• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    HERKULESNIKON - klub majitelu a priznivcu nejlepsich fotaku
    ASACHI
    ASACHI --- ---
    PYRO: Expeed 4 + ostrici system z D610 + z toho vyhodili low pass filter.
    = lepsi ostreni a lepsi vysledky na vysokem ISO

IMHO se fakt vyplati si ted chvili pockat nez vyjde D7200 a potom koupit D7100 ve vyprodeji, pokud to finance dovoli. Ty featury v ovladani navic se IMO vyplati.

Pokud tocis video, tak je D5300 celkem vitez.
    PYRO
    PYRO --- ---
    Kdyz uz jsme u toho. Moje D3100 mi pomalu dosluhuje, vyskakuje samovolně blesk a má to spojitost s tím když tlačím na objektiv nahoru ( v pohodě) zatlačím na objektiv dolu a vyskočí blesk.

Tak pomalu váhám o novým těle. a pořád mi nejlépe vychází D5200, jaký je rozdíl v proceseru oproti D5300. Přece jen GPS nepotřebuji vůbec, a wifi no to by se mohlo hodit, ale navýšení ceny skoro o 50% mi to neospravedlňuje tak jen jak velky rozdíl je v rozdílných procesorech a zda to má cenu :)

Primární objektiv Sigma 17-50 2.8
    Díky
    HUGGI
    HUGGI --- ---
    ASACHI: Nevim kde jsi vzal ze by d5200 nebo d53000 nebyl upgrade..
    KOC256
    KOC256 --- ---
    Nemate problem se stalosti gumovych casti na fotacich? ja D90 a leze mi vuma jak z objektivu tak z tela. Uz jsem to drive reklamoval a stalo se mi to zase (cca po 5ti letech).
    ASACHI
    ASACHI --- ---
    REPLIKANT: Tak v novych fotakach ma D5300 a pak D7200 ... a pak FF, tak nevim nad cim se rozcilujes (;

D5300 prakticky neni upgrade, takze D7200, nebo FF = legitimni tvrzeni
    REPLIKANT
    REPLIKANT --- ---
    KRMITK0: Hmm, budto starou (resp. bazarovou) D300/300s kvůli špičkovýmu AF, profi telu a vůbec je to parádní foťák. Pokud novej, tak v tom cenovém limitu max. D7000.

Jasně, kup si D4s, jinak nic nevyfotiš!!!111 Asachi wtf?!
    ASACHI
    ASACHI --- ---
    KRMITK0: tak v DX mas jediny upgrade ... D7200.
    Jinak potom FullFrame ... ale tam se cenove nevlezes
    KRMITK0
    KRMITK0 --- ---
    Hoj poraďte mi po co si mám koupit za lepší tělo než D3100 (všecko je lepší... chápu). Chci fotit hlavně reportážní fotky a sem tam zvířátka. Limit cca nějakých 20 tisíc. Díky všem :)
    REPLIKANT
    REPLIKANT --- ---
    Philosophy of NIKKOR Vol.1 - English -
    https://www.youtube.com/watch?v=apf6MYNwoWA
    MAR3K1987
    MAR3K1987 --- ---
    MANSIK: Ale nevím, vypadá to skoro jako by už potom nefotil a jen se tvářil že fotí, ale těžko říct...
    PLAYER
    PLAYER --- ---
    REPLIKANT: prvni, respektive druhy prispevek pod clankem je zcela trefny :)
    HUGGI
    HUGGI --- ---
    REPLIKANT: Vubec ne..proc by...ty fotky nevypadaj spatne, zpracovani taky ne..uvidime co plny rozliseni..
    REPLIKANT
    REPLIKANT --- ---
    Taky Vám tohle příjde jako zbytečný objektiv? :))
    Rumored Lensbaby Velvet 56mm f/1.6 lens for Nikon F mount officially announced | Nikon Rumors
    http://nikonrumors.com/...vet-56mm-f1-6-lens-for-nikon-f-mount-officially-announced.aspx/#more-91220
    ALKALOID
    ALKALOID --- ---
    REPLIKANT: možná právě proto s tím hodil o zem
    REPLIKANT
    REPLIKANT --- ---
    DOTCOM: Přesně, pokud nasazuješ ten objektiv tak 30x denně, 7 dní v týdnu, každý týden v roce, tak ti to holt někdy zákonitě upadne, takže i když jsi to myslel ironicky, ani nevíš jak blízko jsi pravdě. Jinak chlapík fotograf je dost pohodář, snad to nerozsekal, ale nebojim se, vždyť je to Nikon! ;)
    YNZA
    YNZA --- ---
    MORPHLER: lehce mu upad tusim 24-70 :D, neumi nasadit
    MORPHLER
    MORPHLER --- ---
    MANSIK: co tam bylo? mi to hazi jen 404...
    DOTCOM
    DOTCOM --- ---
    MANSIK: se pozna profik :)
    RICARDERON
    RICARDERON --- ---
    MANSIK: Jauuu
    MANSIK
    MANSIK --- ---
    Já musím. Nikon lens test v ČT... video od 12s...
    Salačová dostala podmínku a milionový peněžitý trest — Domácí — ČT24 — Česká televize
    http://www.ceskatelevize.cz/...4/domaci/307111-salacova-dostala-podminku-a-milionovy-penezity-trest/
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam