Přidal jsem na nyx nově sekci tržiště, která nahrazuje stávající změť bazarových a dalších podobných klubů. Najdete ho na horní liště spolu s událostmi, na které jsem uvolnil místo zmenšením tlačítek nápověda a odhlášení.
Zatím to umí poměrně základní věci, tj. přidávat inzeráty hledám / nabízím, přidávat k nim fotky apod. Některá pole (lokace, možnosti poštovného apod) se při tvorbě nového inzerátu použijí z předchozího, což by mělo ulehčit častější zadávání.
Po zadání se inzerát ukáže kromě samotného tržiště i v klubech, které byly vytvořeny pro tento üčel - kromě celkového i pro každou hlavní kategorii a podkategorii. Tak je možné si určité kategorie dát do sledovaných. Některé z těchto klubů jsem rovnou přidal do sledovaných lidem, kteří dosud sledovali příslušné bazarové kluby. Ty jsou nyní nastaveny pouze pro čtení jako archiv stávajících inzerátů.
Nové kluby mají samostatnou kategorii
tržiště.
Také se inzeráty ukáží v přehledu na úvodní stránce přátelům (dá se to vypnout v obou směrech - aby se tam neukazovaly Vaše inzeráty i aby se neukazovaly inzeráty Vašich přátel Vám). A nakonec se samozřejmě věci z tržiště ukazují i v obecném hledání.
Samotné tržiště umožňuje hledání, filtrování podle různých parametrů apod.
Do budoucna chci přidat komentáře k předmětům a nutnost jednou za čas aktualizovat inzeráty, aby bylo jasné, že jsou stále k dispozici / zájem trvá apod. Pravděpodobně to bude řešené zprávou při loginu, že máte inzeráty starší než X dní a ať je zkontrolujete, smažete neaktuální a případně jedním tlačítkem všechny ostatní aktualizujete.
Připomínky a návrhy na vylepšení samozřejmě vítám :)