• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    HARALDBanky, bankovnictví, bankovní operace
    YNZA
    YNZA --- ---
    obchodnik=paypal si teda dava dycky na cas :)
    VODNIK
    VODNIK --- ---
    BUTHRAKAUR: záleží na obchodníkovi, jak si platbu strhne. Mě trvá často i pár týdnů než to proběhne, hlavně při platbách v zahraničí
    BIGZ
    BIGZ --- ---
    BUTHRAKAUR: to je uplne normalni, za par dni (tyden, i dva nekdy, co mam zkusenosti) se to zauctuje
    BUTHRAKAUR
    BUTHRAKAUR --- ---
    mam zanovni Visa Classic Partner u CS a zacatkem tejdne jsem s ni platil na patro.cz pres Muzo-3DSecure, ale platbu porad od pondeli vidim v S24 v nezauctovanejch transakcich. netusite nekdo, proc se mi ta platba zatim nezauctovala? internetovy platby apod jsem si pri zalozeni platby nechal povolit a limit jsem taky rozhodne nepresahnul...
    ZBYNEK
    ZBYNEK --- ---
    Sakra, to jsem zrovna mimo :-( Uz delsi dobu se chci na den otevrenych dveri podivat...
    EARL
    EARL --- ---
    SKAFF: 17. cervna je v CNB den otevrenejch dveri...:-)
    PATEJL_CZ
    PATEJL_CZ --- ---
    OASHI: Ty plány pro cílové kurzy CZK se zdají být docela zajímavou záležitostí. Mohl bys mě prosím odkázat na nějaké bližší informace?
    OASHI
    OASHI --- ---
    Me by stacily od guvernera plany pro cilove kurzy CZK na prelom 2006/7... ;)
    RETAL
    RETAL --- ---
    :-D
    MIKATCHOU
    MIKATCHOU --- ---
    EARL: to sem eště nemohla, páč sem musela poskytnout výpis z účtu při žádosti o vízum, a met už nakou částku peněz vyměněnou, tak bych nedosahla tý hodnoty co se na kontu vyžaduje pro návštěvu té oné země...
    EARL
    EARL --- ---
    MIKATCHOU: tos mela pred volbama:-)
    PATEJL_CZ
    PATEJL_CZ --- ---
    MIKATCHOU: Velmi nízký spread většinou nabízejí v www.camfexgroup.com.
    MIKATCHOU
    MIKATCHOU --- ---
    mam dotaz, snad to zde nebude OT:
    kde je nejlepší vyměnit koruny za eura? v Pze... potřebuju tak 800 - 1000 euro...
    BUTHRAKAUR
    BUTHRAKAUR --- ---
    BIGZ: diky za info - tak to snad byly jen nejaky pocatecni problemy, ktery posleze opravili...
    BIGZ
    BIGZ --- ---
    mam Visa Classic Partner od CS a pres PayPal neni problem (placeno zatim jen parkrat na eBay, Skype,...)
    YNZA
    YNZA --- ---
    BUTHRAKAUR: jo presne takovej :( nez to vyresis dny ubihaji a prodejce nervozni, nakonec sem presel na MC pze tam s cvv prej neni zadny problem, a skutecne neni
    RETAL
    RETAL --- ---
    Díky za info. Budu tam také zakládat účet, takže si rovnou vygeneruju ty klíče.
    BUTHRAKAUR
    BUTHRAKAUR --- ---
    RETAL: no, dneska jsem to konecne stih a ucet uz mam. zalozenej byl za cca 5min, jedinej problem je, ze jsem si predem nevygeneroval klice pro tu jejich aplikaci na elektro-podepisovani transakci, takze tam budu muset este jednou.

jinak jednani naprosto ok, fronta zadna, inetbanking okamzite funkcni (zatim teda jenom read-only kvuli tem klicum) a dokonce ode mne ani zatim nechteli tu 1kc za clenstvi :)) inetbanking se da vyzkouset i jako demo, takze to uz jsem si driv vyzkousel, poplatky+uroky jsou taky jasny, takze ted uz se jenom casem uvidi, jak rychle probihaj transakce apod veci....
    RETAL
    RETAL --- ---
    BUTHRAKAUR: Dej vědět.
    BUTHRAKAUR
    BUTHRAKAUR --- ---
    YNZA: jakej pruser mas na mysli? jakoze si na ebay neco vydrazil a pak nemel jak zaplatit? nebo neco uplne jinyho?

jakej je teda presne z pohledu inet plateb rozdil MC vs VISA? o prepocitavani podle EUR vs USD vim - jde mi o prakticky vyuziti...
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam