• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    HERKULESNIKON - klub majitelu a priznivcu nejlepsich fotaku
    HUGGI
    HUGGI --- ---
    Pokud nekdo pouzivate Lightroom a chteli by jste otestovat vykon PC / a doufejme podle vysledku zjistit co ho pomuze zlepsit..
    [ HUGGI @ Adobe LIGHTROOM ]
    EFA
    EFA --- ---
    Borci. Prodávám batterygrip na Nikon D700/ D300/D300s. Více tady: [ OFFERINGNABÍZÍM: Phottix Battery Grip BG-D700 + baterka EN-EL3e / Brno / 1200 CZK ]
    STILL_PRIMITIVE
    STILL_PRIMITIVE --- ---
    LUKAS87: S tim ofiko servisem to jom ale pochybuju ze by to Pazdera posilal do ofiko servisu, má ty svý kutily. Doufám že sem to nezakřik a něco se nevysype .)
    PEJR
    PEJR --- ---
    Já měl kdysi kontakt na pána co servisoval nikony, dokonce jsem ho sem i psal, ale už je ten příspěvek asi v propadlišti dějin.. neni někde nějakej archiv tohodle klubu? Dali mi na něj kontakt ještě někdy v roce 2004 přímo na kodaňský..
    LUKAS87
    LUKAS87 --- ---
    STILL_PRIMITIVE: první pozitivní reference, kterou na Pazderu slyším.
    FM3a je trochu výjimka, ta se stále ještě oficiálně servisuje. na rozdíl od FE/FE2/FM/FM2.
    IOT_JH
    IOT_JH --- ---
    The Lens Holster for Nikon! by Preston Turk — Kickstarter
    http://www.kickstarter.com/projects/244919099/the-lens-holster-for-nikon?ref=card
    STILL_PRIMITIVE
    STILL_PRIMITIVE --- ---
    LUKAS87: Sem si nechával ted od Pazdery opravit FM3Ačko po tom co bylo spadnutý na zem na hranol, byl promáčklej plech u hranolu + posunutej hranol a tim pádem zaseklý přenašeč clony. Závěrka byla rozhozená a Bčko vubec nedrželo...u škody mi Maštalíř řek že to pošlou do Nikonu a jen ten vrchní plech že vyměněj celej = 3500,- ale celkově že se to muže i navýšit, minimálně že 300,- za poslání a prohlídku foťáku. jinej pán z Bazaru, co sdílej tu kukaň řek že se prej vyplatí koupit jinej, že prej se dá sehnat za 5000,- = toby mě fakt zajmalo kde viděl FM3A za 5000,- ???
    Já, nemaje peněz šel sem za Pazderou, ten si řek 1500,- ... důlek v plechu vyklepanej, přenos clony chodí, foťák maká a ještě je vyčištěnej a seřízenej (ne jako ale oprvadu je ). Takže za mě Pazdera v pohodě.
    ULTRAMARINE
    ULTRAMARINE --- ---
    Kde nechat prosim vycistit/seridit Sigmu (24-70/2,8)?
    SYKES
    SYKES --- ---
    HABRENKA: bože taková prčice světa :)))
    LUKAS87: OK, dík
    LUKAS87
    LUKAS87 --- ---
    QUICK: tomu bych nesvěřil ani funkční foťák.
    QUICK
    QUICK --- ---
    SYKES: LUKAS87: A co Pazdera na Vodickove? Ten neopravuje?
    LUKAS87
    LUKAS87 --- ---
    jinak Nikony myslím servisuje ještě 3K foto, ale zkušenost nemám.
    LUKAS87
    LUKAS87 --- ---
    SYKES: ono jich tu víc není. zkus jim napsat maila, sekretářky na příjmu to myslím po ruce neměly...
    SYKES
    SYKES --- ---
    LUKAS87: myslíš ofiko servis v Kodaňský?
    LUKAS87
    LUKAS87 --- ---
    v oficiálním servisu měli dřív kontakt na někoho, kdo opravoval starý mechanický těla, ale je to už pár let, co jsem tam byl naposledy...
    LUKAS87
    LUKAS87 --- ---
    je doporučeníhodný, ale do oprav FE2 a FA se moc nehrnou, je to děsnej opruz rozebírat mechaniku a nejsou náhradní díly.
    SYKES
    SYKES --- ---
    Poradíte, kde nechat vyčistit, skouknout a seřídit staré Nikony, jako třeba FEčko? Je FotoŠkoda doporučeníhodný? Tušíte někdo orientačně cenu?
    MORPHLER
    MORPHLER --- ---
    DRSH: řešení, ovšem opticky docela bida, by mohla byt sirokouhla sroubovaci predsadka. (x0,21, x0,25, x0,45)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam