• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    COLOMANMagyar
    COLBEN
    COLBEN --- ---
    jeste dodam, ze s parkovanim je to v budapesti nejlepsi pres vikend, kdy je to zadaco i v centru
    BARUSHENA
    BARUSHENA --- ---
    Ahoj, nemáte náhodou někdo tip na přespání v Budapešti? Segra tam zítra má dorazit vlakem z Bosny a potřebovala by na noc přespat....squaty, známé, levné spaní...dik
    COLOMAN
    COLOMAN --- ---
    asi to už bude na hrane,,, ja osobne som/sme neplatil/i pokuty naposled vBP bez nasledku v breznu.. místní BP kamos s cz znackou neplati pokuty doposud,, sice neprovokuje zbytecne a neryskuje odtahovku snazi sa parkovat legalne, ale bezne pokuty si celkem casto dovoluje... iné osobné skusenosti nemam, pak uz jenom správy zleva zprava a JPP...
    KARADUM
    KARADUM --- ---
    COLOMAN: Moc si to nepamatuji a nepodarilo se mi to vyhledat. Ale nedavno se jiz EU dohodla na spolupraci pri reseni prestupku.
    COLOMAN
    COLOMAN --- ---
    WWERA: mam na mysli parkoviská medzi barakmi, napr. na Kis Diófa utca http://maps.google.cz/maps?hl=cs&tab=wl ,kde na mieste akuratne zburaneho baraku plevelom zarastene provizorné parkovisko.. takých parkovisk je celkem dost...
    placeni bez mobilu v hotovosti, popipade po domluve do kapsy dedečkovy... placeni pres mobil to asi predražuje, spominane parkoviska v centru asi nebudu...
    WWERA
    WWERA --- ---
    COLOMAN: jo? mě to levnější teda nepřišlo, je dobrý že se to dá platit i mobilem, jak jsem tam byla teď na pohovoru, tak jsem jim jen nahlásila spztku a oni někam zavolali a bylo zaplacené parkovné na celý den...což ale asi stálo ranec, protože jsme bydleli přímo v Belváros u baziliky..
    COLOMAN
    COLOMAN --- ---
    no ale račej opatrne,, aby ste nenatrafili na dajakýho hyperaktivního parkovacího majstra... mi vzdycky pre jistotu davali na dlhšiu dobu parkovat auto do stražených parkovacich dvorov, ktore su medzi barakama, namisto vyburaniho baraku... su levnejsie naproti jednorazovemu parkovnemu miestu...
    WWERA
    WWERA --- ---
    COLOMAN: supr! :)
    COLOMAN
    COLOMAN --- ---
    zatím žádný problém, za pár let ale bude jednotná evropská smernice... u madarov parkovanie nepatri k štatnemu dozoru, ale je to dajaký sukromník,,, a pokuty za parkovanie stracaju platnost mnohem driv nez bezné pokuty,, cca po 5 mesiacoch...
    proste poldové s parkovaním nemaju nic spolocneho...
    WWERA
    WWERA --- ---
    ty pak nevidí někde v systemu ze nemas zaplacenou pokutu??
    WWERA
    WWERA --- ---
    COLOMAN: to je dobrý vedět! :) a co když tě zastaví policajti?
    COLOMAN
    COLOMAN --- ---
    spousta madaru co znám má schválne ceske špz, práve kvoli parkovaniu.. proste na cechy maju kratke prsty..
    WWERA
    WWERA --- ---
    JAKUZE: ja jsem dostala za parkování v budapesti skoro pokazdé nekdy i dvakrát za pobyt a nikdy jsem neriskovala to neplatit ..
    COLOMAN
    COLOMAN --- ---
    jj, s pujceným autem CZK sme sa na cervené baliky fpoho vykašlat...
    SITH
    SITH --- ---
    pokud mas ceskou SPZ, tak na to kasli
    JAKUZE
    JAKUZE --- ---
    Dostal jsem pokutu za parkování v Budapešti,neví někdo jestli se na to dá vykašlat? Nebo lépe zaplatit..
    KARADUM
    KARADUM --- ---
    WWERA: na expats tusim maji i pozice v Madarsku
    WILDENBURY_SQ
    WILDENBURY_SQ --- ---
    WWERA: I kdyz se mi Madarsko strasne moc libi, ekonomicky je na tom o neco hur, s tim souvisi i vse kolem. Deal with it.
    COLOMAN
    COLOMAN --- ---
    Besh o droM - Gyere Ki Te Gyöngyvirág - YouTube
    http://www.youtube.com/watch?v=dmsUKKvD4CU
    WWERA
    WWERA --- ---
    BLANCHE1: proč si tam jela když ti nabídli mín penez než jsi měla v čechách? já chci někam jet, ale určitě i kvůli lepším prachům. kámoška madarka mi práve říkala, že si vydělá hrozně málo, ale nedělá žádnou super práci. nevim jeslti když umím maďarsky tak jeslti bych měla lepší uplatnění, jde mi hlavně o to, aby mě ta práce i bavila..
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam