• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    HERKULESNIKON - klub majitelu a priznivcu nejlepsich fotaku
    PAN_ILFORD
    PAN_ILFORD --- ---
    BUCCI: Fotoškoda to na počkání nedělá. Posílaj to do Nikonu v Radotíně.
    BUCCI
    BUCCI --- ---
    PLAYER: já to chápu, čistim si to taky sám sadou z e-bay, ale jednou za delší čas nebo na nějaký větší focení to vyčistit nechám
    PLAYER
    PLAYER --- ---
    BUCCI: ja treba videl dojebanej fotak po padu z letadla... :)
    Ne tak je to tvoje vec, jestli za takovou malickost das nebo nedas petikilo.
    BUCCI
    BUCCI --- ---
    PLAYER: čištění problém neni, ale taky už jsem viděl dojebanej čip po domácím čištění.... v Praze to dělaj (osobní zkušenost) na Jana Masaryka do cca hodiny, kolem toho pětikila, jinak pak foto škoda na počkání....
    MORPHLER
    MORPHLER --- ---
    CROSS: např. v Ostravě u Husova sadu to dělá na počkání (550,-)
    PLAYER
    PLAYER --- ---
    CROSS: jestli to je jen prach, je skoda "bat se" vycistit si to dam. Uz se to tu resilo nedavno.
    CROSS
    CROSS --- ---
    PLAYER: Asi jenom prach, systémový čištění z menu tomu nepomohlo. Sám to určitě dělat nebudu; už pár pátků se snažim dokopat odnést to někam (ani nevim, kam, posílat to importérovi se mi nechce), ale teď se dostanu na dva dny do Prahy, tak jsem si řikal, že bych toho využil.
    PLAYER
    PLAYER --- ---
    CROSS: jak moc ho mas zasvinenej, nejaka mastnota ci jen prach?
    CROSS
    CROSS --- ---
    HUGGI: hmm, to zní dobře, zvážim, jestli se k vám dostanu. Dík za tip.
    HUGGI
    HUGGI --- ---
    CROSS: Nevim jak u skody, u nas (megapixel) je standard do druhyho dne, za priplatek 250 do 4h
    CROSS
    CROSS --- ---
    dotaz, na webu Škody čtu, že dodací lhůta na čištění čipu 4 dny. Je nějaká šance, že by to udělali na počkání, nebo to třeba nedělaj v provozovně...?
    MELOUN
    MELOUN --- ---
    REPLIKANT: Tak nevím, teď jsem udělal test znova a chová se to jak píšete. Tak buď jsem to celou dobu nějak motal nebo konečně nějak úspěšně resetoval.
    REPLIKANT
    REPLIKANT --- ---
    MELOUN: Zajímavé, u předchozích všech modelů se dvěma sloty je to jak říká ASACHI: a PLAYER:, mrknu na to až budu na krámě.
    DOTCOM
    DOTCOM --- ---
    a je to tu zas
    Nikon kalendář
    http://www.nikon-kalendar.cz
    PLAYER
    PLAYER --- ---
    MELOUN: bohuzel nemam, protoze u D7000 jsem to mel stejne jako Asachi. Ale treba to bude tim, ze ja mel druhou kartu jako zalozni, pripadne na video. Nikdy jsem nejel na jednu raw a na druhou jpeg.
    BEATEK
    BEATEK --- ---
    REPLIKANT: díky!
    ASACHI
    ASACHI --- ---
    MELOUN: A tobe se zobrazuji jakoby 2x stejna fotka za sebou?
    Na moji D800 a i D7100 to je tak, ze nejdrive jedes jednu kartu a jak ji dojdes na konec, tak ti zobrazuje druhou.

Neresi to nejaky firmware?
    MELOUN
    MELOUN --- ---
    PLAYER: nic lepšího tam nemáš?
    PLAYER
    PLAYER --- ---
    ...vyndat jednu kartu? :)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam