• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    HERKULESNIKON - klub majitelu a priznivcu nejlepsich fotaku
    KARYSLAV
    KARYSLAV --- ---
    ROMANICAK: Jako že by sis bral foťák, abys vyzkoušel krabici? :-D lol no to asi ne.. ne? :-D

To se dělá se sklama tyhle podvody, to budiž.. ale teď si mě tou úvahou dostal :-D
    ROMANICAK
    ROMANICAK --- ---
    SKALARIAK:
    REPLIKANT:
    HUGGI:
    MORPHLER:
    KARYSLAV:
    TWARR:

Ja bych to videl na pokus o podvod. Takhle se nalaka obet, nakonec se treba domluvi uplne jina cena. Ucelem je nekam vylakat cloveka s fotakem, kamkoliv na ulici. A tam ho pak o cokoliv obrat. Hlavne o ten fotak, ale treba jen nejakym trikem o prachy.
    TWARR
    TWARR --- ---
    jo, treba ta hamaka na fotak ze? ;))
    KARYSLAV
    KARYSLAV --- ---
    Podivejte, lidi jsou idioti. Kdejaká věc si najde kupce. Nechte mu to, třeba to prodá. Já taky prodal spoustu krámů který sem myslel, že vyhodím :-D
    MORPHLER
    MORPHLER --- ---
    SKALARIAK: taky je vtipny s tim "pri reklamaci by se mohla hodit". nemohla, neni treba. ale jinak to je zajimavy fenomen, uz jsem to parkrat zahledl na ebay (http://www.ebay.com/sch/i.html?_sacat=0&_nkw=nikon+box+only&_frs=1)
    HUGGI
    HUGGI --- ---
    SKALARIAK: Ja tam snad hodǐ svoji krabici za 500 jen at ho naseru;))
    REPLIKANT
    REPLIKANT --- ---
    SKALARIAK: už za pětikilo bych si klepal na hlavu, 4 tisíce a pevná cena, ten člověk nemá soudnost nebo je to vtipálek
    SKALARIAK
    SKALARIAK --- ---
    REPLIKANT: jako chapu ze pri pripadnym prodeji je fajn mit krabici, ale za 4ku je to dobrej for :))
    REPLIKANT
    REPLIKANT --- ---
    SKALARIAK: Cože, tak stim člověkem bych si sjednal sraz už jenom proto abych ho mohl vyfotit a vysmát se mu do očí, co to je za komedianty toto... :-/
    SKALARIAK
    SKALARIAK --- ---
    YNZA
    YNZA --- ---
    nejen d700, je to proste sranda update
    PLAYER
    PLAYER --- ---
    PLAYER: aha, "Modifikace uvedené touto verzí: Byla přidána podpora objektivu AF-S NIKKOR 800 mm f/5,6E FL ED VR. "

Tak to se nebudu obtezovat :))
    PLAYER
    PLAYER --- ---
    "Oznámení dostupnosti aktualizace firmwaru verze A 1.04, B 1.03 pro fotoaparát D700"

Heh?
    KARYSLAV
    KARYSLAV --- ---
    SKALARIAK: jemu neslo o hluk, ale o roztrepani snimace.
    SKALARIAK
    SKALARIAK --- ---
    PEPAZZ: ja co sem teda zkousel na d800 ten qiuet mode, tak to bylo v podstate stejne hlucny jako normalni, akorat pomalejsi :)
    PEPAZZ
    PEPAZZ --- ---
    PEPAZZ: tak jsem zjistil ze d600 ma quiet mode :) a pokud je cas delsi nez 1/30 tak ten Q mode docela funguje (delal jsem par testu z ruky )
    PEPAZZ
    PEPAZZ --- ---
    New Nikon 58mm f/1.2 full frame lens patent | Nikon Rumors
    http://nikonrumors.com/2013/05/16/new-nikon-58mm-f1-2-lens-patent-2.aspx/
    TWARR
    TWARR --- ---
    karyslav pls! :D
    KARYSLAV
    KARYSLAV --- ---
    Prosímvás, za 1) SLASH příště prosímtě začni zprávu tím, že jsi v ANGLII! protože tady pak vznikají zbytečný flejmy, já jsem z těch GBP ve kterech si dával ceny taky pochopil, že nejsi v ČR až daleko později

za 2) ostatní - pro zahraniční, konkrétně Ostrovní (rozuměj United Kingdom) poštu platí trochu jiný pravidla, když má s HK daleko větší dopravní traffic a navíc bližší politický vztahy, takže na to nemůžem aplikovat pravidla ČR potažmo EU, protože UK si zase z EU nařízení těžkou halvu nědělá :-D
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam