• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    HERKULESNIKON - klub majitelu a priznivcu nejlepsich fotaku
    PEPAZZ
    PEPAZZ --- ---
    asachi: no realny uziti to ma vyborny v tom ze mas fotak co kdyz chces umi beztratove fotit v plnym rozlisenite, ale pokud nepotrebujes tolik dat umi to bezztratove i v polovicni velikosti, což jsem u canonu vyuzival imrvere protoze proc kdyz fotis reportaz bys potreboval mit 24 nebo 36mpixlu, to proste neni třeba. Jen te to pak zdrzuje v exportu a uprave fotek misto 20GB dat si prineses 64GB ktery pak stejne nikdo nechce tisknout na billboardy. Za mě to ma velmi siroky prakticky vyuzití.
    HUGGI
    HUGGI --- ---
    ASACHI: zadnej..driv jsem to taky chtel nez mi doslo ze to k nicemu neni (ano jsem spokojenej s 36MPx i na bezny foceni)

ECLIPSE: je to jen papirova prelepka predku objektivu kde jsou sroubky..neres to..
    ECLIPSE
    ECLIPSE --- ---
    Nikoňáci, mám dotaz, na treku se mi poradařilo promáčnout (netuším jak), ten plast okolo objektivu. Myslím, že to na fotky vliv nemá, ale pokud by to šlo opravit, tak bych byl rád. Poradíte?

ASACHI
    ASACHI --- ---
    PEPAZZ: Proc z toho sRaw jste vsichni odvareni? Jake to ma prakticke vyhody oproti klasickemu rawu?

Nechci trollit, nebo delat flamewar ... uz jsem pocetl na nikonrumours, jen by me zajimalo neco z praxe, ci realny rozdil / uziti
    REPLIKANT
    REPLIKANT --- ---
    BLACKDRAGON: HUGGI: A poked chceš rychlejší, hlavně z důvodů sekvenčního snímání, tak naopak SANDISK SDHC 8GB EXTREME 80 MB/s je zase nejlepší poměr cena/výkon/rychlost.. a nikon je též doporučuje.
    PEPAZZ
    PEPAZZ --- ---
    uz jen pokud bude sRaw tak to bude fajn :), na obraz jsem velmi zvedav ..
    REPLIKANT
    REPLIKANT --- ---
    Tak přátelé, máme se na co těšit, nástupce D800 bude obrazová špička. 26.7. v 6:00 se dozvíme více...
    HUGGI
    HUGGI --- ---
    BLACKDRAGON: Lexar..rychlostni trida 400x..nejlepsi pomer cena/vykon...a nikon je primo doporucuje do svejch DSLR
    BLACKDRAGON
    BLACKDRAGON --- ---
    do D610/D600
    BLACKDRAGON
    BLACKDRAGON --- ---
    ktoru SD kartu odporucate okrem Sandisku? pomer cena/vykon (vykon rychlost a odolnost/trvanlivost), myslim skor znacku :)
    HUGGI
    HUGGI --- ---
    MLIKARNA: Kosu?..amazon posila kamkoli..
    HUGGI
    HUGGI --- ---
    MLIKARNA: Jinak uz existujou ruzny voděodpudivy spreje s velmi dobrejma vysledkama..klidne bych zkusil i to..fotaku to nijak neublíži(vynechal bych čočky)..a minimalne v ruznejch zakoutich kde to nesedres rukou by to mohlo bejt funkcni delsi dobu..
    HUGGI
    HUGGI --- ---
    MLIKARNA: Jedinej tip na sůl je asi jen omejt sladkou vodou..ta čisticí guma ji pryc podle myho moc nedostane, sle nezkoušel jsem to na fotaku..
    BAGRNASTROME
    BAGRNASTROME --- ---
    HUGGI: Hezká představa. Naneštěstí naprosto mylná:-(
    YNZA
    YNZA --- ---
    taky se si blbec koupil do blesku normalni GP
    ted jedu tyhle a super
    Radio Control Planes, Helicopters, Cars, Boats, FPV and Quadcopters - Hobbyking 
    http://www.hobbyking.com/...re/__25023__turnigy_aa_lsd_2400mah_low_self_discharge_ready_to_use_.html
    HUGGI
    HUGGI --- ---
    EGGH: Tak hlavne na bazar/použity se to snad nevztahuje
    EGGH
    EGGH --- ---
    Mně nedávno přišla z Japonska Mamiya 6 "jako dárek" - bez cla ale je fakt, že to je prostě starej foťák, takže to tak nebije do očí, i když za skoro 20k.
    HUGGI
    HUGGI --- ---
    ASACHI: Coz uz davno neni jisty..celníci delaj dost častý kontroly..

Jinak taky posilat si to domu ne "na firmu"..to kontrolujou vic..
    ASACHI
    ASACHI --- ---
    BLACKDRAGON: Maximalne mobily, plati pravidlo poslat jako Gift pres DHL
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam