Futuraaak: Szupper navsteva,, takato urcite extreemne potesi,, hát hol voltál eddig faszikám?? A Holdon?? :)
..tento club je tu minimálne od jula 2003.. aj dlhsie, ja som ju preberal hned, jak som tu zacal chodit od slecny LUSI... klubik dlho qwasil bezcinne, lebo tu nik nechodil a ja nemal net... a potom zrazu asi pred rokom totu ozilo...
NO, ja tento club nikdy nepropagoval, nevjem proc,, asi som mal... teraz si uvedomujem, aky je NYX veliky:))
..ja nejsom sice priamo z madarska, ale som uplne cistokrvny.. to, ci vobec este na svete existuju cistokrvny madary, je discutabilna vec, ale v rodine nikoho z inej narodnosti nemame a ani moje babky si nepamataju nikoho takeho.. moji predkovia boli obetami putovania slov.-mad. hranic....
Futuric: tysi madarsky slovak?? slovak zijuci v madarsku?? alebo madar zijuci na slovensku? alebo slovak zijuci v madarsku, ktorz byva v cechach??
...mad. filmy treba studovat ak chcete cvicit jazyk, to asi pravda.. ja sa tak ucim anglicky:))
.....na najblizsi sraz sa tesim asi ja najviac.. inak som sa chystal ť.ť. do Prahy, esteze som to tu nezverejnoval, lebo namto cele na poslednu chvylu skrachovalo...