsky a Chodsky?
    HABRENKA
    HABRENKA --- ---
    SPIPI: no jo... bydlim tu uz docela dlouho na to, abych se bohuzel uz moc nedivila... ale aspon se snazim lip orientovat a faktem je, ze jsem nezridka dost zhnusena... a pred volbama se to dobre nasobi... ale neni to vsechno spatny, jen obcas fakt ziram ;-)
    jinak obecne je problem uradu ten, ze voleni ouradove si privedou sve kamarady, poresi jen neco a zbytek nechaji ve "starych" kolejich, protoze proc se starat... a tak se vedeni nekterych odboru nemeni i pres pruserovost, zvyklosti take ne a je to cely jen takova divna nekonstruktivni hra :-(, a ja jsem na to docela alergicka... ale to prave i na druhy strane... no jsem na to sama dost zvedava...
    SPIPI
    SPIPI --- ---
    HABRENKA: jo v pohodě, měl jsem pocit, že jsme tady něco v minulosti už se stromama řešili, tak jsem právě měl nějakou utkvělou představu, že tam pracuješ..

    nevěděl o tom nikdo, kdo se tím přímo nezabýval nebo to nespadalo do jeho kompetencí.. Jechová není zastupitel, ale zastupitelka :) a v její gesci místostarostky jsou sociální věci a jak jsem psal, rada, ani komise, ani zastupitelstvo to neřešilo. Jediný, kdo o tom věděl, byla státní správa (podle toho, co vim já) a pak tam je prostě nějaká půlroční bublina..

    točíme se v kruhu hele.. ty se asi dobře bavíš, já se zase tomu všemu divim, ale jinak písmír .)

    p.s. kez by se i ouradove poutali :)
    HABRENKA
    HABRENKA --- ---
    SPIPI: no to fakt nepracuju :D, ale uplne nevim, co s tim ma spolecnyho, stavebni rozhodnuti zamitnuty, co chces jeste delat? aby se zamestnanci poutali ke stromum...?
    obcanskej odpor... no jo no... a o tom to je... "stromy se maj kacet" = konec sveta... btw ze ty tri stromy velky na smetance nikdo neobrecel, coz ;)... tsk si zjevne co chce nedela, neb stromy v belgicky jsou, i kdyz rozhodne to neni dobre postaveny stromoradi... btw jechova neni zastupitel, nahodou? a nevedela o tom? tak ted nevim, co je lepsi... ze nevedela? nebo vedela a neresilo se "verejne" drive? guerila zaspala...? mne proste pobavilo to nacasovani, problematika sama o sobe tak jednoducha neni, to vim, neboj...
    na to, jak to chodi na radnici, bohuzel svuj nazor mam a jestli sis nekdy vsiml, tak ods pro mne modla fakt neni, zrovna vanek je za trest... akorat to jsou casto priposranci s divnejma kamaradama a je to dost smutek...
    SPIPI
    SPIPI --- ---
    HABRENKA: to se mozna snazi, ale vysledek zadnej, naopak stromy se maj kacet a TSK si dělá co chce, odbor zivotniho prostredi MC P2 nevim co dela a Cernochova ted zíra, ze jsou lidi nasrany :) kovbojka nekovbojka.. proste ze strany statni spravy a nakonec i samospravy nezvladnuta situace a tak prichazi na radu obcanskej odpor, byt na poslední chvili. A je docela prirozeny, ze se zeleni stavi do prvni linie a jsou soucasti obcansky koalice (socani maj odbory a odska podnikatele, nic novyho pod Sluncem).

    nepracujes nahodou na odboru zivotniho prostredi MC P2?
    HABRENKA
    HABRENKA --- ---
    SPIPI: no, tak mimo jine se cernochova uz nekolik let snazi o prevedeni chodniku z majteku magistratu k MC... to tak pro zacatek... ona sama iniciativa v belgicky zacala tim, ze to vedi uz pul roku, ale jak se z toho stala vec verejnejsi, tak nastoupila diplomacie... a co by se udelalo, stavebni povoleni nebylo vydano, ona toho mc vic moc delat nemuze, tim, ze to neni "jeji"... nedelala bych z toho tak cernobilou kovbojku, jen mne pobavila ta nahoda pred volbama...
    SPIPI
    SPIPI --- ---
    HABRENKA: Michal Uhl (29. září): "Na zasedani zastupitelstva jsem se dozvedel, ze MC Praha 2 o kaceni stromu v Belgicke ulici vi dlouho. Pro me osobne dost prekvapeni... Sice to zadna komise neprojednavala, rada o tom nehlasovala a zastupitelstvo nebylo informovano, ale tim se nebudeme zatezovat. A kdyz "se" o tom tak dlouho vedelo, tak je skoda, ze se verejnost, ani zastupitele nedozvedeli, co se pro zachranu stromu v Belgicke dobreho udelalo..."

    nevim no, asi máš lepší zdroje :)
    HABRENKA
    HABRENKA --- ---
    SPIPI: pockej, jak nevedi :D? vzdyt se k tomu vyjadrovali ze nekdy pred necelym rokem cca :-D, to neni otazka poslednich par tydnu prave...
    SPIPI
    SPIPI --- ---
    HABRENKA: tvému smyslu pro humor asi nerozumim :) a když o něčem nevědí sami radní (jaký zápis máš na mysli?), tak jak o tom mají vědět běžní občané?
    HABRENKA
    HABRENKA --- ---
    SPIPI: no... je to proste nahoda... zvlast kdyz uz se to resilo pred pul rokem ;-), takze se o projektu vedelo a zapisy z rad jsou verejny... ale hodi se to ted, nahodou ;-)
    hele je dobre, ze se veci resi, ale tohle proste pobavilo no... praha2.zeleni.cz/wp-content/uploads/Volební-noviny-SZ.pdf
    jsem zvedava, jak to tam dopadne, mne treba zahrebska fakt neurazi, belgicka neni uplne dobre resena
    DYSTOPIK
    DYSTOPIK --- ---
    *jo a teda hlavně aby tam měli i nějaký pánský oblečení:)
    DYSTOPIK
    DYSTOPIK --- ---
    nebyl by tip na nějakej dobrej sekáč v tý naší královský lokalitě? Chodil jsem tady do jednoho poblíž, ale zavřely ho. Žádný supr modely nehledám, jen že bych si rozšířil obzor, kam bych mohl zajít omrknout nějaký trička a podobně..
    LA_PIOVRA
    LA_PIOVRA --- ---
    (btw k volbam nechodim, prave proto, ze kdybych chodil, tak bych mozna volil zasrane bolseviky:)
    LA_PIOVRA
    LA_PIOVRA --- ---
    Neni tzreba cas si priznat, ze - pres vsechnu upornost - nositel nazoru patri mezi svobodomyslnou levici, nekoli chimere svobodomyslne pravice :-)
    FIN
    FIN --- ---
    PISKVOR: no, tak myslím, že z mého dlouhodobě velice konzistentního označení "rudé svině" je celkem jasné, jak je to u mě s možností je volit (hint "nepřipadá v úvahu v žádném multiversu"), ovšem skutečnost, že přímočaře a natvrdo slovně vyjádří názor, s kterým bych v daném případě i souhlasil, a všichni ostatní to nedokáží, tak či onak, je skoro tragická...
    SPIPI
    SPIPI --- ---
    PISKVOR: přesně tak, pak jenom hlasujou a podporujou všechny lumpárny.. jsou tam jenom do počtu. Kdo to trochu sleduje, vím o čem mluvím.
    PISKVOR
    PISKVOR --- ---
    FIN: Jo, pěkně zpívat voni před volbama umí; to se jim musí nechat.
    KID_MCHUTT
    KID_MCHUTT --- ---
    FIN: já to ani nechtěl psát... ale ono tu holt není co volit :/
    FIN
    FIN --- ---
    VON_GILOTINE: ty bláho... pro mě osobně nejpřijatelnější a nejjednoznačněji vyjádřený názor předkládají rudé svině... to je fakt smutné vysvědčení pro naše politiky.
    VON_GILOTINE
    VON_GILOTINE --- ---
    tl;dr
    CSSD na plakatech lze, Hujova je exemplarni svine.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam