EGGH: Konečně je to venku, podle očekávání, žádné nečekané změny, přesně vduchu předchůdců, nevim kde se ty polemiky okolo většího rozlišení a nevim čeho berou a hlavně důvody, krom zoufalých představ a přání pár nepříčetných zákazníků, naštěstí odzvonilo nepříčetným debatám po telefonu a na předváděčkách, sám sem jich zažil asi deset, a kolegové taky, vše v podobnym stylu :D
"Co myslíte, bude mít D4s větší rozlišení?" Nevím, ale podle tradice není důvod si to myslet. "Aha, takže asi prodam D800 a D3s, doufám, že mě D4s nezklame." Ale vždyť nic nenasvědčuje, že by mělo mít větší rozlišení než původní D4. "Četl jsem na internetu, že nový procesor zvládne více výpočtů, tak tam určitě dají 24 nebo rovnou 36MPx, je to logické přeci, D800 prodám, i když jsem sní spokojený, ale nevim jestli prodat i D3s, je to dobrej stroj." Vidíte, proč tedy uvažujete o přechodu, ani nevíte co to přesně bude a jste spokojen s vaší výbavou, není důvod. "Ale když to teď neprodám, tak spadne cena a to jsou pak šílený prachy za novej..." No dobrá, ale zrovna vám říkám, že je to nepravděpodobné, že D4s bude mít větší rozlišení. "Takže to víte nebo nevíte? Vždyť je to logické, že bude mít, no tak, co myslíte, mám to prodat?" Myslím si, že by jste měl počkat a rozhodnout se na základě skutečných potvrzených informací. "Takže bude mít větší rozlišení? "... no, pane, už se bavíme asi 20 minut, můj názor znáte. "Mě by se líbilo těch 24, to je akorát" ... O_o