• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    HERKULESNIKON - klub majitelu a priznivcu nejlepsich fotaku
    REPLIKANT
    REPLIKANT --- ---
    PETRPEDROS: to si raději kup D700, minulej tejden byly u škody dvě, ca za 30 tis., obě okolo 20 tis. závěkry v hodně dobrym stavu
    PETRPEDROS
    PETRPEDROS --- ---
    HUGGI: No to je prave to ze to je problem u vsech D200 s prehrivanim cipu :( takze to by bylo jak z blata do louze... Ale uvazuji o koupi te D300 ted uz se pohybuju kolem 20.000,-
    HUGGI
    HUGGI --- ---
    PETRPEDROS: do urcity miry s tebou souhlasim..ale tak si potom nestezuj ze mas na picu telo..protoze v tuhle chvili ti telo kurvi fotky at mas sebelepsi objektiv a oko..a nevidim jakej je problem vymenit klidne i jen za jinou d200..bazarove prodas, bazarove koupis..nemusi te to stat ani korunu jen par hodin casu..
    PETRPEDROS
    PETRPEDROS --- ---
    HUGGI: Tak nefotí tělo, ale oko do doby než jsem měl D200 jsem fotil s D70 a stejně sklo které ktomu mám není tak drahé a dokonalé abych si kvůli tomu pořizoval lepší tělo. Většinu kvality snímku dělá objektiv a né tělo.
    HUGGI
    HUGGI --- ---
    PETRPEDROS: ze mas telo 2roky neznamena ze to neni stara vykopavka:) D300 uz ted stoji docela smesyn penize vzhledem k tomu co to umi...osobne bych ale sel spis do D7000
    PETRPEDROS
    PETRPEDROS --- ---
    HUGGI: při 1/30s a kratším nejsou vidět žádné. Jakmile udělám delší čas jak 1s tak jsou tam... No tělo nemám ani 2 roky a to minulé mi vydrželo 6 let.... Takže se počkám na lepší ceny D300
    HUGGI
    HUGGI --- ---
    PETRPEDROS: cas na novy telo..tohle se bude uz jenom zhorsovat..
    PETRPEDROS
    PETRPEDROS --- ---
    Stačí jednou čas 62s a takhle to vypadá.. a to jsem byl na přemapování nedávno.

PETRPEDROS
    PETRPEDROS --- ---
    Bože pomoc pokaždé když fotím delší čas jak 1s tak mi na N D200 naskáčou stále nové vadné pixeli... Je někde nějaký ověřený návod abych si přemapování vadných bodů mohl udělat doma sám a zadarmo? Či nějaký softvare?
    GAGMAN
    GAGMAN --- ---
    na tenhle vikend myslim...
    GAGMAN
    GAGMAN --- ---
    jen zkusim... ciste nahodou, nenajde se tu nekdo z prahy, kdo by byl ochotnej mi zapujcit nejaky sirsi FX profi, nebo aspon poloprofi sklo? neco jako 17-35, nebo tak? na vikend? diky
    na revans muzu nekdy zapujcit neco z myho arzenalu:
    AF nikkor 80-200mm 1:2,8 D ED
    AF nikkor 28mm 1:2,8 D
    AF nikkor 50mm 1:1,4
    AF-S nikkor 28-70mm 1:2,8 D ED
    HUGGI
    HUGGI --- ---
    REPLIKANT: no to bud rad..Knotak by z nej mel velkou radost:)
    REPLIKANT
    REPLIKANT --- ---
    HUGGI: naštěstí je štamgast o patro níž, já ho vidim pouze takto z vrchu... :D
    KOUMAK
    KOUMAK --- ---
    REPLIKANT: předminulou sobotu prodával na náplavce nějaký blbosti a mezi tím i Canonet za šestset :-) Je to "osoba" Prahy.. :-)
    HUGGI
    HUGGI --- ---
    REPLIKANT: jezis toho fakt ne..jsem MOC rad ze kdyz skoncil fotobalcar zacal chodit k vam a ne k nam :D
    MAJA
    MAJA --- ---
    Do NPS jsou potřeba 2 profi těla a profi 3 objektivy (mají seznam). Bohužel každý ten krám má 5 let (těla), 10 let (objektivy) časovou platnost - takže je nutné pravidelně updatovat techniku. Výhoda je rychlejší servis s příp. náhradním tělem, zdarma čištění/kontrola aj. drobnosti.

Mě chybí druhé profi tělo - stále čekám na použitelného nástupce D300 a pořád nic.
    REPLIKANT
    REPLIKANT --- ---
    TWARR: ten pán má jméno (zjistim), je to dlouholetý návštěvník a štamgast v centru fotoškoda
    TWARR
    TWARR --- ---
    a to je nekdo, nebo jen nekdo? :D ten ram u toho obrazu zeru :D
    REPLIKANT
    REPLIKANT --- ---
    Pánové, klídek, vínečko?
    DSC_0125_stamgast_web
    D800 (vypujčený) + MF Nikkor 2.8/135mm @F4 (bazarově zakoupený)
    TWARR
    TWARR --- ---
    PLAYER: jediny co jsem si z toho odnesl je, ze me neprimo nazyvas fanboyem (to je cajk), ale co, asi chces byt zajimavej, delej si co chces, jen mne to zaujalo
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam