• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    HERKULESNIKON - klub majitelu a priznivcu nejlepsich fotaku
    HUGGI
    HUGGI --- ---
    Toz sem mel vcera na koncerte pucenou D7100...k fotkam se teprve ted propracovavam..ale nejak me to uplne nenadchlo..ani nevim proc..treba ostreni mi prislo na D600 vyrazne lepsi..ackoliv se jedna o stejnej modul..
    EGGH
    EGGH --- ---
    Něco pro fajnšmekry tady.
    REPLIKANT
    REPLIKANT --- ---
    Tak sem si udělal radost a šáhnul v bazaru po jako novém Nikkoru 1.8/50mm řady E
    Nikon_Nikkor_1-8_50mmE_3Nikon_Nikkor_1-8_50mmE_1
    a pro srovnání, všechny tři foceny Nikkorem 2.8/135 AiS a poslední tou padinou
    Nikon_Nikkor_1-8_50mmE_2Nikon_Nikkor_2-8_135mmAis_3
    TWARR
    TWARR --- ---
    ve me nevzbuzuje zase duveru, kdyz nekdo hodnoti neco, o cem nic nevi ;) alias nevidel, kdyby to nekdo videl, tak by videl ... :D

BAGRNASTROME
    BAGRNASTROME --- ---
    Meh, já nevim, ale ve mě taky zrovna nevzbuzuje kopec důvěry foťák s něčím olámaným. Ať už to na funkčnost má nebo nemá vliv, či jak k té úhoně přišel...
    Kašlete už na to! Spíš mi poraďte jak se to má s EMkem. Matně si vzpomínám, že jsem kdesikdysi četl, že kromě mechanické 1/90 má ještě nějaký jeden (vpodstatě nedokumentovaný) mechanický čas, ale teď to nikde nemůžu najít. Nevzpomene si někdo z osazenstva?
    PLAYER
    PLAYER --- ---
    STILL_PRIMITIVE: dobre, budme tedy presni v teminech, fotak neni rozbity, fotak je poniceny.
    STILL_PRIMITIVE
    STILL_PRIMITIVE --- ---
    PLAYER: problem vidim v tom že aparát funguje = není rozbitý... tydle argumentace že jakmile něco nevypadá jako nový = rozbitý sou nejlepší :D ... celou dobu je tu řeč o kosmetický vadě která nemá na fukčnost vliv, nechápu co hrotíš...
    PLAYER
    PLAYER --- ---
    Vyhlasuju soutez, kdo si od twarra koupi rozbity fotak. Prvni misto je... rozbity fotak.
    TWARR
    TWARR --- ---
    nejsou zadny souteze? ze bys je jako rozbil kreativitou!
    PLAYER
    PLAYER --- ---
    Ja nechapu, jak nekdo muze nechapat, ze nekdo nestoji o koupi rozbiteho fotaku.
    TWARR
    TWARR --- ---
    ja jsem doufamjasne napsal, ze na tebe prdim s tim fotakem. to, proc to tu neustale omylam je, ze to kolecko je argument fail, to je cele. nic za tim nemusis hledat, nic za tim jineho neni.
    YNZA
    YNZA --- ---
    jezismarja dyz to od nej koupim budete spokojeny?
    KARYSLAV
    KARYSLAV --- ---
    YNZA: jediný co té F80 od twarra chybí, je půlka plastovýho okraje na kolečku, který se rozbilo při přenosu v brašně když se k němu z mě naprosto nepochopitelnejch důvodů přimáčkla clona. Absolutně sem nepochopil proč se to stalo, podle všeho ten plast byl nějakej šáhlej už z výroby, ale to těžko budeš reklamovat po 8 nebo 10 letech či kolika.

Ten foťák neměl žádnej funkční problém, byla to jen kosmetická věc, prostě tam chyběl kus toho kolečka.

Ale jako meh, jen vůbec nechápu proč ti je vlastně jedno jak kosmeticky bude vypadat, a pak vlastně ti to zase jedno není a má být na výstavu. Nechápu, ale už jsem si zvykl.
    YNZA
    YNZA --- ---
    EGGH: taky jsi moje predchozi prispevky necet a ted delas hrdinu vid :/ chci za 1500 F80, ktere nechybi soucastky. F301 si vystav sám
    EGGH
    EGGH --- ---
    Já kupoval novou F100 za tuším 40 tis. a pak jsem měl co dělat, abych ji prodal za 10 tis. a uronil jsem při tom nejednu slzu :) Ale za 1500 ti můžu nabídnout výstavní F301 .)
    YNZA
    YNZA --- ---
    kua, to fakt proste za 1500 sem naivni blbec? twe
    TWARR
    TWARR --- ---
    pod mi, hejt za kazdou cenu. to se dela ale v digi fotacich, ne tady :D
    YNZA
    YNZA --- ---
    REPLIKANT: ja ji nemusim mit vytecnym stavu, jen by z toho nemusely odpadavat dily, dekuji
    REPLIKANT
    REPLIKANT --- ---
    YNZA: Sorry, myslim že jsi mimo, respektive můžu sehnat ve výtečnym stavu, což by se ti líbilo, ale za tu cenu si trhni :p
    TWARR
    TWARR --- ---
    YNZA: vymena je dobra pokud si to chces dat do vystavky nekam, a na vystavku je f80 pekelne hnusnej fotak, takze to je stejne. je mi to jedno, hledej dal ;))
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam