UNTOY:
NAVARA: MFA samozřejmě mám, ten "útočník" samozřejmě netrefil heslo, takže výzva k dalšímu faktoru nepřišla. A stejně to stačí na zablokování, citace z jejich supportu, když jsem si stěžoval a chtěl to odblokovat:
někdo musí mít k dispozici min. Vaše už. jméno. Ano, možná jej někto zadává nevědomky chybně, když si myslí, že tam zadává správně své. To je však nemožné takto odhalit a bezpečnostní předpis je na toto velmi přísný. Proto trvalá blokace (nerozhodl jsem o tom já - já jen předávám informaci) a nutnost návštěvy pobočky, kde doporučíme změnu jména (dejte si do jména něco složitějšího).
Naštěstí jsem byl v ČR a ten účet používám jen na specifické věci, ale IMHO je to prostě velké riziko, že banka má nastavený proces tak, že není problém ten účet z ničeho nic zablokovat, resp přístup k němu. Jiné banky tohle dnes už IMHO nedělají, resp se mi to nestalo.
ADAM: tak to máš štěstí, přeju ti to :). Mě vždycky paní na pobočce (nutno říct že vždy milá, příjemná a k věci) vysvětlovala, jak jsem jim rozbil procesy, když jsem si před dávnými lety založil broker účet, pak relativně brzo po tom, co spustili bankovní účty, tak firemní účet a až mnoho let poté jsem chtěl osobní účet. Zase, úplně to ve mě nebudí důvěru ve spolehlivost. (proto to používám na specifický účely, kde nespolehlivost zas tak neva)