• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    HERKULESNIKON - klub majitelu a priznivcu nejlepsich fotaku
    MILAZAJICEK
    MILAZAJICEK --- ---
    LUBOB: Já mam celej negativ koleček z 8mm nikkoru co jsem fotil před týdnem, už jsme z toho i zvětšoval a je to zvěrstvo. Ten 6mm nikkor lze používat pouze v leže na vodorovně upevněné tyči :)
    LUBOB
    LUBOB --- ---
    az nekdo najdete fotku z te bestie, dejte vedet. 220o zorne pole, to si nejak nedokazu predstavit :-)
    PEJR
    PEJR --- ---
    MLIKARNA: objektiv co vidí i za roh :)
    PEJR
    PEJR --- ---
    Enormous 6mm Nikon Fisheye Lens Up For Sale At £100,000 | Popular Photography
    http://www.popphoto.com/gear/2012/04/insane-6mm-nikon-lens-sale-%C2%A3100000
    PEKK
    PEKK --- ---
    Info o d7t...cvakam s ni ted dublinska zákoutí a zatím spokojenost, ostří bajecne, sem tam mám problém s večerním osvětlením ulic a vyvážením bílé, ale naštěstí je tu manuální nastavení teploty, jen to dyl trva. Je hezky pocit mít něco, na co se čeká pul roku.. Nic ve zlým;)
    TWARR
    TWARR --- ---
    RADYN: zalezi co myslis podzimem ;) ale moc nadejne bych to nevidel
    USA - graf, rok vývoj kurzu dolar (USD)
    http://www.kurzy-men.biz/graf-vyvoj-kurzu-rok-usa-dolar-usd
    RATTKIN
    RATTKIN --- ---
    YNZA: Povodeň
    YNZA
    YNZA --- ---
    vi se aspon cim je to zpusobeno?
    HUGGI
    HUGGI --- ---
    YNZA: Aktualne chces protoze nikon stale nema..a to co ma jde na objednavky jak jsem psal a jeste nejakou dobu bude trvat nez budou volne k prodeji..
    YNZA
    YNZA --- ---
    TWARR: D80 a ma najeto 145k
    MENTOL_
    MENTOL_ --- ---
    YNZA: muzes udelat objednavku s osobnim vyzvednutim a platbou na miste, vyzkousis, zaplatis, odejdes, no stress..
    PLAYER
    PLAYER --- ---
    TWARR: takze jasna koupe. Bokehmaster to sice zadnej neni, ale jinak pecka vystup.
    TWARR
    TWARR --- ---
    jo a mimochodem, co mas jako tedka za telo, ze tak strasne straslive chces tu d7000? ;)
    YNZA
    YNZA --- ---
    Nedelejte si prdel!!! uz sem takle objednal sklo a musel sem ho reklamovat.
    Chci po nikonu moc abych mohl normalne zajit na kram si ho vyzkouset, zaplatit a odjet na dovolenou? pak teda asi jinou znacku ne?
    HUGGI
    HUGGI --- ---
    TWARR: nebo aby to nebylo ozareny co:D
    TWARR
    TWARR --- ---
    HUGGI: Asi aby to spravne ostrilo ;))
    HUGGI
    HUGGI --- ---
    YNZA: jlikoz se jedna o naprosto nezavaznou objednavku tak nevidim v nicem problem.. a co znamena "v jakym stavu" ?
    YNZA
    YNZA --- ---
    udelat objednavku na neco co mozna nekdy prijde nikdo nevi kdy a v jakym stavu atd, vy ste dobri kolici
    YNZA
    YNZA --- ---
    RADYN: megapixel
    HUGGI
    HUGGI --- ---
    RADYN: skoda amegac, ale pokud se nepletu uz je vsechn opryc...jako by se to porad vsude nerikalo...udelat objednavku:p
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam