• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    COLOMANMagyar
    COLOMAN
    COLOMAN --- ---
    a fa..odot Karadum;} te értesz a nyelvekhez??.. valamennyit?? šupa..
    én momentál totál kezdő, ott tartok, hogy az iskolán belül le kellene forditanom félig-meddig szakszövegeket magy.-ról szlov.-ra. Kb. 125 oldalt elfogadható szinten... Különben prúšvych:(
    mám konzultanta ... a .. ..

Zišiel by sa asi nejaký softweaer??? nemam moc casu, a neviem poridne ani čo treba... uff
    COLOMAN
    COLOMAN --- ---
    tótrú magorra

irjatok valami viccet ide akarmikor...
    ismeritek a:
    GÉZA KÉK AZ ÉG vissza felé olvasva is ugyan az..:}
    KARADUM
    KARADUM --- ---
    ami a lekciot illeti, majd meglatom, ha sikerul, akkor valamit kiirok mar e hetvegen, de semmit nem igerek :(

COLOMAN: mit forditol ? magyarra milyen nyelvbol ?
    KARADUM
    KARADUM --- ---
    No, ugy latszik itt mindenki ugy ir ahogy akkar :D En is cseh iskolas vagyok es magyart csak anyukamtol tanultam, de lehetne ide hivni id RINVIT, az tanult magyart hungarisztikan :)
    WWERA
    WWERA --- ---
    en is ugy irok ahody hallok czech iskolaba jartam de jo hogy meg talaltalak itt a nyxen :)
    COLOMAN
    COLOMAN --- ---
    ...irok, amit halloK...
    az nembaj. kell gyakorolni. ha akarjátok, javitgathatom a szövegeket. Amugy nekem is kellene gyakorolnom a forditást. Azt hittem jobban tudjátok a nyelvet és éppen Ti fogtok segiteni nekem... hihi
    HUGOT
    HUGOT --- ---
    beszélés nem is annyra problematikus, de az írás. Sohasem tanultam írni, írok amit hallom...
    COLOMAN
    COLOMAN --- ---
    Fúúú'''''''', hát én még ilyen exotikusan magyarul beszélni senkit sem láttam,,, nagyon tetszik a dolog, nagyon mókás...
    félsüketek, lekciókra vágyók csak bátran jöjjetek a klubba valamit csinálni..
    Hugot- annak a bulinak már vége
    HUGOT
    HUGOT --- ---
    szuper! bejelentkezem magam a lekciókra! :-)
    WWERA
    WWERA --- ---
    KARADUM: szuper! legalab nemfelejtem el a magyart ha amerikaba leszek
    KARADUM
    KARADUM --- ---
    Akkor majd kihuzom a magyar gramatika konyvemet es irom ide egyszer honaponta a lekciokat :D
    HUGOT
    HUGOT --- ---
    én is, csak hogy én fél süket vagyok :-)
    COLBEN
    COLBEN --- ---
    én is valamit tudok de csak nagyon kicsit, és írni csak úgy hogy hallom :)
    HUGOT
    HUGOT --- ---
    na szépen, gyerekek, csak tovább! végre it valaki magyarul is ír! :-)
    Ez a buli ez olyan öltöny - plesz dolog, vagy normális buli?
    KARADUM
    KARADUM --- ---
    COLOMAN: Ha szolsz eleg hamar, akkor majd el johetsz :) Ha semmi nem valtozik es nem sikerulnek a felvetelik katonara, akkor egesz nyaron Gorgon leszek, aka ott Szlovakian :)
    WWERA
    WWERA --- ---
    hidas kurt es vaga galanta mellett van
    COLOMAN
    COLOMAN --- ---
    ajaj; szuper hol van Vaga?? Kürt rögtön Szerdahely mellett.. vagy melyik Kürt? van még egy Galántához közelebb is
    WWERA
    WWERA --- ---
    ismerem dunaszerdahelyt en galantan szulettem es a rokonaim kurton es vagan laknak...cseh iskolaba jartam es nem nagyon ismerem a magyar helyesirast :)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam