• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    HERKULESNIKON - klub majitelu a priznivcu nejlepsich fotaku
    HUGGI
    HUGGI --- ---
    MLIKARNA: Kosu?..amazon posila kamkoli..
    HUGGI
    HUGGI --- ---
    MLIKARNA: Jinak uz existujou ruzny voděodpudivy spreje s velmi dobrejma vysledkama..klidne bych zkusil i to..fotaku to nijak neublíži(vynechal bych čočky)..a minimalne v ruznejch zakoutich kde to nesedres rukou by to mohlo bejt funkcni delsi dobu..
    HUGGI
    HUGGI --- ---
    MLIKARNA: Jedinej tip na sůl je asi jen omejt sladkou vodou..ta čisticí guma ji pryc podle myho moc nedostane, sle nezkoušel jsem to na fotaku..
    BAGRNASTROME
    BAGRNASTROME --- ---
    HUGGI: Hezká představa. Naneštěstí naprosto mylná:-(
    YNZA
    YNZA --- ---
    taky se si blbec koupil do blesku normalni GP
    ted jedu tyhle a super
    Radio Control Planes, Helicopters, Cars, Boats, FPV and Quadcopters - Hobbyking 
    http://www.hobbyking.com/...re/__25023__turnigy_aa_lsd_2400mah_low_self_discharge_ready_to_use_.html
    HUGGI
    HUGGI --- ---
    EGGH: Tak hlavne na bazar/použity se to snad nevztahuje
    EGGH
    EGGH --- ---
    Mně nedávno přišla z Japonska Mamiya 6 "jako dárek" - bez cla ale je fakt, že to je prostě starej foťák, takže to tak nebije do očí, i když za skoro 20k.
    HUGGI
    HUGGI --- ---
    ASACHI: Coz uz davno neni jisty..celníci delaj dost častý kontroly..

Jinak taky posilat si to domu ne "na firmu"..to kontrolujou vic..
    ASACHI
    ASACHI --- ---
    BLACKDRAGON: Maximalne mobily, plati pravidlo poslat jako Gift pres DHL
    BLACKDRAGON
    BLACKDRAGON --- ---
    Nekupoval ste niekto fotak z Hong Kongu? Ako sa vyhnut clu?
    ASACHI
    ASACHI --- ---
    ANONYMCZE: Ono to je celkem fuk, ty cerny sanya maji vydrzet nejvetsi "abusement".
    Me staci ty bily, za cenu cernych mam dvoje :)
    Vypalim jich tydne kolem 12-20, takze jsem rad ze to stiham dobijet ....

Jinak ja prave vzdy odchazim na velkou akci se vsema baterkama na 100%, cehoz dociluju tim, ze nabijim i baterky co jsem pouzival treba 3 hodiny (vybit a nabit komplet). Necekam az na slabnouci blesk.

Zalezi co a jak clovek kde potrebuje fotit
    PAPRIKODLAK
    PAPRIKODLAK --- ---
    ASACHI: To umí snad každá, co jsem viděl. Akorát všechny defaultně jenom nabíjí, na vybíjení se to musí přepnout.
    HUGGI
    HUGGI --- ---
    ASACHI: S tou nabijeckou to neni tak zhavy.. mam asi 10sad eneloopu a infinium, nabijim v ty nabijecce co se prodava k eneloop..kazda baterka zvlast, ale to je vse..zadny vybijeni apod..

vetsinu mam kolem tech 5let, par asi 3roky..nabijeni neresim..jakmile s emi pri foceni zda ze blesk dlouho nabiji tak vymenuju, pred velkym focenim vsechno vyndam a nabiju bez ohledu na to v jakym byli stavu a baterky jsou ok..

ted jsem mel pucenou prave spesl nabijecku abych si je proveril a preparoval k sobe stejny kapacity...vetsina se drzela kolem 80% puvodni, par bylo asi na 60%, ale stacilo je prohnat obnovenim a jsou vsechny na plny..takze na nabijeni se da uplne srat:)
    ASACHI
    ASACHI --- ---
    ANONYMCZE: Inteligentni nabijecka si s tim poradi ... proto mam tu Voltcraft ...
    Ta je nejdrive kompletne vybije a pak nabije :)
    ASACHI
    ASACHI --- ---
    ANONYMCZE: NiMH baterie nemuzes dobijet jen tak ... musis je nejdrive kompletne vybit.
    Plati to i pro ty Sanyo, at si vyrobce tvrdi co chce.
    ASACHI
    ASACHI --- ---
    Ja mam 36 kusu tehdle:
    SANYO eneloop AA 1.2 V tužkové NiMH 1900mAh 4 ks | Alza.cz
    http://www.alza.cz/sanyo-eneloop-aa-tuzkove-nimh-2000mah-4-ks-d222849.htm

+ chteji kvalitni nabijecku, pokud chces aby se dozily par let:
    Voltcraft Charge Manager 420 | Alza.cz
    http://www.alza.cz/voltcraft-charge-manager-420-d485270.htm

Mam je uz rok a porad maji v prumeru 2K mAh ... nektere dokonce 2100
    HUGGI
    HUGGI --- ---
    ANONYMCZE: To samozrejme ano, sle prave diky tomu ryhlymu samovybíjení to je oser..
    HUGGI
    HUGGI --- ---
    ANONYMCZE: No tak jako ono to bleska, ale kdyz ho 14 dni nepouzijes tak budou vybity..eneloopy 1900 jsou mnohem praktičtější..
    HUGGI
    HUGGI --- ---
    ANONYMCZE: Normalni? To neni do blesku idealni..budes to muset porad nabijet..
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam