• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    HERKULESNIKON - klub majitelu a priznivcu nejlepsich fotaku
    ZATAMOKO
    ZATAMOKO --- ---
    Máte někdo zkušenost s P330 a P7700?
    Chci si koupit kompakt na cestování (hlavně kolo) a zrcadlo je moc velký a těžký (mám d50).
    Je mi jasný, že z toho nikdy nevyleze to co z dslr, ale aspoň aby to nevypadalo jako namalovaný... :)
    Případně se nebudu bránit tipu na jinej kompakt do 10 tisíc.
    Díky
    TWARR
    TWARR --- ---
    Nikon publishes lens VR performance results according to the new CIPA standard | Nikon Rumors
    http://nikonrumors.com/...ishes-lens-vr-performance-results-according-to-the-new-cipa-standard.aspx/
    YNZA
    YNZA --- ---
    tolik nemááá, nejvejš 3 kila
    MAJA
    MAJA --- ---
    YNZA: jenom se těch cca 3.5 kg pronese :-)
    YNZA
    YNZA --- ---
    ukecal sem to na 32 a koupil, je to mazel
    MAJA
    MAJA --- ---
    YNZA: Mám jeho nástupce s AF-S a byl asi o 1/3 dražší. Opticky - ostrostí na tom bude srovnatelně s aktuálními modely, kontrast/odolnost v protisvětle je horší (asi dobrý vliv nanocoatingu u VR modelů), náhradní díly už budou větší problém.
    YNZA
    YNZA --- ---
    MAJA
    MAJA --- ---
    MLIKARNA: mohlo by pomoc WG-AS1 (1 - 3 podle těla) - mezikus plastu s gumou mezi tělo a blesk, spíš teda původně určeno pro ochranu před vodou ...
    REPLIKANT
    REPLIKANT --- ---
    MLIKARNA: Dela to kdyz je na tele? Zkus prehrat firmware. V nastaveni na TTL ne na CMD? Jenom obecny rady...
    FARIN
    FARIN --- ---
    MLIKARNA: pro jistotu, nenastavil jsi ty nebo nekdo odpalovani zableskem? Ale predpokladam ze by jsi o tom vedel.
    MAJA
    MAJA --- ---
    MLIKARNA: tipnul bych špatný kontakt blesk - patice, SB900 je těžký a patice blesku bývá často mechanicky namáhaná
    TWARR
    TWARR --- ---
    vymenim par tydnu starou 1,8/35 dx za 1,8/50 g ci 1,8/85 s (s doplatkem). kdyby nekdo nahodou, ja nez se rozhoupu to dat na paladix ... :D
    BLACKDRAGON
    BLACKDRAGON --- ---
    HUGGI: 28
    LUKAS87
    LUKAS87 --- ---
    :)
    HUGGI
    HUGGI --- ---
    BLACKDRAGON
    BLACKDRAGON --- ---
    predam Nikkor 24-70, plne prislusenstvo, super stav :)
    GAGMAN
    GAGMAN --- ---
    zdravim,
    nenasla by se tady nejaka dobra duse z prahy, ktera by mi mohla na pristi vikend pujcit nejaky makrosklo? neco mezi 60 a 100mm pevny sklo, idealne na 2,8 (neni az tak fundamentalni podminka, ale asi bych nepotreboval neco jako 70-300 4,5-5,6) je to na nejakou bizuterii, v atelieru, zadnej outdoor, zadny foceni hmyzich ocicek, takze aby to dobre kreslilo a dalo se to rozumne zaostrit. reciprocne bych nekdy mohl zapujcit nikkory 28/2,8, 50/1,4, 28-70/2,8, nebo 80-200/2,8. vsechno AF.
    diky...
    ROMANICAK
    ROMANICAK --- ---
    To s tema mesicema mi pls nekdo vysvetlete. V obcanskym zakoniku nikde nic takovyho nevidim.

Podle myho nazoru mi musi vratit penize pokazde, kdyz je vada neopravitelna.
    PLAYER
    PLAYER --- ---
    ...a kdyby to nahodu spadlo, pak to musi ovsem servis zakaznikovi dokazat, ehm.
    ULTRAMARINE
    ULTRAMARINE --- ---
    HUGGI: to je vlastne fakt, nejdriv musi zjistit jeslti to uznaji...
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam