• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    HERKULESNIKON - klub majitelu a priznivcu nejlepsich fotaku
    TWARR
    TWARR --- ---
    LUKAS87: ty tvoje manualy! :D
    HUGGI: no, tak to pripadne dej vedet ;))
    KARYSLAV
    KARYSLAV --- ---
    LUKAS87: Měkne. Stejně na to teď nemá, se musí modlit že zelenej mimozemšťan bude mít dobrej den :-)
    LUKAS87
    LUKAS87 --- ---
    TWARR: nechceš pořádnej kus kovu v podobě 2,0/28?
    TWARR
    TWARR --- ---
    HUGGI: nelakej nelakej! kupovat budu prvni stejne 1,8/28 ;D
    HUGGI
    HUGGI --- ---
    TWARR: No moc ne, ale je to uzasny sklo(muzes si ho u nas pucit)..krasne maly, neuveritelne lehky a opticky super
    HUGGI
    HUGGI --- ---
    KARYSLAV: Pokud i v ramci 14dni doneses do kramu takhle rozbitej fotak tak prodejce nemusi nic vic nez to poslat do servisu na diagnostiku..
    TWARR
    TWARR --- ---
    ta inovovana 18-35 vlastne ani nevzbudila nikde snad zadnej zajem, nebo jsem si toho nevsiml, pritom je to idealni sirokac na cestovani. pokud staci 18mm.
    TWARR
    TWARR --- ---
    DxOMark test results for the Nikkor 18-35mm f/3.5-4.5G ED lens | Nikon Rumors
    http://nikonrumors.com/.../06/18/dxomark-test-results-for-the-nikkor-18-35mm-f3-5-4-5g-ed-lens.aspx/
    EGGH
    EGGH --- ---
    KARYSLAV: Nemusí, má na to 30 dní, bohužel.
    YNZA
    YNZA --- ---
    KARYSLAV: ne, normalne kamenna prodejna fotolab, ale meli jen jeden ze, tak sem zvedav jak dnes dopadne
    KARYSLAV
    KARYSLAV --- ---
    YNZA: novej foťák musí prodejce řešit obratem, pokud to teda nebyl "nejlevnější prodejce na internetu". To pak nezávidím.
    TWARR
    TWARR --- ---
    ja to rikam kazdymu, kup si pentax nebo canon ;))
    PLAYER
    PLAYER --- ---
    Tak tohle bych odnesl prodejci a pozadoval bych okamzitou vymenu... :/
    LUKAS87
    LUKAS87 --- ---
    tykrávo :D
    YNZA
    YNZA --- ---

myslim ze sem mu doporucil fotak naposled, a doufam ze se mnou jeste nekdy pujde aspon na pivo :/
    YNZA
    YNZA --- ---
    husty, koupil novej fotak a bude mesic bez nej .)
    PLAYER
    PLAYER --- ---
    Jestli to chapu spravne, tak mu zrcatko vypadlo z ramecku? No tak asi servis, ne?
    YNZA
    YNZA --- ---
    panstvo, mam zajimavou zavadu, kolega nedavno koupil d5100, a ted mi hlasi, cituju:

"jak jsem sklopil zrcadlo abych zkusil fotit bez zrcadla tak jsem asi pet min fotil a pak jsem to sklupil zpatky a najednou cerno tak jsem sejmul objektiv a ono sklo bylo nimo plastovej ram"
    SYKES
    SYKES --- ---
    LUKAS87: nj, on už to asi nikdo nebude chtít rozebrat, minimálně ne za malej peníz... a je fakt, že nikdo netuší jak s tím pošťáci zacházeli :/
    Jinak dík, ale F3 je na mě moc velká a těžká, i když je to hezký stroj (a v řadě dvou předchozích by mu to na poličce slušelo :))
    LUKAS87
    LUKAS87 --- ---
    SYKES: Mechanický poškození při transportu? Blbě se to rozebírá... Pokud to nebylo za nějakej echt dobrej peníz, tak bych to bejt tebou poslal k čertu zpátky.
    Btw F3 bys nechtěl? Funkční (skutečně).
    SYKES
    SYKES --- ---
    Zdravím, mám problém se starým Nikonem FE2.
    Koupeno přes eBay, prý v perfektním stavu, já mám potíž s jehlou co má ukazovat expozici - ani se nehne, sedí si dole na osmičce ať dělám co dělám. Jsem si vědom, že musím mít na počítadle alespoň #1, nesmím mít režim B ani M250 (aneb manuál jsem četl). Baterky jsou nové (a testované v FEčku) - jediné co mě napadá, je že nejsou dle specifikace: manuál vyžaduje: jedna 3V lithiová baterie, nebo dvě 1.55V stříbro-oxidové, nebo dvě 1.5 alkalicko-manganové baterie. Já koupil GP baterie A76 (LR44) 1,5V - ale asi zbytečně mě zaráží že v názvu je jen 1.5V, když v popisu je 1.55V, pravda?
    Podotýkám, že problém se zdá být pouze v tom ukazateli v hledáčku. Podle zvuku exponuje správně, minimálně jsou rozdíly v čase když na automatiku namířím na světlé/tmavé místo. Takže fakt jen ta jehla...
    Poradí někdo, kde může být problém?
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam