Jak mam Madarsko rad, Balaton mi naprosto nic nerekl.
zaplivana dvouhvezda za 50 eur/noc a to plne bez jidla (vsechno ostatni bylo jeste drazsi a plny), plaze takovy nic moc (u brehu zabahneny a plny deti mocicich do vody, vsudypritomny smrad kadibudek) - ale nehledali jsme nejak extremne, takze treba tam hezci jsou, voda cista bude, nekde dal od brehu, to jsme videli - pak bych zminil nic moc jidlo, na madarske pomery, vsude takove osizene solichy za pomerne draho.. Ale opet, asi se da neco najit, pokud to tam neznate, za tech 14 dni urcite neco najdete a vase posledni vecere bude slusna :) A prochazky sice hezky, pro kocarek jak delany, to ted myslim vazne, ale vsude kolem jsou papalášský stavby (od cikánského baroka po opravdu hezky... Minizámky a hrady), ktery kolikrat maji svou krasnou cistou plaz, miniaquapark se skluzavkama a prolejzackama pro deti, maďárošové tam kalej a naramne dobre se bavej, coz je akorat k vzteku, protoze hotely pro normalni smrtelniky tam fakt stojej za strarou bačkoru, stejne jako zbytek sluzeb. Ber jako moji (treba nepodstatnou) zkusenost.
Nechcete to prehodnotit? Podstoupit tolik utrpeni kvuli velky louzi.. Madarsko imho umi nabidnout mnohem vic, za jiny penize.
Takovej Györ, malinky mestecko hned za Slovenskem (=je mnohem bliz), se mi libil mnohem vic, jak celej balaton, byl tak roztomile buržoazni, pritom klidnej, ale neco se tam i delo, jak ja si nepotrpim na architektůru, tak tady me fakt i bavilo koukat po baracich, jidlo na uplne jinym levelu, fakt mnam... A to vse za 2/3 ceny slavnyho Balatonu. S kocarkem se tam da jezdit taky. Mohl bych asi vyhrabat i fotky Györ vs. Balaton :)