• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    HERKULESNIKON - klub majitelu a priznivcu nejlepsich fotaku
    YNZA
    YNZA --- ---
    HUGGI: ted me napada - fakticky dotaz, jde na D7000 nasadit dioptricka korekce? pokud ne je out, ostreni neostreni
    YNZA
    YNZA --- ---
    HUGGI: player mi v podstate odpovedel no, chce to zkusit sirokace.

netrollim, jen me zere ze sve oblibene znacce nemuzu verit tolik jako driv
    byly doby, kdy se musela vybirat sigma ze trech skel, dneska musim vybirat i nikoni telo :/
    HUGGI
    HUGGI --- ---
    YNZA: a co chces prosmte slyset? vezmes fotak, nasadis objektiv a vyzkousis jak to ostri...nebo co cekas za radu??
    YNZA
    YNZA --- ---
    bozi rada :) zeptam se jak u fotaku vyzkouset ostreni, a poradite mi kompakt :)

bezte do lesa, najdete velky strom, a tam si to hodte, vase auditko najde spaseni
    MANSIK
    MANSIK --- ---
    YNZA: Who Fucking Cares? Všechno prodej. Kup si kompakt a běž fotit.
    YNZA
    YNZA --- ---
    HUGGI: a nejakej konvertor z F na Pentax mi vykouzlis ty nebo tvoje babi z fusekle?
    PLAYER
    PLAYER --- ---
    "o udajnejch"

LOL
    HUGGI
    HUGGI --- ---
    YNZA: Tak si kup pentax..ocividne budes mnohem spokojenejsi a nebudes tu furt dokola psat jak o udajnejch problemech D7000 kdyz si to jeste ani nevyzkousel..
    PLAYER
    PLAYER --- ---
    TWARR: ale funguje a vis to moc dobre.
    YNZA
    YNZA --- ---
    ja se nechci jebat s af tune krucipusk
    na D80 to proste nasadim a ostri to
    D7k jako nastupce todle umi jeden z peti
    kua kde to sme, u canonu?
    BIRK
    BIRK --- ---
    PLAYER: hele on te stejne ma v ignoru tusim...ale jako ja bych tu D7K tolik nehrotil...

od kamose jsem si pujcil 115mm makro...fotil s ni na umelym osvetleni a jen jsem si tam dal na AF tune -3 a ostrilo tu suprove...
    TWARR
    TWARR --- ---
    zase ti ta vsevedouci koule nefunguje spravne peto ;))
    PLAYER
    PLAYER --- ---
    HUGGI: tohle neni nic jineho nez alibismus. Nikdy jsem nemel zadny problem u D50 a D90 s jakymkoliv objektivem, pricemz do toho spadaly dva Tamrony a dve Sigmy. Nikkory pocitat ani nebudu. Ale s D7000 mi zpocatku zlobily VSECHNY objektivy, tedy polopate receno, i ty, ktere predtim na D50 a D90 byly naprosto v cajku. A to same plati ted u D700. Absolutne zadny problem, dokonce i Sigma 50/1.4 je presna, zatimco po porizeni D7k jsem se ji musel zbavit, ta se proste kloudne postelovat nedala.
    Takze nas tu laskave nehoupej, na to ti skoci leda twarr, kterej si k D7k ani nepricuchl :)
    BIRK
    BIRK --- ---
    BIRK: no a kdyz ho dam na D90 tak je to proste ok...jako zena si piska protoze ziskala sklo ale me to proste mrzi no
    BIRK
    BIRK --- ---
    HUGGI: jako jj ale treba ten tamron uz moc nepouzivam nedokazu najit takovou hodnotu aby pri 17mm a 50mm to sotrilo ok...na 17-25 ma dost vlekej back ale kdyz ji vytahnu na 35-50 tak je to ok...
    HUGGI
    HUGGI --- ---
    BIRK: a ostri ti ok ne?..nastaveni par milimetru v af tuning se prece neda povazovat za spatne ostrici fotak..vzyt to se (zvlast s neorig sklama) nastavuje u vsech tel..
    BIRK
    BIRK --- ---
    HUGGI: pockej ale spolu jsme tu moji kalibrovali
    YNZA
    YNZA --- ---
    dobrej napad, vezmu na test i 10.5 rybinu
    REPLIKANT
    REPLIKANT --- ---
    AMIKOSA: Co vím, tak lze pouze fotit, stejně tak lze dálkovou spouští pouze fotit a né točit (jenom odpovídám dopředu, trochu tušim další dotaz) ;)
    REPLIKANT
    REPLIKANT --- ---
    AMIKOSA: Co bys potřeboval vědět?
    PLAYER
    PLAYER --- ---
    TWARR: kdyz me jedna nestaci a vic zen se obvykle nesnese.
    RADYN: ja zkousel 4 kusy D7k, z toho 3 mely problem s BF u Nikkoru 17-55. A kdyby sis cetl skutecne VSE, tak by ses docetl, ze nejvic problemu maji sirokouhla ohniska, ty paranoidni petatricitko.
    TWARR
    TWARR --- ---
    player by si uz mohl najit zenskou, aby s tema picovina prestal (nebo zacal?) ;))
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam