• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    HERKULESNIKON - klub majitelu a priznivcu nejlepsich fotaku
    DOTCOM
    DOTCOM --- ---
    BAGRNASTROME: tak je zvykem ze se uda stejna cifra v dolarech i eurech, coz neni fer, ale budiz. tohle je ale uz trochu moc ne
    BAGRNASTROME
    BAGRNASTROME --- ---
    DOTCOM: Nejenom soudruzi se Sigmy, žeano...
    DOTCOM
    DOTCOM --- ---
    ROZI: 800 dolaru v US versus 1000 euro v evrope? Maj soudruzi ze sigmy nakej problem s pochopenim kurzu? Stejne si to ale asi necham dovezt z US...
    ROZI
    ROZI --- ---
    DOTCOM: ehm... Meanwhile the recommended retail price will be £799.99 in the UK, and €999 in Europe.
    DOTCOM
    DOTCOM --- ---
    PLAYER: za 800 dolaru ji beru!
    TWARR
    TWARR --- ---
    PLAYER: neres to, ja si hledam jen verejny oduvodneni ;))
    PLAYER
    PLAYER --- ---
    TWARR: tohle se ti nelibi?

Sigma 18-35mm F1.8 DC HSM available in July for around $799 / £800: Digital Photography Review
    http://www.dpreview.com/news/2013/06/14/Sigma-gives-price-and-availability-for-18-35mm-f1p8-DC-HSM
    TWARR
    TWARR --- ---
    REPLIKANT: je doma, je cista, je nepouzita ;)) dokud neudelaj na aspc rozumny pevny svetelny sirokace, tak je to spatny
    REPLIKANT
    REPLIKANT --- ---
    TWARR: Hele tak D600 je už doma jo?

Já si momentálně užívám 16-35.. to je kontrast a se stabilizací dam 1/2 na širokáči, paráda.
    TWARR
    TWARR --- ---
    jo, to podstatny, zda se mi, ze ma d600 lepsi auto wb jak d7100 + podstatna vec, d7100 kvuli ochrane prepalum podexponovavala. i s permanentni upravou mereni, to exponovalo nejak zvlastne. d600 je v tomhle ok, to co jsem zvyklej z d700.
    TWARR
    TWARR --- ---
    d600. o neco hure ostri nez d7100, ale to je celkem logicky, ale v realnym pouziti to asi malokdo kdy zjisti. vystup je oproti d7100, pro mne, nebe a dudy. tam kde jsem se na d7100 bal na 1:1, tak d600 nema problem. to, ze je sum jeste lepsi nez u d700 mne bavi.

btw lr mi hi isa ukazuje jako nejaky divny numera ;))
    TWARR
    TWARR --- ---
    PLAYER: Jojo sklo.
    PLAYER
    PLAYER --- ---
    TWARR: tak ale vada objektivu, ne fotaku, ne snad? :)
    TWARR
    TWARR --- ---
    PLAYER: No ze je to vada ;)) ten 24mpx čip je vcelku nenazranej, ale i ta blba 1,8/35 z nej tahá zajimavej výstup.
    PLAYER
    PLAYER --- ---
    KARYSLAV: tak to vidim, to mi delal Tamron taky, chyba objektivu, ne tela.

Tak ted nevim jestli si delal twarr jenom prdel, nebo co to ma vlastne znamenat :)
    TWARR
    TWARR --- ---
    dobre ti na to kary skocil :D
    KARYSLAV
    KARYSLAV --- ---
    PLAYER: pravá 1/3 je rozpatlaná, na některejch protisvětlech to dělá ještě mlíko navíc, ale je to zjevně objektivem, 35mm to nerobí..
    PLAYER
    PLAYER --- ---
    ..vzdyt to je zaostreny dobre, nebo...? :)
    TWARR
    TWARR --- ---
    haha, karma dosla z melnika :D tedka se s tim servisem budu bavit ja :D uz se mu smat nebudu! :D
    https://dl.dropboxusercontent.com/u/21564642/untitled-0578-1.JPG
    PEPAZZ
    PEPAZZ --- ---
    KRMITK0: mel jsem ho jako diy tilt shift na Canonu a vubec to nema kontrast, jestli s tim chces neco fotit. ber jen verzi nez s multicoatingem
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam