• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    TORInyx :: novinky v systemu
    NYX
    NYX --- ---
    Kdo chce, muze si vyzkouset premiovou verzi na mesic zdarma. Uzijte si to :)

    https://www.nyx.cz/code/index.php?l=gate;l2=4

    // uzivatelum s premiovkou to prida 30 dni k tem stavajicim, tak se na to taky nemusi bat klikat :)
    NYX
    NYX --- ---
    Udělal jsem pár drobných změn na úvodní stránkce. Zkrátily se seznamy nových klubů, posledních přihlášení a šel pryč daily snapshot. Přidal jsem linky na diskuze a delší seznamy, tak by to nemělo ničemu vadit.
    A přidal jsem taky kolonku ukazující počet zbývajících pozvánek, aby to bylo někde víc na očích a abych tak nemusel při každém přidělování psát zprávu do novinek. Při té příležitosti jsem dal po jedné pozvánce lidem s id 2001-10000 :)
    NYX
    NYX --- ---
    omlouvam se za tu nefunkcnost klubu dneska v noci. snad uz by to melo byt opravene :)
    NYX
    NYX --- ---
    pokud by byly nejake problemy s pristupem pres https, tak reknete.
    NYX
    NYX --- ---
    v sekci lide by se ted mely v ajaxove casti ikonkoveho menu ukazovat vsechny mozne volby, ktere je cloveku mozne priradit v lide / nastaveni. snad se diky tomu cele to nastavovani trochu zprehledni a zjednodusi :)

    NYX
    NYX --- ---
    Tak další tisícovka lidí (tj. lide s id 1001-2000 - datum registrace mezi 19:08:02 25.10.2001 a 15:02:18 23.1.2002) dostala po jedne pozvance. Pozvanky najdete v LIDE / POZVANKY
    NYX
    NYX --- ---
    V premiové verzi je teď možné nastavit, aby se neukazovalo kde zrovna jste. Zůstane pak vidět jen čas od posledního načtení zprávy.

    // kdybych na to někde zapomněl, řekněte :)

    NYX
    NYX --- ---
    V premiove verzi je ted ve sledovanych ukazan pocet prispevku, v kterych vam nekdo odpovida (tj. neni nutne to obchazet pomoci filtru, ktere se ted mohou vyuzit nejak jinak :)). Vypada to takhle:

    NYX
    NYX --- ---
    Budou nejake zmeny v pravidlech uzivani nyxu - pujde pryc kompletne cela sekce tykajici se kopirovani zprav z posty. Na postu poslanou pred zmenou se budou dal vztahovat stara pravidla, u nove se to bude resit jen v pripade, ze se porusi i neco jineho.

    ---

    Uzivatele s cislem 1-1000 (tj. registrovani pred 17:13:30 25.10.2001) dostali kazdy jednu pozvanku, tak uvidime, co to udela :) Pozvanky najdete v LIDE / POZVANKY
    NYX
    NYX --- ---
    v premiove verzi by ted k zalohovani a promazavani posty melo dochazet az po dosazeni 5000 zprav misto beznych 1000
    NYX
    NYX --- ---
    tak jsem zase vratil puvodni spriznene, jen s par upravama. melo by to davat podstatne presnejsi (a taky mene zabavne) vysledky. zaroven uz nejsou vyrazovany hodne sledovane kluby, ktere by se v te puvodni verzi jinak zobrazovaly prakticky vsude...
    NYX
    NYX --- ---
    v bloku by se nyni mely prevadet url na odkazy. tyka se to i jiz existujicich zaznamu.
    NYX
    NYX --- ---
    doplnil jsem registrace o možnost posílat pozvánky - když někomu pošlete pozvánku, dostane email s kódem, který mu umožní registraci bez nutnosti schvalování. odesílání pozvánek najdete v https://www.nyx.cz/code/index.php?l=people;l2=7;n=f4be

    zatím to budu testovat u lidí co mají prémiovou verzi a měla by se přidat jedna pozvánka vždy na začátku měsíce (do max. 3) - až budu mít představu o tom, do jaké míry je to (vy/zne)užíváno, tak to zruším/omezím/nechám/rozšířím...uvidí se :-)

    jinak pokud se sem přes vaši pozvánku dostane nějaký idiot, tak budeme zlí i na vás. proto si dávejte pozor, komu je posíláte...děkuji

    PS: zkuste to pro začátek na někom známem a ověřte, že vše funguje jak má...určitě tam jsou zatím nějaké chyby...ostatně jako vždy a u všeho :)
    NYX
    NYX --- ---
    jak uz si dost lidi urcite vsimlo, v premiove verzi je ted v infu (skoro) kazdeho uzivatele videt seznam casteji sledovanych klicovych slov - a v nem jsou uvedena slova, ktera maji nastaveny kluby, ktere ma dotycny ve sledovanych - cim vic klubu s nejakym slovem tam ma, tim je slovo vetsi - priklad nize.
    pokud ma nekdo zakazano zobrazovani svych sledovanych diskuzi, nezobrazuji se u nej v infu ani tato klicova slova.

    NYX
    NYX --- ---
    u anket vkladanych do prispevku je nyni mozne nastavit, aby se zobrazovalo kdo jak hlasoval - tyka se to jak obycejnych, tak 2d anket. seznam nicku se zobrazi po najeti mysi na nejakou z moznosti (po zahlasovani)

    viz treba:
    [ NYX @ nyx :: wishlist - co vam na nyxu chybi? ]
    [ NYX @ nyx :: wishlist - co vam na nyxu chybi? ]
    NYX
    NYX --- ---
    v premiove verzi je mozne si u kazdeho booknuteho klubu nastavit nejake slovo - pokud novy prispevek takove slovo obsahuje, ignoruje se (tj. nepricte se jako novy a v klubu se nezobrazuje) - vyuziti bude asi hlavne na youtube v ustavu apod :)
    pokud se vyskytnou v nejblizsi dobe nejake problemy s pocitanim novych prispevku, asi jsem neco rozbil, tak mi reknete :-)

    ---

    ze sledovane / galerie to po kliku na nick autora skace rovnou do jeho galerie

    a v galerii nejakeho uzivatele se po strane zobrazuji jim pouzivane tagy, ktere po kliknuti profiltruji ty zobrazene fotky
    priklad viz: https://www.nyx.cz/code/index.php?l=galerie;l2=3;filter_1=author;filter_2=NYX;n=53e6
    NYX
    NYX --- ---
    v premiove verzi je ted mozne v historii nastavit vybranym klubum cas navstevy daleko do minulosti, takze cloveku nebudou v tom seznamu zbytecne strasit...
    NYX
    NYX --- ---
    v premiove verzi je ted nahore na strance misto banneru formular na rychle hledani prispevku/klubu...vyzadovalo to trochu prekopat JS vsude na nyxu, tak kdyby byly nejake problemy a nekomu neco nefungovalo, dejte mi vedet.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam