• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    COLOMANMagyar
    WWERA
    WWERA --- ---
    nojo demjen ferenc umi krasne zpivat a byl v ty skupine Bergendi super musicka:)
    COLOMAN
    COLOMAN --- ---
    ..tak teda este jedna vec (sladak) od magyarov o magyaroch..
    http://www.youtube.com/watch?v=SH8OtEJMwNo&mode=related&search=
    COLOMAN
    COLOMAN --- ---
    ..aj trocha klasiky:
    ..skupina Piramis..
    http://www.youtube.com/watch?v=9CxEua2vtFM&NR=1
    COLOMAN
    COLOMAN --- ---
    FUTURAK
    FUTURAK --- ---
    invaze madarska :D
    COLOMAN
    COLOMAN --- ---
    ..aj ten posledny komercny kozmoturista Simonyi bol tez magyaros..
    dobre sa im dary tento rok asi..
    COLOMAN
    COLOMAN --- ---
    ..a akurat si cita noviny "Le mond-e?" :DDDDDD
    chapete ne?? slovna hracka... le mond-e? = bude rezignovat?
    :D
    COLOMAN
    COLOMAN --- ---
    ..aha,, novy Francuzky prezident je tez madar,, jasom satolen teraz dozvedel ze vlastne vyhral volby.. ale nemaju ho moc radi ci co...

COLOMAN
    COLOMAN --- ---
    diky..
    ,,zevraj v Budapesti je na svete najviac termalnych pramenov na jednom mieste.. asi 150..
    FUTURAK
    FUTURAK --- ---
    tak a nebo v jinem vyznamu i prohrabujem
    WWERA
    WWERA --- ---
    COLOMAN: to nejde moc prelozit ale je to nejako "robime bordel alebo tak nieco"- bordelujeme
    COLOMAN
    COLOMAN --- ---
    ocujte.. co znamena slovo "kramaříme" ???? aspon slovensky...
    FUTURAK
    FUTURAK --- ---
    sem se tam narodil bydlel tam 2 roky ale pak bratislava a od 6ti praha

jezdim tam tak kazdej druhej mesic. ted sem zrovna mel jet ale nejel :)
    COLOMAN
    COLOMAN --- ---

Najviac madarsky vediacich ludi v tomto clube je bud z tochto mesta, alebo z okolia... ulet... preco??
    COLOMAN
    COLOMAN --- ---
    Futurak:
    ...irjal csak irjal nyugodtan akármiket... nemmondod komolyan hogy Te is Szerdehelen szulettél .... more... én is... gyakran jársz oda?? mennyi idejig laktál ott?? nem sokáig, azok szerint, ahogy irsz:DD
    FUTURAK
    FUTURAK --- ---
    narodnost slovenska narozen dunajska streda vic nez 3/4 pribuzenstva madarska 24 let v praze :D

ne lenne rosz kiprobalni irni valamit magyarul. szerintem nemis tudom :D
    COLOMAN
    COLOMAN --- ---
    ..minule ale porazili japonsku ligu.. brali to ako svoju vrcholnu zalezitost:))
    COLOMAN
    COLOMAN --- ---
    ..skodaze madary nehraju hokej...
    COLOMAN
    COLOMAN --- ---
    Futuraaak: Szupper navsteva,, takato urcite extreemne potesi,, hát hol voltál eddig faszikám?? A Holdon?? :)
    ..tento club je tu minimálne od jula 2003.. aj dlhsie, ja som ju preberal hned, jak som tu zacal chodit od slecny LUSI... klubik dlho qwasil bezcinne, lebo tu nik nechodil a ja nemal net... a potom zrazu asi pred rokom totu ozilo...
    NO, ja tento club nikdy nepropagoval, nevjem proc,, asi som mal... teraz si uvedomujem, aky je NYX veliky:))
    ..ja nejsom sice priamo z madarska, ale som uplne cistokrvny.. to, ci vobec este na svete existuju cistokrvny madary, je discutabilna vec, ale v rodine nikoho z inej narodnosti nemame a ani moje babky si nepamataju nikoho takeho.. moji predkovia boli obetami putovania slov.-mad. hranic....
    Futuric: tysi madarsky slovak?? slovak zijuci v madarsku?? alebo madar zijuci na slovensku? alebo slovak zijuci v madarsku, ktorz byva v cechach??
    ...mad. filmy treba studovat ak chcete cvicit jazyk, to asi pravda.. ja sa tak ucim anglicky:))
    .....na najblizsi sraz sa tesim asi ja najviac.. inak som sa chystal ť.ť. do Prahy, esteze som to tu nezverejnoval, lebo namto cele na poslednu chvylu skrachovalo...

Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam