• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    HERKULESNIKON - klub majitelu a priznivcu nejlepsich fotaku
    EGGH
    EGGH --- ---
    LAUNCHER: A co maximum shutter speed 1/4000?
    TWARR
    TWARR --- ---
    LAUNCHER: zadna zrcadlovka neni na cesty, ani slt. dyt je to vsecko velky! chapu, ze je d600 mensi nez d700 a docela to kvituju, ale furt je to velky a nic me nepresvedci o opaku, tak jakypak usb nabijeni.
    ps. muj osobni problem, ale uz me ty zkratky a englicky vyrazy zacinaj srat .D (neber to osobne) a to nejsem ani zadnej patriot ci nacionalista! ;))
    LAUNCHER
    LAUNCHER --- ---
    REPLIKANT: No kdyz to zvladlo presvedcit i stareho fanouska CSC, aby si to sel koupit, tak docela jo :-) Moc jsem rad za 2x SD. Ale vis co mi na D600 nejvic vadi (kdyz nepocitam velikost)? Budes se asi smat :-) Ze to nema USB charging. Kdyz se nad tim zamyslis jako nad "FF na cesty" produktem, bylo by to hodne prijemne. Potrebuji aby mi nejaka dobra duse poradila ultra malou nabijecku :-)
    HUGGI
    HUGGI --- ---
    BIRK: hele..u takovyhleho fotaku by to melo bejt tak do 14dnu..ale kdovi...kazdopadne nikonackej sw by to mel umet
    REPLIKANT
    REPLIKANT --- ---
    LAUNCHER: Tak to vyšlo nad očekávání dobře, D600 novej král cena / výkon - a to je u nás docela drahá IMO
    PEJR
    PEJR --- ---
    The First Real World Nikon D600 ISO Test | Fstoppers
    http://fstoppers.com/the-first-real-world-nikon-d600-iso-test
    BIRK
    BIRK --- ---
    tak ted jsem se fakt pobavil... mi nedoslo ze budu muset cekat na D600 RAW support pro photoshop :D jak dlouhou to tak muze trvat???

:D
    YNZA
    YNZA --- ---
    ten nafukovaci nebrat, vyhozeny penize, ke to jen igelit, rozptyl je minimalni
    BIRK
    BIRK --- ---
    HUGGI: musel jsem to rict :D
    HUGGI
    HUGGI --- ---
    BIRK: vejtaho: )
    BIRK
    BIRK --- ---
    REPLIKANT:
    PLAYER: thx

anw D600 se mi uz vali v brasne :D
    PLAYER
    PLAYER --- ---
    BIRK: ani ne a kdyz, tak spis ve prospech 1.8, ktera ma o trochu mensi zkresleni.
    REPLIKANT
    REPLIKANT --- ---
    BIRK: Právě že tam rozdíl není až zas tak velký, resp. "kvalita" není zárukou NPS příslušenství, to je prostě výběr "profi" vybavení, který bude mít dlouhodobě zaručenej rychlej servis, hledat v tom nějaké pravidla v otázce výběru není na místě.
    BIRK
    BIRK --- ---
    PLAYER: je opravdu takovy rozdil mezi 50kou 1.8 a 1.4? Co se tyce obrazovy kvality?
    MORPHLER
    MORPHLER --- ---
    LAUNCHER: abys to nemel s vyberem tak lehke, tak canon predstavil 6D... prosim nekamenujte me :)
    LAUNCHER
    LAUNCHER --- ---
    Co si budeme povidat, D600 je levne kompromisni telo. Ktere mi paradoxne vyhovuje ze vsech DSLR nejvic (FF sensor, mensi velikost, 2x SD). Ted si bohuzel na sobe budu muset vyzkouset, jestli "nejvic" znamena i dostatecne. Puvodne jsem chtel RX1, ale je tam tech problemu na me az moc.
    PLAYER
    PLAYER --- ---
    Drazsi jeste, alespon dle logiky Nikonu, neznamena vzdy profi, viz 50/1.4G, coz je levne sklo a to tam je.
    MENTOL_
    MENTOL_ --- ---
    LAUNCHER: jeste je myslim brzo a vzhledem k tomu, ze tam je stale i D300, tak bych se nevzdaval nadeje u drazsi D600..
    LAUNCHER
    LAUNCHER --- ---
    KARYSLAV: Ja ji na Nikon.com nikde zarazenou nevidim. Dekuji za vysvetleni.
    KARYSLAV
    KARYSLAV --- ---
    LAUNCHER: vzhledem k tomu ze je zarazena v kategorii "Amaterske zrcadlovky" tak asi tak...
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam