• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    HERKULESNIKON - klub majitelu a priznivcu nejlepsich fotaku
    REPLIKANT
    REPLIKANT --- ---
    MAJA: Ano, to je vlastnost…
    MAJA
    MAJA --- ---
    REPLIKANT: jo, některý pískají snad i nový, tuším snad 17-35 AFS
    REPLIKANT
    REPLIKANT --- ---
    MAJA: dle mych zkusenosti (uzivatele NPS a servis FotoSkoda) to piska, kdxz objektiv lezi delsi dobu ve skrini… takze fotit a fotit ;)
    MAJA
    MAJA --- ---
    mám 70-200VRII taky a stabilizace lehce hučí ... nesmí pískat AFS motorky při ostření
    IOT_JH
    IOT_JH --- ---
    Tak super. Děkuju.
    V tom případě, kdybyste někdo měli zájem, dejte vědět :)
    REPLIKANT
    REPLIKANT --- ---
    IOT_JH: Je to normalni..
    ALKALOID
    ALKALOID --- ---
    IOT_JH: zalezi na tom, jak je to silne, ale normalne to zvuk vydava
    IOT_JH
    IOT_JH --- ---
    Mám 70-200 VRII. Chtěl bych ho prodat, ale stabilizace vydává zvuk, takový jemný hučení. Je to normální? Už si nepamatuju, jestli to dělalo vždycky.
    REPLIKANT
    REPLIKANT --- ---
    GOZER1: Cca 20 tis. jak pise kolega
    MAJA
    MAJA --- ---
    GOZER1: D3s se prodává tak za 15k, D4 tak za 18-40k ... + v dnešní době to už není high-megapixel tělo, tak o něj nebude takový zájem jako o výše zmíněné
    GOZER1
    GOZER1 --- ---
    Jakou hodnotu může mít D3X, nacvakáno 160k, dvě baterky?
    MAJA
    MAJA --- ---
    ANDREJKA: mobil se slušnějším foťákem za cca 4-6 tisíc udělá lepší fotky než většina kompaktů v podobné ceně ... další level, pokud to dítě zaujme, bych volil třeba Sony RX100 nebo RX10, Mikon DL řadu bohužel zaříznul
    NEVILL
    NEVILL --- ---
    ANDREJKA: Nikon už má v nabídce jen ty velké a těžké ultrazoomy. Tyhle malé kompakty pořád dělá třeba Canon nebo Sony, ale nevím jestli pro dítě není jednodušší si snímek cvaknout z mobilu. Jeden takový malý Sony kompakt jsem tak před dvěma lety koupil mojí mamince, která smartphony odmítá, ale ta kvalita fotek není žádný zázrak.
    REPLIKANT
    REPLIKANT --- ---
    ANDREJKA: Ano, neprodava..
    ANDREJKA
    ANDREJKA --- ---
    Nezlobte se za dotaz na velmi 'marný' Nikon, ale hledám první foťák pro dítě - Nikon už neprodává takové ty základní kompakty kolem 150 eur, s 5-6x optickým zoomem? Nacházím mraky modelů, skoro všechno bez možnosti koupit, už od toho ustoupili? Díky.
    NOIZER
    NOIZER --- ---
    ALKALOID: taky jsem mel 1.2ku, nez jsem ji ztratil.. ach jo, porad se mi stejska!:(
    ALKALOID
    ALKALOID --- ---
    ALKALOID:
    F1.2
    ALKALOID
    ALKALOID --- ---
    REPLIKANT: diky! Je to zaroven dobra posilovna :)
    REPLIKANT
    REPLIKANT --- ---
    ALKALOID: To je hyper bomba sklo! Užívej.
    ALKALOID
    ALKALOID --- ---
    vcera jsem zase dostal zachvat Gear Acquisition syndromu :)

LADINEK
    LADINEK --- ---
    Ahoj, cirou nahodou, nevali se nekomu doma nevyuzita redukce Nikon F (objektiv) na Canon EF (telo)? Me u ty moji vyskocila ta pruzinka co vraci ten kolicek a neco mi rika, ze uz ji nenajdu :/
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam