• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    HERKULESNIKON - klub majitelu a priznivcu nejlepsich fotaku
    PAVELDUFEK
    PAVELDUFEK --- ---
    PLAYER: a jak to vypadá?
    PLAYER
    PLAYER --- ---
    Testuju novinku:
    EX_ESKADR
    EX_ESKADR --- ---
    Ahoj,

jsem majitelem D90, muzete mi prosim doporucit nejaky servis, kde by mi provedli servis urvanyho USB konektoru v pristroji + samozvedajici se blesk? (pojistka se zrejme vykloktala).

Predem dekuju vsem..
    KRMITK0
    KRMITK0 --- ---
    Já právě taky lovím na ebay jsou tam za pár korun :)
    8BB76E1
    8BB76E1 --- ---
    KRMITK0: ano.. měla by být.. mám tu samou na D5100, ale kvůli velikosti ji nepoužívám.. koupil jsem nějakou na ebayi, která je poloviční..
    KRMITK0
    KRMITK0 --- ---
    Ahoj nabijecka na baterku z D3100 je MH 24?? potřebuju jí koupit ale zapomněl jsem typ :)
    MELOUN
    MELOUN --- ---
    Prodám D60 + baterka + brašna za nějákou symbolickou cenu.
    Vše vemi zachovalé a funkční - jsem první majitel.
    Více do zpráv.
    ROZI
    ROZI --- ---
    KOC256: jak popravde se k fotaku chovam taky jako prase...procestoval se mnou strasnou dalku a spaval se mnou ve stanu a to i treba na Islandu apod...musim to zaklepat, ale zatim drzi :)
    KOC256
    KOC256 --- ---
    ROZI+ALL:
    vidis a ja bych za 7 let uz potreboval menit podruhe :)

No my v praci jsme hodne resili lepidlo na etikety aby drzelo a zaroven nedrzelo... dlouha story... a neni to jen o vlhkosti ale i o teplotach atd...

Ja ten fotak taham hodne do prirody kde neni pres noc nekde v pohodlicku a tak proste pres den slunko, pres noc zima rano se casto rosi. v zime byl i omrzly a nafukany, atd. To bude taky hodne delat svoje...
    PLAYER
    PLAYER --- ---
    THX_1138: joooo, to bylo lepidlo jeste lepidlo, dneska se setri i na nem :)
    ROZI
    ROZI --- ---
    s polepama nemam problem. D90 uz stoleta a porad polepy drzi jak novy. Horsi to je s krytkou vstupu GPS portu...ta uz je trochu vytahana a blbe se otvira, protoze to vybrani na prst uz je jaksi ostrouhany :/
    SKALARIAK
    SKALARIAK --- ---
    jako odlepuje se mi to vsude mozne, ale popravde ja vytahal gumu za pul roku i na zoomu 70-200/2,8 II a to samy se mi stalo na sigme A 35/1,4, takze sem asi prase.... ale ta d750 toho ma fakt nejak hodne...
    PLAYER
    PLAYER --- ---
    Jak bych to klasifikoval jako vlhkost obecne, ze tomu neprospiva, s pH potu bych to uplne neslucoval.
    Z toho plyne, ze v atelieru a pri "rodinnem fotu" muzou polepy klidne drzet vecnost.
    REPLIKANT
    REPLIKANT --- ---
    Polepy hodne ovlivnuje agresivity potu. Osobne znam par fotografek a fotografu, kteri denne pouzivaji fotaka s polepy nemaji problemy, ja a jini testosteronaci se jim pod spocenyma rukama ty polepy vytahujou a odlepujou. Castecne reseni jsou rukavice.
    LEADA
    LEADA --- ---
    PLAYER: D800, D750, zadny není starsi nez 2 roky, neodlepuje se nic. Chováme se k nim jak k miminkum :D
    PLAYER
    PLAYER --- ---
    SKALARIAK: asi bych se zeptal jinak a sice jestli tu ne nejaky aktivni fotograf, kteremu se na libovolnem Nikonu neodlepuji polepy? :)
    Jako fakt je to tragicky. Hlavne kdyz se ta guma povoli, tak uz nejde ani prilepit, protoze se "nevejde" na puvodni misto jak je vytahana... typicky guma pod palcem. Snad jedinej Nikon, kde se mi guma pod palcem nehula byla u D7000, kde je pidi.
    KOC256
    KOC256 --- ---
    SKALARIAK: Me se odlepovaly gumy na D90. Poprve jeste na reklamaci a trvalo to snad 3 tydny. Nyni se mi to odlepuje znova... Zatim nereseno...
    ISTEVE
    ISTEVE --- ---
    SKALARIAK: Mam D750, koupeno zhruba v pulce unora, nemam tenhle problem a zatim se nezda ze by k tomu muj kus smeroval...
    SKALARIAK
    SKALARIAK --- ---
    jeste takova otazka do pléna: máte už někdo delší dobu v pravielném používání d750? Já jí kupovbval někdy na jaře a po cca 7mi měsících každodenního focení se mi všudemožně odlepujou ty gumový povrchy, boční kryty na konektory vůbec nejdou dovřít ( a to je neotvírám skoro nikdy), tak by mě zajímalo, jestlis e to tu taky někomu děje....
    SKALARIAK
    SKALARIAK --- ---
    IOT_JH: nevim az uvidej muj fotak, jestli mi budou chtit nakej pujcovat.

Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam