• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    HARALDBanky, bankovnictví, bankovní operace
    MAKRO
    MAKRO --- ---
    PSYSBEE: To jsem nekolikrat udelal :) Problem je v tom ze ten clovek chce zaplatit za zbozi firme pro kterou tady delam, tak se snazim pro zakaznika zjistit co se da. I kdyz treba neumi telefonovat :)
    PSYSBEE
    PSYSBEE --- ---
    MAKRO: jeste male doporuceni pro Tveho znameho - pokud si nevi s cimkoli rady - tedy hlavne pri zadavani operaci v S24 u CS - tak at zvedne sluchatko a zavola na 844111144 alias zakaznickou podporu uzivatele S24 Interenetbanking .. ta je pro takovehle dotazy urcena.
    MAKRO
    MAKRO --- ---
    Diky, bohuzel tuto sluzbu nemam (nejsem u CS), ale potreboval jsem nekoho navest.
    PSYSBEE
    PSYSBEE --- ---
    OBIUQUIDO144: mas pravdu v Servisu24 to je pouze takhle ... tak tim lip, ne? :)
    Jinak ten univ. symbol neni 198 ale 195 anebo muzes i 282 - to napriklad kdyz platis hotel, zajezd apod.
    OBIUQUIDO144
    OBIUQUIDO144 --- ---
    aha. ja tam mam jen financni prevody:) este mi to nikdy nevratili teda.
    PSYSBEE
    PSYSBEE --- ---
    jeste doplneni - 650ka je financni prevody ostatni investicni povahy!
    - ty tam quido nakupujes nejaky akcie boco?? :)

Jinak takovej univerzalni pl. symbol pro prevody do castky 400.000,- je 198.
    PSYSBEE
    PSYSBEE --- ---
    OBIUQUIDO144: protoze se vztahuje k povaze Tve platby ... jestli ho ale da MAKRO a do ucelu platby napise neco, co s pl. titulem 650 nesouvisi, tak mu to banka neprijme, resp. vrati k oprave..
    MAKRO: Proste musis si z toho roletovyho menu vybrat neco, co zhruba odpovida ucelu platby - tj. platba za zbozi, sluzbu (napr. ubytovani), apod..
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam