• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    HERKULESNIKON - klub majitelu a priznivcu nejlepsich fotaku
    REPLIKANT
    REPLIKANT --- ---
    Vcera jsem mel moznost si na chvilku pohrat s novym Nikon 1 V3 s pridavnym gripem a hledackem, az na par zmen jako prave ten ridavny hledacek (V1 a V2 maj vestavenej) a micro SD karty, je to zase posun dal, obrazove, rychlosti (az 20sn/s s preostrovanim), ovladanim (dotykovej a vyklopnej displej) tak zabudovany wifi a gps a lepe vyuzitelny specialni funkce, konecne dostavaji smysl, jako zachyceni nejlepsiho okamziku v rezimu plneho manualu a absence namacknute spouste pro cekani az sekvence dojde k okamziku a potvrzeni chteneho snimku, uz odpada, vklidu si koleckem natocim ten okamzik a potvrdim ulozeni, pak ruzny moznosti nataceni (zrychlene, zpomalene, 4s sekvence, s prostrihy, uprava strihem a slepeni ruznych sekvenci). Jeste jsem zvedavej na ten PD ZOOM 10-30 a 70-300 (po prepoctu cca 200 - 810mm!).

REFLEX
    REFLEX --- ---
    PLAYER: jj je to tak
    PLAYER
    PLAYER --- ---
    Na poukazu je seriove cislo, nebo ne?
    REFLEX
    REFLEX --- ---
    Jde pouzit poukaz na cisteni cipu na jinej fotak mam cisteni na D5100 a potrebuju vycistit D3100, predpokladam ze ne :/
    ROMANICAK
    ROMANICAK --- ---
    ALKALOID
    ALKALOID --- ---
    PLAYER: no ty stoprocentne :)
    PLAYER
    PLAYER --- ---
    ALKALOID: tenhle tvuj vykrik do tmy je stejne prinosny, jako komentar typu: "Canon 1dx 2 years older and still better than this."

Takze ano, ode me to skutecne sedi, protoze ja mam zrejme vice inteligence na to, abych byl schopny argumentovat konkretnimi vecmi, kdyz uz se pod nejake video rozhodnu umistit komentar.
    ALKALOID
    ALKALOID --- ---
    PLAYER: od tebe to sedi
    PLAYER
    PLAYER --- ---
    PEPAZZ: komentare mimoradne hloupych canon fanboys pod videem skutecne pobavily.
    PEPAZZ
    PEPAZZ --- ---
    pekny promo
    A Journey to Perfection: The New Nikon D4S
    http://www.youtube.com/watch?v=lV-Pr5rANb4&feature=player_embedded
    HUGGI
    HUGGI --- ---
    YNZA
    YNZA --- ---
    Sigma Ordered to Pay Nikon $14.5 Million As A Two-Year Lawsuit Comes to an End - DIY Photography
    http://www.diyphotography.net/sigma-ordered-pay-nikon-14-5-million-two-year-lawsuit-comes-end/
    TRAMIN
    TRAMIN --- ---
    REPLIKANT: spis do kolika. ja do sesti makam na Praze 3
    ALKALOID
    ALKALOID --- ---
    TRAMIN: abysme mohli co nejlepe diagnostikovat zavadu, poprosime o ty fotky ;)
    REPLIKANT
    REPLIKANT --- ---
    TRAMIN: To je divny, stav se v nejakym fotokrame (zejtra budu od 13hod ve Fotoskoda) a zkus jinou, normalne by to melo fungovat.
    DREDIK
    DREDIK --- ---
    FATBOZZ: viva premed podlaha!
    YNZA
    YNZA --- ---
    MORPHLER: bez kontrolnich vodu je to jen dalsi zoner
    TRAMIN
    TRAMIN --- ---
    Poradi mi někdo? Mám Nikon D7000 a při focení se setovým objektivem 18-105 v režimu na dálkovou spoušť mi neostří. Pamatuje si poslední "namáčknutí" a toho se drží. Jak na těle, tak na objektivu mám přitom nastavený autofokus.
    V praxi -> potřebuju nafotit kalhoty pro eshop a protoze neni modelka, fotim to na sobe.
    FATBOZZ
    FATBOZZ --- ---
    REPLIKANT: to je tim ze cesi jsou narod kutilu a vsechno by si nejradsi opravili sami.
    REPLIKANT
    REPLIKANT --- ---
    BUCCI: Tak "jediný" co riskuješ je, že si stim už nikdy nezafotíš, protože nemáš seřizovací stolici a i kdyby jsi věděl kam šáhnout, tak na mě působíš, že jsi to nikdy nedělal (abych tady nemachroval já taky ne, ale párkrát sem byl v zázemí servisu a většinou takovýhle srandy se posílaj kamsi..., proto ta cena IMO). Jinak starý dobrý pravidlo, řeš to až bude potřeba, tak jako tak je to v háji pokud je tam plíseň, to nikdy nevyčistíš, jenom trochu, ale ty spóry plísně tam stejně zůstanou, takže to budeš muset zase někdy čistit, a aby toho nebylo málo, pokud nemáš dokonale bezprašný prostředí (což nemáš) tak se ti tam pravděpodobně dostane tuna prachu jenom to rozděláš, takže si nasereš ještě víc dobot s prominutim. Hele, proč se ti dotoho vůbec chce, vlastně ani nevim o možný horší práci v tomhle oboru :D
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam