• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    HERKULESNIKON - klub majitelu a priznivcu nejlepsich fotaku
    HUGGI
    HUGGI --- ---
    EMBRYO: tak to potom jo..
    BIRK: sorry, ale to je blbost..
    EMBRYO
    EMBRYO --- ---
    HUGGI: ja pracuju hodne postprodukcne a castokrat z fotek potrebuju zdimat dost veci, pripadne je upravuju na jiny pouziti nez byly planovany ... takze pro me jsou rawy dost zasadni
    HUGGI
    HUGGI --- ---
    EMBRYO: no po pravde na bezny pouziti nevidim vubec duvod pro raw..pokud nemas problem se spravnym exponovanim tak bych fotil jen do jpegu..ta kvalita je uz naprosto luxusni...D700 jeste trochu hapruje treba ve WB..ale ty novy senzory uz jsou perfektni..
    EMBRYO
    EMBRYO --- ---
    HUGGI: ale fuj ;]

HUGGI: zrovna to instaluju tak uvidime, kazdopadne je to trosku vosina v zadku do zajeteho workflow
    HUGGI
    HUGGI --- ---
    EMBRYO: Ale teda ViewNX2 by to prej uz mel umet..
    HUGGI
    HUGGI --- ---
    EMBRYO: foceni do jpeg :D
    EMBRYO
    EMBRYO --- ---
    d600 bozi vec, kazdopadne ten neexistujici camera raw update me ted v tuhle chvili slusne dozral ..
    muzu se zeoptat jake pouzivate docasne reseni na prevod rawu?
    MORPHLER
    MORPHLER --- ---
    YNZA: bohuzel. ale chyba byla v tom cisteni ktere jsem k oprave pridruzil. oprava sama by asi prosla bez vyrazeni :)
    YNZA
    YNZA --- ---
    takze si to vlastne opravil k vyrazeni :D
    MORPHLER
    MORPHLER --- ---
    WONDRAS: k fotaku ti neporadim, ale objektiv jsem po takovem poskozenim opravoval (AF-S 18-135). nahradni dil z ebay a domaci oprava vpohode. jen jsem nemel oddelavat zadni clen (byl tam nejaky prach, tak jsem si rekl ze kdyz uz to mam rozdelane, oddelam jeste ten a vycistim to.. a ten uz jsem nikdy spravne neseridil aby byl uplne rovne, tzn fotky jsou lehce rozmazane (jeste jsem to pak parkrat zkousel seridit, ale nebylo to dost) ... pri F8 uz ze je to mazle ani neni videt, ale prestal jsem ho pouzivat). samotna vymena bajonetu vklidu pracicka. nahradni bajonet kolem 10$.
    WONDRAS
    WONDRAS --- ---
    mam dotaz, myslim, ze nejsem jedinej komu se to stalo. Po padu mi u D90 nejde zavrit blesk, ale ta pacicka, ktera ho drzi se zda v poradku. Fotak se ho snazi uvolnit, ale blesk se neaktivuje, protoze si mysli ze je zavreny. Take se mi vylomily plastove zavity objektivu. Tusi nekdo kolik by mohla stat oprava, popr. sehnat dily, na co si dat pozor pri vlastni oprave atd.? diky moc za rady!
    PEJR
    PEJR --- ---
    BIRK: díky, nakonec jsem si jí koupil...
    BIRK
    BIRK --- ---
    PEJR: kdyz se pro ni stavis
    SOLIVAGANT
    SOLIVAGANT --- ---
    BIRK: to je solidní výstup :) Předposlední fotka super
    BIRK
    BIRK --- ---
    kdyz uz se tu prezentuje ta 600vka...
    je to vsechno foceny 28 1.8 a isem jsem nesetril :D

Koncerty
    http://www.fotocreo.cz/koncerty.html

REPLIKANT
    REPLIKANT --- ---
    REPLIKANT: jinak zmenšený a neupravený JPEGy, odšum na LOW, většinou 3200 a 6400 ISO

Tady ještě jedna novou 1.8/85 G, a už dam pokoj :)
    DSC_8061_Blackout_Incident
    REPLIKANT
    REPLIKANT --- ---
    REPLIKANT: tady pár cvaků z D600 a 24-85 VRII
    DSC_7994_Blackout_Incident
    DSC_7988_Blackout_Incident
    Blackout Incident - a set on Flickr
    http://www.flickr.com/photos/replikantcz/sets/72157631634954439/with/8029470035/
    REPLIKANT
    REPLIKANT --- ---
    HUGGI: Co sem tak viděl a fotil, tak to vypadá na docela povedenej seťák, stabilizací a ostřenim určitě lepší než předchůdce 24-85/2.8-4 AF-D, doporučuju. Já na zoomy nejsem, ale nabídka vypadá dobře. :)
    HUGGI
    HUGGI --- ---
    Nemel by nekdo zajem o novej Nikon 24-85 VRII?
    Objektiv Nikon 24-85mm f/3,5-4,5 G AF-S NIKKOR ED VR II  |  Megapixel.cz
    http://www.megapixel.cz/nikon-24-85mm-f35-45-g-af-s-nikkor-ed-vr-ii

Uplne novej, nerozbalenej..za 10.000 ...ale potrebuju to vedet behem par hodin :)
    YNZA
    YNZA --- ---
    OOO dekuji velice, takze bude stacit ten malej
    Tamrac MX5383 - Vnitřní rozměry 8 x 5 x 18 cm
    PYRO
    PYRO --- ---
    178x70x56 mm +- 2 mm
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam