• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    HERKULESNIKON - klub majitelu a priznivcu nejlepsich fotaku
    BIRK
    BIRK --- ---
    TWARR: proc si myslis ze se ptam takhle konkretne...prekvapeni - faktura neni
    TWARR
    TWARR --- ---
    vemes si k ruce fakturu
    BIRK
    BIRK --- ---
    Jak podle seriovyho cisla objektivu lze zjistit kdy byl koupenej?
    KARYSLAV
    KARYSLAV --- ---
    ONDREJCERVINKA: drb je 1500 USD, kdyz se to vynasobi evropskym koeficientem *1,3 a k tomu *20 za dolar, tak vychazi 39k Kc, takze mezi 39 a 45 se to vleze. :-) Spis ale mozna budou drzet tu nizsi hranici.
    HUGGI
    HUGGI --- ---
    ONDREJCERVINKA: Ja bych to videl 45k jako strop..
    ONDREJCERVINKA
    ONDREJCERVINKA --- ---
    Jakou ocekavate cenu ty d600 ..? Nikde jdem nenarazil na spekulace ani, myslite ze tak 45 je realne moznejch?
    HUGGI
    HUGGI --- ---
    Kdyby nekdo nahodou shanel D3100 + 18-55 + 55-200
    [ OFFERINGNABÍZÍM: Nikon D3100 + 18-55mm + 55-200mm / Praha / 9990 CZK ]
    YNZA
    YNZA --- ---
    ale jako jo, lock na 18mm je dobra featura, stejne jako zvetseni 1:2.7. plusko tez za utesneni gumou. na 300 to neni zadna britva, ale porad dost v pohode. jen ta cena je fost. treba za cas pujdou pouzity za tech 12, o tom by se dalo uvazovat jako nouzovka beru jen jedno sklo a nevim co me ceka
    HUGGI
    HUGGI --- ---
    REPLIKANT: No ono jde o to aby 18-300 byla lepsi jak Tamron 18-270..pokud nebude tak ma sanci jen v kitech za polovicni cenu..
    MORPHLER
    MORPHLER --- ---
    REPLIKANT: njn. u nas 23.. ale jinak 999$ (http://www.nikonusa.com/Nikon-Products/Product/Camera-Lenses/2196/AF-S-DX-NIKKOR-18-300mm-f%252F3.5-5.6G-ED-VR.html#tab-ProductDetail-ProductTabs-TechSpecs).. imho to neprepalili, naopak, cena je pekna, spise jsem zvedav na vykon (i kdyz ja koupil tu 28-300, tak zase ne tak moc)
    YNZA
    YNZA --- ---
    jasne, ale todle de uplne mimo me, klidne at udelaj 10-500/8 za 2000 dolaru
    PEJR
    PEJR --- ---
    YNZA: nicmene bych se vsadil, ze nebude o moc horsi nez 18-200, kterej taky stoji 20k, takze to zas tak hrozny nebude
    YNZA
    YNZA --- ---
    REPLIKANT: samozrejme pretahli, megapixel hlasil 23k tusim
    PLAYER
    PLAYER --- ---
    Cena (600$) za ten FX setak vypada dost slusne, tedy alepson v zamori.
    REPLIKANT
    REPLIKANT --- ---
    Tywoe, tady jsou po dlouhý době absolutní špeky, jako novinky od Nikonu, a jediný co tu proběhne je dotaz na sigmu a zaprášenej skener? O"o

ULTRAMARINE: Masakr... A koukám že k tomu rovnou vydávaj novej záklaďák na FX 24-85 VR ala 18-55 VR :D

Nová 18-300 VR DX bude hit, ale snad to nepřetáhnou s cenou (asi přetáhnou...).
    ONDREJCERVINKA
    ONDREJCERVINKA --- ---
    Staci v koupelne pred vytazenim filmu z vyvojnice pustit horkou vodu kvuli pare a nenachyta se ti na film nic, mam vyzkouseno, taky nam lita v baraku pes a mame vsude chlupy.. :)
    TWARR
    TWARR --- ---
    LUKAS87: hm, musim vyrobit nakou odkladaci plochu asi ;))
    LUKAS87
    LUKAS87 --- ---
    TWARR: já tohle všechno dělám v koupelně po zavlhčení vzduchu tam. funguje.
    TWARR
    TWARR --- ---
    LUKAS87: hele se klidne nekdy stav :) mam cernou kuchynskou linku a cernou varnou desku. vypigluju to a ... pet minut pote, je tam chlupu jak nasranych ... uz to neresim, nema to cenu. kdybych mel treba jednu mistnost, kam by nelezly zvirata, tak by se dalo ... takhle pro mne no way ... jako jde to, ale bylo by to na kokot. snazil jsem se o vikendu preramovavat fotky ... setru, vyfoukam, vysaju, vylestim. zavru ram, mrd, pod sklem chlupy, 3x po sobe ... sad panda
    LUKAS87
    LUKAS87 --- ---
    TWARR: mám doma mainskou mývalí kočku...
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam