• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    HARALDBanky, bankovnictví, bankovní operace
    Vaše zkušenosti s českými bankami. V čem jste spokojeni, v čem ne. Zajímá vás, jak funguje banka uvnitř?

[ mBank ] - klub spravovaný ADAMMem, kde lze získat odpovědi na dění uvnitř této banky
    rozbalit záhlaví
    ADAMM
    ADAMM --- ---
    STRIKER: zeptal bych se :) ale imho to tak půjde.
    STRIKER
    STRIKER --- ---
    Ahoj, Mbanka od 1.7. rusi cestovni pojisteni zdarma u zlatych karet ..viz email... Myslite si, ze kdyz si tedy necham jeste nyni vydat novou zlatou kartu, tak mi bude pojisteni platit jeste nasledujicich 5 let zdarma?..
    Konci mi platnost za rok, tak mi prijde, ze se tech 100kc za vydani nove karty se muze vyplait. Co vy na to?
    ...
    Tyto změny budou účinné od 1. 7. 2025. V sazebnících se změny dotknou následujících oblastí: Platby Nově budou i okamžité platby zdarma. Cestovní pojištění  Ke všem platebním kartám si budete moci sjednat vylepšené cestovní pojištění, a to ve dvou variantách – Osobní cestovní pojištění za 69 Kč měsíčně a Rodinné cestovní pojištění za 119 Kč měsíčně.

K nově vydaným Zlatým mKartám již nebude k dispozici aktuální cestovní pojištění zdarma
    ....
    MUXX
    MUXX --- ---
    CUKI: Stalo se mi taky. Pani restartovala terminal a pak uz to slo.
    E42
    E42 --- ---
    CUKI: To byl řekl bych požadavek (či spíš návrh) terminálu, který ji v tu chvíli neuměl přečíst, ne vydavatele karty. Jiný terminál by ji normálně vzal.
    CUKI
    CUKI --- ---
    Možná hloupý dotaz, ale líná huba...

Když platím mobilem přes NFC, stejně se mi jednou stalo že to po mě chtělo kartu, něco ve smyslu jako když to při placení NFC kartou chce jednou za čas pin.. Dá se to nějak zablokovat? Nechci sebou nosit kartu, docela jsem si na to zvykl.
    PATRIKCHRZ
    PATRIKCHRZ --- ---
    CMLKA: u Revolutu člověk nikdy neví, co funguje u jednoho, nefunguje u jiného :D
    CMLKA
    CMLKA --- ---
    PATRIKCHRZ: A to, ze ji tam neco posilam je dobiti? No zkousela jsem včera i dnes...
    PATRIKCHRZ
    PATRIKCHRZ --- ---
    CMLKA: v jeden den lze udělat maximálně 10 dobití Revolutu, pokud už má vyčerpáno, tak už další nejdou.
    CMLKA
    CMLKA --- ---
    NELDE: Aha, tak to zjistim....Dobry...
    NELDE
    NELDE --- ---
    CMLKA: Tak to vypadá na problém na straně příjemce - nemá zablokovaný účet?
    CMLKA
    CMLKA --- ---
    NELDE: ale ja tam videim i to jeji jmeno a vsechno...vse mi jde zadat, poslu platbu a pise mi to, ze platba selhala...zkousim kartu rovnou i apple pay
    NELDE
    NELDE --- ---
    CMLKA: To ale neznamená, že ho máš v kontaktech - pak ho nemusí Revolut najít. Nebo zkoušíš opakovat platbu?
    Možná si také změnil telefonní číslo pod revolutem...
    CMLKA
    CMLKA --- ---
    PATRIKCHRZ: jako revolut.me a kartou...ale už jsem ji takhle neco platila...to je mi divny...
    CMLKA
    CMLKA --- ---
    NELDE: To nevim ale uz jsem ji jednou neco platila...posalal mi to pres Whatssapp
    PATRIKCHRZ
    PATRIKCHRZ --- ---
    CMLKA: jakým způsobem posíláš? V rámci Revolutu jako jeden uživatel druhému, nebo platbou kartou na odkaz revolut.me/xxxxx?
    Důvodů může být spoustu, Revolut má různé více či méně skryté limity, třeba počet dobití za den a podobně. Pokud nejde mezi uživateli, zkus naopak ať ti pošle platební odkaz.
    NELDE
    NELDE --- ---
    CMLKA: A má revolut registrovaný na telefonní číslo uložené u tebe v kontaktech?
    CMLKA
    CMLKA --- ---
    Ahoj, snazim se něco nekomu poslat na Revolutku a nejde mi to. Nevite, jestli je chyba u Revolutu nebo na mem vysilaci?
    NELDE
    NELDE --- ---
    CASTER: zadním vchodem nebo oknem?
    CASTER
    CASTER --- ---
    Unicredit bank vstoupila do 21. stoleti!
    JUPIII
    JUPIII --- ---
    mBank, již od března prudí s tím, že 26.5. mi končí platnost občanky. Při každém přihlášení vyskakuje zaškrtávací okénko. Naa telefonickou žádost reagují negativně a radí, ať si zajdu občanku vyměnit hned. Vytočili mě.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam