• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    HERKULESNIKON - klub majitelu a priznivcu nejlepsich fotaku
    COWBOY
    COWBOY --- ---
    MAJA: Především krajinky. Fotit bude žena, která si nehraje s expozicí, pouze a kompozicí. Pro začátek ty seťˇáky 18-55, později bych přikoupil něco s větší dírou.
    MAJA
    MAJA --- ---
    COWBOY: co se s tím má fotit ? s jakými objektivy ?
    DAVIDOWITCH
    DAVIDOWITCH --- ---
    COWBOY: Ja sem se pomerne rychle doporadil k D5100ce. Je/byla levnejsi nez D3200. A narozdil od D3100 ma napr. bracketing (kterej se mi hodil, s tim jak nemam moc odhad, ne ze bych delal HDR fotky), par dalsich veco co si nepamatuju ale urcite mi prisly dost uzitecny, a ten rozdil nebyl az takovej.
    MAJA
    MAJA --- ---
    ULTRAMARINE: jj, to chce praxi, aby člověk zamířil teletem kam kouká(l) očima
    COWBOY
    COWBOY --- ---
    Tak po několika hodinách na internetu jsem se dostal do stavu, kdy se rozhoduji mezi Nikony D3100, D3200 a D5100. A teď babo raď. :-))
    ULTRAMARINE
    ULTRAMARINE --- ---
    MAJA: hlavne ten fotak co mam ja, tak nema hledacek (ani elektronickej). takze drzet to tele a pritom hledat, kam to vlatne miri je docela posilovacka
    REPLIKANT
    REPLIKANT --- ---
    Sem myslel, že tady hulim jenom já... ;))
    LUKAS87
    LUKAS87 --- ---
    tak voni to prcaj úplně na všechno dneska, ne?
    skoro se divim, že to ještě nemaj na tom ochranym sklu na LCD displeji a v hledáčku...
    YNZA
    YNZA --- ---
    jj taky sem si ho vsim :)
    TWARR
    TWARR --- ---
    ynzuv nanogoat i na n1 sklu? hype jak sajze ;)))

MAJA
    MAJA --- ---
    S tou redukcí to ale nezvládá AF-C ne ? To je pak na hejbací zvířátka celkem naprd počítám ... ???
    ULTRAMARINE
    ULTRAMARINE --- ---
    zkousel jsem takhle na V1 pridelat 100-300/4... byl to docela challenge s tim fotit, ale jako spionazni fotky hadra.
    Asi nejlepsi pomer ohniska a ovaladtelnosti na tohle poskytuje 70-300 VR
    MENTOL_
    MENTOL_ --- ---
    HUGGI: na fotkach hnusna desne ;) ale kdyz vidim toho "profika" co to pridela na 70-200 a vetsi na ty ptaky a spol pres redukci, tak to dava vetsi smysl..
    HUGGI
    HUGGI --- ---
    Ovsem teda ta V2 je hnusna!
    Nikon announces 1 V2 - a more photographer-friendly, 14MP 1 series camera: Digital Photography Review
    http://www.dpreview.com/news/2012/10/24/Nikon-announces-1-v2-14MP-1-series-mirrorless-system-camera
    MAJA
    MAJA --- ---
    Váha 70-200/4 je super - o pár desítek gramů víc než 70-300VR.
    PLAYER
    PLAYER --- ---
    "ikon also offers an optional Tripod Collar, available in the near future for a suggested retail price (SRP) of $223.95"

To je asi ze zlata, ze?
    FURYAN
    FURYAN --- ---
    "Starej" 80-200 2.8 dvouprstenec z paladixu za 18 to jisti...
    TWARR
    TWARR --- ---
    goat ses ty ;D
    YNZA
    YNZA --- ---
    hlavne to ma nanogoat pyčo!
    HUGGI
    HUGGI --- ---
    DOTCOM: vzdyt to je srovnatelna cena s canon 70-200/4 IS...a tady ma bejt novej typ stabilizace takze si mylsim ze to je fakt adekvatni...jen skoda ze nebudou mit verzi bez VR
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam