• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    JARKA1MKRÁLOVSKÉ VINOHRADY - oficiální zastoupení pražské čtvrti zde na nyxu
    Bydlíte na Vinohradech? Především na těch pražských Královských? Máte zážitky, vzpomínky, které se vážou na toto kouzelné místo? Znáte dobré podniky? Podělte se o cokoli, co se k Vinohradům váže...

    !!!NA NÁSTĚNCE STÁLE DOPLŇOVANÁ DATABÁZE HOSPOD A VINOHRADSKÝCH PODNIKŮ!!!
    (Všichni, kdož se v tomto klubu zmiňujete o svých oblíbených vinohradských podnicích, přikládejte prosím ke svým referencím také bližší údaje (ceny, druh piva, kuchyně, obsluha, vybavení atp.) a aspoň něco jako adresu!)


    www.vinohrady.cz
    rozbalit záhlaví
    FIN
    FIN --- ---
    EDASX: a tohle je onen zajímavý jev, na který občas narážím - "vykládáme si to každý jinak". asi bych s tím měl něco udělat, protože do té doby si s okolním světem neporozumí, a proto tě prosím, abys mi ozřejmil svůj výklad úsloví "jinak zakaznik jako zakaznik, ze? =)"

    z češtiny, kterou mluvím celý svůj život, jakož ze všeho, co jsem kdy četl, bych laicky usoudil, že věta "zakaznik jako zakaznik, ze? =)" víceméně znamená "všichni zákazníci jsou nakonec stejní, takže tolik (v důsledku) nesejde na tom, jaký zákazník přede mnou vlastně stojí". něco (významově) obdobného jako poznámky "auto jako auto (hlavně, že má čtyři kola a na dovolenou nás doveze)", "flaška jako flaška (hlavně že obsahuje alkohol; poznámka v pozdních nočních/ranních denních hodinách)".

    ale vidím, neznamená, mýlil jsem se. proto v naprostém klibu prosím o výklad toho, jak jsi to myslel ty, protože se jedině mohu naučit, jaký další význam (který jsem nějak minul) to může mít.
    EDASX
    EDASX --- ---
    FIN: hele spolu vzdycky vejdem ve pri, protoze si proste nerozumime... vykladame si vety co rikame uplne jinak... tak to radsi nebudem pitvat ty zakazniky =)
    EUCHENIE
    EUCHENIE --- ---
    jo tak, rozumim
    FIN
    FIN --- ---
    EUCHENIE: ono bude zase otevřené, ale obávám se, že úplně jinak
    EUCHENIE
    EUCHENIE --- ---
    no asi ze se stalo neco s nosferatu :))
    takze je to na prodej?
    FIN
    FIN --- ---
    EUCHENIE: sure. proč myslíš, že dávám takové inzeráty? :-)
    EUCHENIE
    EUCHENIE --- ---
    co se stalo s nosfertu? uz je zaverene?
    FIN
    FIN --- ---
    jestli si reálně chceš otevřít bar/hospodu, udělej to - dodám 5 desítek stálých zákazníků :-)
    FIN
    FIN --- ---
    EDASX: ne - tohle je skupina štamgastů, tedy jistých zákaznáků. nabízejí pravidelný příjem (něco, co každá hospoda potřebuje), požadují pár svých drobnůstek (ty hry)
    EDASX
    EDASX --- ---
    krasna nabidka, skoda, ze sem ten svuj podnik jeste nerozjel =))) jinak zakaznik jako zakaznik, ze? =)
    FIN
    FIN --- ---
    hledám: hospodu/bar na praze 2 - vinohradech
    dodám: 50 štamgastů

    ne, nedělám si legraci - hledám nevytíženou hospodu/bar (i takové míjím na ulicích), která z důvodu přesycenosti středu podniky nemá dostatek stálých zákazníků.
    dodám 50 štamgastů - plynulá docházka na celý týden, peníze utrácejí.
    požadavky: přijatelná doprava (ne nejbližší doprava 15+ minut pěšky a jezdí 10x denně, večer vůbec), otevřeno nejraději celý týden a - nakonec, ale ne nejméně - ochota strávit několik, nikoliv trestných, ni pobuřujících, jen nezvyklých libůstek (např. chodí s plackami na kabátě a vedou divné rozhovory, které běžní návštěvníci zase vždycky neberou, vypadají jak ochotníci; hrají u piva deskové společenské hry apod.).

    jste-li majitelem, spolumajitelem, zaměstnancem takového místa a parta/ucelený kolektiv štamgastů by se vám hodila, ozvěte se mi, prosím, do pošty.
    TEKKANNE
    TEKKANNE --- ---
    DAGGA: a este jeden je kousek o havlsadu, u skolky, to sou snad este taky vinohrady...
    tady: http://www.mapy.cz/search.py?&sz=1&zm=8&hl=pnt=460178_-5546614_select&tableName=resta&key=14134&objectType=0
    HONZAF
    HONZAF --- ---
    DAGGA jo to je kousicek. nehulim ale to neni duvod :)
    DAGGA
    DAGGA --- ---
    pro lepshi predstavu http://www.louisarmstrong.cz/ , jo a je to v italsky..
    DAGGA
    DAGGA --- ---
    btw.. u toho cisare (bliz korunni) varej az do dvanacti!!.. coz je rozhodne velky plus .. kuchyne sic asi nijak zvlast neprekvapi.. aale nic vylozene spatnyho sem tam jeste nejedla a ceny sou taky v prumeru

    a kdyz uz teda prispivam.. tak mi tu rozhodne!! chybi Lous Armstrong!!! .. je to restaurace s nejlepshi kuchyni!! a to neprehanim.. rozhodne mi hned tak nekde nechutna.. ale tady vazeni.. to je sen!!! ceny jsou jak u ceho.. dejme tomu ze je to z tech "lepshich restauraci" ale zase napriklad testoviny quattro formagi 115,- coz je min nez v lecktery restauraci.. obsluha mila a rychla, prostredi stylovy.. doporucuju!! (a to je u me co rict:))
    DAGGA
    DAGGA --- ---
    HONZAF .. a sakra!! to sme mozna sousedi (no. 64).. hulis??.))
    EUCHENIE
    EUCHENIE --- ---
    ted sem ;prisla ze sudicky
    HONZAF
    HONZAF --- ---
    hodnoceni dodam kde jsem nedodal az zhodnotim :)
    HONZAF
    HONZAF --- ---
    a koukam ze na nastence chybi i michel cathering (jak se to pise fakt nevim :) ) v ripske ulici. defacto kombinovana pekarna s jidelnou. vyrabeji i obedy, a z peciva mohu obzvlaste doporucit preclikove rohliky. dalsi podniky jez sdileji jmeno rudolf oba v ulici u vodarny. jeden na miste byvale hospody samson a druhy nahore u korunni. jeden je tusim u krale a druhy u cisare
    HONZAF
    HONZAF --- ---
    a kdo muzete poeditujte prosim ze sudicka je v nitranske ulici :) a na rohu nitranske a slezske je slusna pizzerka http://www.sorrento-pizza.cz/ lec bohuzel nekuracke oodeleni je po schodech dolu u wc ale da se to zkousnout. a je tam temer vzdy prazdno takze se tam daji vest i rozhovory ne pro kazde usi. a dalsi pizzerka (dali) je na rohu slezske a jicinske je tez ok.
    HONZAF
    HONZAF --- ---
    JARKA1M dekui vladce! :)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam