• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    HARALDBanky, bankovnictví, bankovní operace
    YAMA
    YAMA --- ---
    PSYSBEE: A co to je za produkt? To je u ty cesky?
    YAMA
    YAMA --- ---
    PSYSBEE: Splatku bych chtela mit nejlip okolo 1100-1300
    YAMA
    YAMA --- ---
    PSYSBEE: ja bych to chtela splatit cca za rok, ale chci mit nizkou mesicni splatku, abych kdyby neco na to mela a davat ty mimoradny vklady.
    MUXX
    MUXX --- ---
    jj mas pravdu. ja tam lezu vzdycky kratkodobe tak jsem ty procenta moc neresil. (csob ma 13,90)
    YAMA
    YAMA --- ---
    PSYSBEE: u KB,kde mam studensky ucet mi nabizi to samy, akorat s urokem na dva roky 8% na rok 7,5%, rpsn 9%. + nutnost ručení třetí osoby.

Volala jsem do CS a rikali mi, ze kdyz chci dat mimoradny vklad nebo doplatit dluh, tak si muzou uctovat 4% z mimoradne splatky (500-5000kč) ..:/

Kolik je rpsn u CS nevis?
    MUXX
    MUXX --- ---
    ja to resim pres dva kontokorenty - studentsky ucty u CS a CSOB. prijem minimalni, kontokorent 20k+15k
    YAMA
    YAMA --- ---
    Ahoj,
    nevite nahodou nekdo o nejake vyhodne (proste ne rpsn jiz od 50%) pujcce,20 000 pro studenta 1. rocniku VS, s prokazanymi prijmy?
    Diky moc
    MUXX
    MUXX --- ---
    tak abyste vedeli jak dlouho trva usa<>cr prevod penez.
    22.5. odeslo 1200usd z csob do bostonu. dnes 25.5. dorazily. poplatek byl 250czk.
    ROMANET
    ROMANET --- ---
    ono je to obcas lepsi vybrat a poslat pres western union nebo tak neco.
    MUXX
    MUXX --- ---
    GLUON: rek bych ze plati 1 %, min. 220,- max. 1 500,-. zavolej si na zelenou linku.
    v csob to je 0,7 min 250 max 750
    ADAM
    ADAM --- ---
    to se z ceniku nedozvis, kvuli tem vsem poplatkum. standard je SHA, coz bys tam najit uz mel.
    bude to v kazdym pripade dost.
    GLUON
    GLUON --- ---
    Nejak se nemuzu zorientovat v ceniku CS. Kolik me prosim bude stat prevod 300GBP pres servis24 do Anglie z uctu v CZK kdyz budu hradit vsechny bankovni poplatky?
    ONE111
    ONE111 --- ---
    ADAM: A vzdyky to pujde pres Citibank :0).
    MUXX
    MUXX --- ---
    poplatek je 250czk takze me to jednorazove netrapi. jeste jsem zvazoval western union ale tam ty poplatky odpovidaji tomu ze transfer trva 15minut. to uz bych si ten paypay radsi zaridil

ADAM: to by bylo fajn. zarizuju to na posledni chvili.
    dam pak vedet jak to dopadlo
    ADAM
    ADAM --- ---
    MUXX: nekdy rychlej nez v ramci cr :-)
    zalezi na cilove bance (pres kolik bank to pujde)
    BUTHRAKAUR
    BUTHRAKAUR --- ---
    MUXX: jak dlouho nevim - tipoval bych max tejden, ale nechces pouzit radsi neco jako paypay, abys usetril na poplatcich? bejvaj dost nekrestansky :/
    MUXX
    MUXX --- ---
    jak dlouho muze trvat prevod z uctu v CSOB do USA? jeste nevim do jaky banky to pujde ale to uz imho nebude tak dulezity
    ONE111
    ONE111 --- ---
    ROMANET: Na to je treba to pojisteni, neplatis nic, jeste dostanes penize na vyrobu novych klicu, atp..
    ONE111
    ONE111 --- ---
    ROMANET: To je pak problem banky, pokud se prekroci povolenej limit.
    SNOWFLAKE
    SNOWFLAKE --- ---
    no jo...Ale to uz je skor konspiracia,aby ju niekto sledoval,videl pin,potom ju okradol....co ja viem,tak boli vcera v centre,niekde na kafe,po obchodoch,skoncilo to tak,ze si sla vyberat penazenku a penazenka nikde....nevie,ci ju niekde nechala,alebo ju niekto z tej tasky vytiahol.....to uz je jedno. Vreckari su sikovny. Kamaratovi niekto ukradol tasticku s dokladmi,i-podom a podobne,ktoru mal prevesenu cez operadlo stolicky na ktorej sedel v kaviarni...oproti nemu holka. On siel na zachod,vratil sa,ona tam stale sedela a tu jeho stolicku mala oprpti sebe. Na zaver zistili,ze ta tasticka tam nie je a ani ona nic nevidela. Kazdopadne dik za pomoc....
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam