• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    HERKULESNIKON - klub majitelu a priznivcu nejlepsich fotaku
    PEKK
    PEKK --- ---
    tak definitivne uzaviram chvalu na D7t, ted jsem tejden cvakal na dovce a zadny problemy s ostrenim nebyly...matnice je jako vino...takze jsem snad zapadl do rady tech stastnych...:)
    LUKAS87
    LUKAS87 --- ---
    SELAVIE: tak to odnes panu Maštalířovi do servisu fotoškoda a popros ho, jestli by to nezkusil rozebrat on. v oficiálnim servisu bys na to mohla čekat měsíce... myslím, že se nenechá dlouho přemlouvat :)
    SELAVIE
    SELAVIE --- ---
    PLAYER:
    LUKAS87: Bojím se to rozebrat. Nemám hodinářské ručičky. Ale bude to asi lepší. Diky
    PLAYER
    PLAYER --- ---
    SELAVIE: a co ze je to za objektiv? 55-100 neznam. Neni to spis 55-200? Jak pise Lukas, lepsi by to bylo vycistit s rozebranim, sundat aspon bajonet, ten drzi 3-4 sroubky a vyklepat, profouknut obezretne...
    LUKAS87
    LUKAS87 --- ---
    SELAVIE: ono to chce ROZEBRAT a vyčistit...
    SELAVIE
    SELAVIE --- ---
    PLAYER:
    MAJA: Tak jsem to vyčistila. Už to ostří ale bojim se, že je to ještě víc v hloubce a jednou se to rozbije :-/
    MAJA
    MAJA --- ---
    SELAVIE: hlavně to netrápit - nezoomovat, neostřit, aby se neodpálil motorek nebo něco nevydřelo ...
    PLAYER
    PLAYER --- ---
    SELAVIE: nejak uricte ano. Pocitam ale, ze vycisteni v servisu by stalo vic, nez koupe noveho objektivu, takze smysl bude mit jedine samo-domo rozborka a ocistec.
    SELAVIE
    SELAVIE --- ---
    Ahoj, mám dotaz. Spadla jsem z fotakem do bahna. Fotak funguje ale objektiv začal drhnout a neostří (motorek se snaží ale písek bude mezy kroužkamy) jedná se o nikkor 55-100. Pujde to nějak vyčistit?
    YNZA
    YNZA --- ---
    nejde
    STILL_PRIMITIVE
    STILL_PRIMITIVE --- ---
    Jen dotaz abych se ujistil že to fakt nejde, přez Camera Control Pro 2 s Nikonem D80 live-view nejde realizovat...?
    PEJR
    PEJR --- ---
    TWARR: přímo ve specifikaci.. 39 AF points, to má D7000, takže jestli to bude jako v případě D300/D700..
    TWARR
    TWARR --- ---
    PEJR: kdes na to prisel? to je nekde v komentech?
    PEJR
    PEJR --- ---
    TWARR: AF modul z D7000? Oh dear...
    TWARR
    TWARR --- ---
    ULTRAMARINE
    ULTRAMARINE --- ---
    RICARDERON: rikam, ze neni nad zlatej baton Aarn (vyrabi na Novym Zelandu), kterej sice neni urcenej na foceni, ale je na foceni jak delanej.
    RICARDERON
    RICARDERON --- ---
    REPLIKANT: jo, brašna s věcma na druhém rameni, pochopitelně. Já to nosím křížem, mám pás s karabinou, už to je dost znát. Tohle je nějaký nový patent, jak to tak vypadá. asi bych to musel zkusit.
    Ještě dělají jakési kšandy na dvě těla, ale to mi přijde ujeté...
    REPLIKANT
    REPLIKANT --- ---
    RICARDERON: Mě mnohdy ty pásy a pásky vaděj, často nosim normální pásek, a když má člověk ještě brašnu s vybavenim, tak se to nepříjemně nosí, pořád to někde dře a zavází... Ale každej má jiný možnosti při focení, často fotim konzerty a tohle je pro tento účel třeba nepoužitelný. Ale třeba Petr Hamerník, zákazník od škody, si to nemůže vynachválit, fotí v ZOO a má batoh a dva foťáky, jeden na krku s TELE a druhej takhle přišpendlenej s širokáčem, je to hodně pohotový.
    RATTKIN
    RATTKIN --- ---
    Já sem na ni taky už narazil, ale neprošla naštěstí filtrem.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam