• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    HERKULESNIKON - klub majitelu a priznivcu nejlepsich fotaku
    HUGGI
    HUGGI --- ---
    MORPHLER: pardon do historie jsme nebrousil..tak to potom jo...a osobne bych videl jako vbyhodnejsi si priplatiti za sb700 nez brat starsi sb800..ta je sice vykonejsi, ale ovladani sb700 je pohodlnejsi..
    MORPHLER
    MORPHLER --- ---
    HUGGI: ctes? mam 2x SB600 a uvazuju o SB700 k tomu. (3. je radova cislovka) neprodal jsem zadny, ackoli to viditelne predpokladas.
    HUGGI
    HUGGI --- ---
    MORPHLER: na co chces master kdyz budes mit jen jeden?
    MORPHLER
    MORPHLER --- ---
    YNZA: jj. akorat 3. SB600 je uz na me moc. Neumi master. Spise koukam po SB700. Na te se mi navic libi jak ma resene prepinace. (a 6000 za novou bez DPH taky jde)
    KARYSLAV
    KARYSLAV --- ---
    YNZA: Dikec!
    YNZA
    YNZA --- ---
    KARYSLAV: zkus ID DELLAMORTE, D200 Brno
    KARYSLAV
    KARYSLAV --- ---
    Akutní průser: Kamoš co je ochotnej se zaručit a domluvit na odměně, potřebuje na víkend, tzn od pátku asi do neděle pučit Nikon tělo. Jeho foťák musel na reklamaci a já musím fotit svatbu, záložní tělo potřebuju a nikdo z kámošů není v česku :-/

Je tu nějaká dobrá duše, co by byla ochotná pomoct? Nějak se odměníme

Z Brna!!

Prosím do zprávy, je to fakt akutka, tak díky!
    HNZDD
    HNZDD --- ---
    Ahoj na výletě po Norsku jsem rozsekal na maděru můj oblíbenej seťák 18-105 neválí se někomu doma nevyužitej??
    HUGGI
    HUGGI --- ---
    KARYSLAV:
    KOC256: z my zkusenosti je teda nejlepsi ten sandisk rescue pro z duvodu ze je specializovanej na fotky a umi pomerne spolehlive tahat z karet i rawy..kdyz jsem zachranoval jinejma programama tak z rawu casto nezustalo nic funkcniho..
    KARYSLAV
    KARYSLAV --- ---
    KOC256: Jo mas pravdu, dik za tip

Five Best Free Data Recovery Tools
    http://lifehacker.com/5237503/five-best-free-data-recovery-tools
    KOC256
    KOC256 --- ---
    KARYSLAV:
    ja pouzil nekolikrat k naproste spokojenosti program pod zavadejicim nazvem "testdisk" tusim ze snad byl i free...
    KARYSLAV
    KARYSLAV --- ---
    HUGGI: ja vim, mam pro karty, a taky klice nekde, kde je nemuzu najit.. kdyz je potrebuju, damn!
    HUGGI
    HUGGI --- ---
    KARYSLAV: sandisk rescue pro ..asi nejlepsi soft na zachranu dat...najdes pohode na netu s klicem.. (k PRO kartam se dava rocni poukaz)
    KARYSLAV
    KARYSLAV --- ---
    Dotaz: co to dává SanDisk k těm kartám za soft na nalezení poškozenejch/chybějících fotek?

Já to vyhodil, a kamošovi by se to teď hodilo :-)

Nemáte to někdo?
    PLAYER
    PLAYER --- ---
    Ja mam 8 tehle vcetne nabijecky, nabiji se asi 3h.
    Akumulátory - baterie Sanyo a Panasonic - servis UPS
    http://akumulatory.eshop-zdarma.cz/index.php?s=product&id=941
    MAJA
    MAJA --- ---
    Eneloopy jsem naposledy kupoval 4 ks ty 2000mAh za cca 8 EUR na fripers.cz

Dělají i sadu s nabíječkou - funguje dobře, ale je pomalá (cca 10h nabijí).
    YNZA
    YNZA --- ---
    http://forum.fotonmag.cz/index.php?showtopic=130&view=findpost&p=54721 za ty prachy ultimate charger, dokonce to ma i usb port pro nabijeni dalsich zarizeni
    MORPHLER
    MORPHLER --- ---
    YNZA: dobra pripominka. asi mas pravdu, nestoji, kdyz blesk nepouzivam denne.. a to nepouzivam
    YNZA
    YNZA --- ---
    (imo to za to nestoji)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam