• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    HERKULESNIKON - klub majitelu a priznivcu nejlepsich fotaku
    REPLIKANT
    REPLIKANT --- ---
    Mám rád Nikon - nová posila promo týmu :p

REPLIKANT
    REPLIKANT --- ---
    REPLIKANT
    REPLIKANT --- ---
    PLAYER
    PLAYER --- ---
    Tak uz to mam, melo me napadnout hned, ze jsem si to pridal do vlastniho menu.
    PLAYER
    PLAYER --- ---
    REPLIKANT: umi, viz fotka ;) Nekde se musi v menu neco zmenit, jenze si nepamatuju holt co.
    REPLIKANT
    REPLIKANT --- ---
    PLAYER: myslel jsem že chceš vědět kde to přepnout, jinak pokud vim tak D700 neumí zatemňovat, jenom D3(s,x), D4
    PLAYER
    PLAYER --- ---
    REPLIKANT: jses si jisty, ze vis, na co se ptam? ;)
    REPLIKANT
    REPLIKANT --- ---
    PLAYER: indicie - MENU - 2 - 7 - 2
    PLAYER
    PLAYER --- ---
    SPIKE411: 6Mpix. vs 16Mpix. je ovsem rozdil (aneb zabitej potencial noveho snimace). Pokud je pro nekoho ale prvorada pohodlnost pred kvalitou, tak ja nejsem proti.

REPLIKANT: to si to sam driv zasejic najdu. Do Skody budy mit cestu az se mi vrati fujina ze servisu, chci si osahat G1X. No a pak tam hodlam koupit 28/1.8, takze neboj, uvidime se :D
    TWARR
    TWARR --- ---
    REPLIKANT: jo, taky jsem byvaly majitel jednoho psa. pointa je takova, ze me ty velky picoviyn nebavej, ale to omylam dokola uz par mesicu a porad jsem nenasel nic, co by splnovalo moje pozadavky .D
    REPLIKANT
    REPLIKANT --- ---
    PLAYER: V ÚT, ST a ČT jsem v práci ve škodovi, tak se stav a ukážu ti to.
    REPLIKANT
    REPLIKANT --- ---
    TWARR: ...řiká bývalý majitel D700 + MB-D10 + 14-24 + 70-200 VR :D

Zas tak velký to není, oproti 28-300 a nový 18-300 je 18-200 pořád docela v rozumné velikosti, ale není nad pevný skla že jo ;)
    TWARR
    TWARR --- ---
    18-200 je v pohode, druha verze, ale uz je to relativne dost velky sklo
    SPIKE411
    SPIKE411 --- ---
    LUKAS87: Já nevím, co od toho kdo čeká, ale na D70 ten Nikkor 18-200 vypadal úplně OK (turistické cvaky při cestě napříč Japonskem). Oproti tehdejším kompaktům a superzoomům určitě.
    HUGGI
    HUGGI --- ---
    KUBBE: kdybys ho chtel vyzkouset tak by to melo bejt od uterka mozny..
    KUBBE
    KUBBE --- ---
    LUKAS87: takove priblizeni, sry sire :P

Vypada to ze pro me osobne to vyhraje novy nikkor 18-300, par dni si na to s klidem pockam, dik za tipy ...
    LUKAS87
    LUKAS87 --- ---
    KUBBE: "neposkytuje takove zaostreni jake bych casto chtel"
    dafuq?

18-105 taky neni úplně marná, ale ta 18-200... nechtěl sis raději rovnou pořídit ultrazoomovej kompakt?
    le pardon.
    KUBBE
    KUBBE --- ---
    LUKAS87: V soucasne dobe mam 18-55 a prilis univerzalni mi to neprijde, nebo jinymi slovy mi proste neposkytuje takove zaostreni jake bych casto chtel ... myslim ze 30mm navic mi uplne trn nevytrhne i kdyz je ta obrazova kvalita velmi pekna. Tak nejak nevim, co jsem zatim videl a cetl, tak mi z toho nejlepe vychazi 18-200 ... akorat ze ten zase nesezenu v cechach :P
    LUKAS87
    LUKAS87 --- ---
    KUBBE: dost univerzální je nikkor 16-85. imho. a bude kvalitou obrazu lepší, jak 18-200. a budeš mít rozumější rozsah ohnisek, než s 28-300.
    HUGGI
    HUGGI --- ---
    KUBBE: je to FX objektiv takze ti bude chybet sirokej zacatek, je to zbytecne velky a tezky.. bud Nikon 18-200, kterej je dlouhodobe nedostupnej...Tamron 18-270mm..neni "odolnej" ale to ani telo D5100 takze to stejne nepotrebujes..nebo pockat na novej NIkon 18-300mm..meli by bejt do konce mesice..
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam