• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    HERKULESNIKON - klub majitelu a priznivcu nejlepsich fotaku
    REPLIKANT
    REPLIKANT --- ---
    EGGH: Na obrázku je F6 ne D700
    EGGH
    EGGH --- ---
    TWARR: Tady ještě srovnání D700 s FM, ten DF je fakt cvalík.

Ale je fajn, že se odhodlali do toho jít, třeba za dva roky na tom bude DF II líp :)
    HUGGI
    HUGGI --- ---
    REPLIKANT: proc by to byl vtip? A7r bude mit pravdepodobne jeste lepsi snimac nez D800
    TWARR
    TWARR --- ---
    CROSS
    CROSS --- ---
    Já tomu vůbec nerozumim, můžete mi někdo vysvětlit, proč do toho nedali ten samej čip, co je v D600/D610?
    TWARR
    TWARR --- ---
    REPLIKANT: Takže si zo koupíš? ;))
    REPLIKANT
    REPLIKANT --- ---
    TWARR: Pro mě je důležitý, že to na cesty JE menší než D700 a můžu tam používat bez omezení všechny skla co mám Ai Ais AF-D AF-G, jenom ta absence videa mi přijde jako úlet, pořád tomu nevěřim...
    TLAMICKA
    TLAMICKA --- ---
    REPLIKANT: jo, nepotrebuju to mit v ruce, kdyz je ted pomerne jasne, ze podpora manualnich objektivu je jen v tom mereni...to vsechno ostatni me nezajima, prevlecena D610 s cipem z D4 za 70 litru, uzasny deal...
    me je proste smutno z toho, ze s velkou slavou udelaji retro fotak, na ktery ale rozumne nasadis vpodstate jen AF objektivy, pac s tema manualnima zaostris bud odhadem (super) nebo pres live view (super)...
    TWARR
    TWARR --- ---
    takhle zepredu to, v porovnani, vypada slusne krabicove ;)
    TWARR
    TWARR --- ---
    PEPAZZ
    PEPAZZ --- ---
    na dpreview jsou celkem pekne napsany dojmy
    REPLIKANT
    REPLIKANT --- ---
    DOTCOM: Zitra mame planovany firemni produktovy skoleni, tak tam se uvidi.
    DOTCOM
    DOTCOM --- ---
    REPLIKANT: a tys ho uz mel v ruce? bude naka predvadecka?
    REPLIKANT
    REPLIKANT --- ---
    Kdyz vas tady posloucham jak vsichni vite ze je to hned spatne... kdo vsechno to mel uz v ruce? A to srovnani s nejakou prestavbou z ebay nebo ze sony a7 je vtip, kolik toho rumu pijete po ranu?? :D
    TLAMICKA
    TLAMICKA --- ---
    takze zadne vymenne matnice, zadna pomucka na manualni ostreni, jen hormada penez oproti jinym digitalum navic za ne moc povedeny retro look...hodne smutne
    hlavne ze to ma iso 204800...ale fajn, aspon muzu v klidu zustat u F3
    ULTRAMARINE
    ULTRAMARINE --- ---
    DOTCOM: Tak to jsem to vnimal dost jinak. [Dyt se nikam neslo, porad trcel v nejakym hradu :]
    DOTCOM
    DOTCOM --- ---
    ULTRAMARINE: no podle tech promo videi to na cestovni fotak vypadalo hodne...
    ULTRAMARINE
    ULTRAMARINE --- ---
    DOTCOM: to ja tady prave cetl, ale prislo mi to castecne jako mlaceni prazdny slamy, ktery vzdycky skoncilo tim ze "uvidime, treba prekvapi".

K tomu co pises - todle nema byt lehkej a malej fotak, todle ma vystajlovanej retro fotak, coz imho je. Na cestovani je rada Nikon 1.
    TWARR
    TWARR --- ---
    "set těla Nikonu Df a objektivu 50/1,8G bude stát 71 990 Kč" ;))
    http://www.megapixel.cz/nikon-df-nova-full-frame-zrcadlovka-predstavena
    DOTCOM
    DOTCOM --- ---
    ULTRAMARINE: projdi si historii, probirame to tu uz par dni :) pro me je moc velkej a tezkej na to abych ho sebou tahal na cestach.
    TWARR
    TWARR --- ---
    takze veskera podpora non-af skel je v tom, ze to meri, coz umi vetsina nikonich zrcadel. lol. tady toto je na koko
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam