• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    HERKULESNIKON - klub majitelu a priznivcu nejlepsich fotaku
    PAN_ILFORD
    PAN_ILFORD --- ---
    SKALARIAK: dík. Vypadá to, že na vyhození to neni.
    PAN_ILFORD
    PAN_ILFORD --- ---
    SKALARIAK: je o tom oleji někde článek? Zrovinka včera jsem pořídil D600 :)
    SKALARIAK
    SKALARIAK --- ---
    PEPAZZ: tak to je marketing, pac lidi se bali ty d600 ze tam strikal ten volej na chip, quiet mode bych rek stejnej jak d800, tzn. k hovnu....
    PEPAZZ
    PEPAZZ --- ---
    REPLIKANT: wtf, co to ma znamenat? to je d600 s lepsi quiet modem??
    SYKES
    SYKES --- ---
    REPLIKANT: a opravili to těsnění nebo z čeho odpadával ten prach co svinil snímač? To byl zásadní důvod pro novou verzi, nebo ne? :)
    REPLIKANT
    REPLIKANT --- ---
    Oficiální prohlášení Nikon 8.10.2013

Společnost Nikon dnes ohlašuje novou digitální zrcadlovku D610 (CZ)

Vážení přátelé,

společnost Nikon dnes uvedla nejnovější přírůstek do své řady digitálních jednookých zrcadlovek formátu FX, fotoaparát Nikon D610.
    Fotoaparát je vybaven senzorem s rozlišením 24,3 milionu pixelů, frekvence sériového snímání byla zvýšena na 6 snímků za sekundu a oproti staršímu modelu najdeme u D610 režim Tichého snímání.
    Předpokládaná cena těla fotoaparátu je 45 990 Kč. Fotoaparát by se měl na trhu objevit ještě do konce října.

Další produktové fotografie naleznete během dne na www.nikon-foto.cz / Pro tisk / Fotografie produktů.
    ROZI
    ROZI --- ---
    KOC256: taky bych bral :)
    KOC256
    KOC256 --- ---
    Mate tu nekdo profil do LR4 pro D90 (nikkor 16-85 a nikkor 35)? Nenasel jsem ke stazeni...
    HUGGI
    HUGGI --- ---
    PAN_ILFORD: Musis to mit v M nebo A režimu..pak by nemel bejt zadnej problem..
    PEJR
    PEJR --- ---
    PAN_ILFORD: http://www.kenrockwell.com/nikon/compatibility-lens.htm#dslr

tělu akorát musíš nastavit jaký má parametry..
    PAN_ILFORD
    PAN_ILFORD --- ---
    PEJR: na některym půjčenym těle mi to odmítalo uznat, že je objektiv nasazenej. No uvidim zejtra, až si ho přivezu a vyzkoušim to.
    PEJR
    PEJR --- ---
    PAN_ILFORD: nic moc, prostě bude.. jen v menu nastavit ohniskovou vzdálenost a světelnost
    PAN_ILFORD
    PAN_ILFORD --- ---
    opět jalový Nikoní dotaz: co udělat pro to, aby mi manuální objektiv, kterým nasazuju na FM2 fungoval i s D600?
    KARYSLAV
    KARYSLAV --- ---
    ROMANICAK: mno tak když utrhneš při exportu z PC exif tak to nemá co pobrat. NEFy tam ale psaný byly, řekl bych ale že bude problém u novejch - velkejch - nevejdou se do limitu na velikost souboru. Kdysi mi to vzalo i NEF.
    ROMANICAK
    ROMANICAK --- ---
    KARYSLAV:
    Opravim - nejposlednejsi jpeg primo z fotaku. raw to nebere a generovanej jpg z PC to taky nebralo.
    RUSSIANBLUE
    RUSSIANBLUE --- ---
    a ted uz zbejva dat si zavody, kdo ma nacvakano nejvic :D
    muj rekord z masinek vyhrava prekvapive D2H. Prodal jsem ji v roce 2006 a mena nalitano
    _DSC2780.JPG's shutter count is 123746
    PAN_ILFORD
    PAN_ILFORD --- ---
    děkuju
    KARYSLAV
    KARYSLAV --- ---
    PAN_ILFORD: stačí vzít co nejposlednější obrázek, a prdnout ho třeba sem: http://shuttercounter.com
    BAGRNASTROME
    BAGRNASTROME --- ---
    PAN_ILFORD: Šestikilo neznám, ale na nižších modelech to jde z EXIFu. Ta položka se jmenuje "Total pictures".
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam