• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    HARALDBanky, bankovnictví, bankovní operace
    ROMANET
    ROMANET --- ---
    40*24+500=1460,-
    ROMANET
    ROMANET --- ---
    i když vlastně možný to je.
    RETESKA
    RETESKA --- ---
    poplatky jsou tady http://www.gemoney.cz/ge/cz/001/001/001/001/011/001?id=D#D.2
    ale já mám prošlou občanku takže nejspíš nedostanu v žádný bance půjčku, i když mám platnej řidičák a pas...,...
    ROMANET
    ROMANET --- ---
    RETESKA: to asi neobsahuje poplatky ne, když máš rpns 21%
    RETESKA
    RETESKA --- ---
    koukala jsem na GE a tam bych při půjčení 30 000 na dva roky a splácení 1500 měsíčně vrátila o šest tisíc víc.
    http://www.gemoney.cz/ge/cz/001/001/001/001/003
    AILAS
    AILAS --- ---
    RETESKA: zkus CS. ja tam bral pred rokem na rychlo 50k. ale jak je to vyhodne nevim.
    RETESKA
    RETESKA --- ---
    RETESKA: můžu splácet maximálně 2 000 měsíčně.
    RETESKA
    RETESKA --- ---
    lidi prosímí poraďte mi, potřebuju ZÍTRA, nejpozději ve středu mít 40 000 korun. v ebance jsem průbežně na nule, doma nemám nic, ale ty peníze jsou pro mě hodně důležité. kam mám jít, abych dostala ty prachy tak rychle, a prodělala co nejmíň? nemám už moc čas obcházet banky a zjišťovat, zítr ajsem řpes den v práci a mám čas dojít pro úvěr maximálně večer..
    ROMANET
    ROMANET --- ---
    http://fincentrum.idnes.cz/test-internetbankingu-2006-blyska-se-na-lepsi-casy-fu4-/fi_osobni.asp?c=A061009_131034_fi_osobni_zal

1. eBanka
    2. Raiffeisenbank
    3. Komerční banka
    4. Živnostenská banka
    5. Česká spořitelna
    6. Volksbank CZ
    7. Poštovní spořitelna
    8. ČSOB
    9. GE Money Bank
    10. BAWAG Bank CZ
    11. WSPK
    12. HVB Bank
    13. Citibank
    14. Oberbank AG
    ROMANET
    ROMANET --- ---
    PSYSBEE:

dodal bych samozřejmě, že u rpsn se ptát vždy na konkrétní úvěr. a pozor. ono rpns může vypadat rozumně, ale... vždycky je třeba brát v potaz, co je úrok a co poplatky. protože v momentě, kdy je výše úroku nižší než poplatky (třeba zbytky úvěru), tak se už vyplatí uvažovat o předčasnym splacenim. byť třeba za cenu kontokorentu nebo tak.
    KUBCA
    KUBCA --- ---
    ROMANET: Bank of Asia
    ROMANET
    ROMANET --- ---
    ANICHQA: ale funguje v sobotu.
    ANICHQA
    ANICHQA --- ---
    ROMANET: Postovni sporitelna je zamaskovane CSOB.
    Ano, ten zbytek mi sedel prave kvuli jejich pracovni dobe :-)
    ROMANET
    ROMANET --- ---
    KUBCA: chce banku, která pracuje o víkendu ve vaňkovce. :)

ANICHQA: a proč ne poštovní spořitelnu?
    KUBCA
    KUBCA --- ---
    ANICHQA: s CS mam zkusenosti rovnez priserny, ale zas z jinejch duvodu, ja nevim na co presne to chces...
    ANICHQA
    ANICHQA --- ---
    KUBCA: tak co teda doporucite? CS nebo Volsbank? nejake zkusenosti?
    KUBCA
    KUBCA --- ---
    po nekolete zkusenosti musim rict, ze jednoduchy ovladani pres net a dlouha otviraci doba je to jediny dobry na ebance, jinak to jsou trubky nejhosri
    ROMANET
    ROMANET --- ---
    MUCKER: čsob je dost opruz. některý věci nechápu. ge mi přišlo v pohodě.
    MUCKER
    MUCKER --- ---
    CODE: pokud je inet banking komercni banky treti nejlepsi, tak bych chtel videt teda to reseni ostatni bank. respektive radeji nechtel :)
    a kdyz vezmem ze ebanka zacinala na netu jako expandie a ma s tim nejdelsi zkusenosti, pak KB vyhrala z tech nejvetsich tradicnich bank v cr...
    ANICHQA
    ANICHQA --- ---
    CSOB ma jednu pobocku v praze v obchodaku, je to tusim Novo Plaza.
    jinak si vsimni, ze treba CSOB ma nejkratsi oteviraci dobu, pouze od 9 do 17, kdezto vetsina ostatnich bank ji ma minimalne do 6, casteji do 7 vecer.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam