• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    HARALDBanky, bankovnictví, bankovní operace
    MUXX
    MUXX --- ---
    tak ja to nechapu. u cs jsem platil na studentskym cca 30 korun mesicne na poplatcich. u csob nic
    LITTLELI
    LITTLELI --- ---
    no pockej az ji RB dokurvi, to sem zvedavej jak se budes smat pak.
    TOMASH
    TOMASH --- ---
    LITTLELI: uz mam ebanku, uz nechodim :))
    LITTLELI
    LITTLELI --- ---
    TOMASH: ty chodis na pobocky? hergot, ja ziju v jiny realite :) v ty svetlejsi.
    TOMASH
    TOMASH --- ---
    GRUNGE: cs bych nedoporucoval, sice maj nize zmineny vyhody (bankomaty vsude, isic), ale pri jednani jsou na facku, vsechno jim trva, jako klient je nezajimas, resit jakykoliv problem je zdlouhavy, musis chodit na pobocky... des. mel jsem ten ucet asi 4 roky, pak jsem prestoupil k ebance a naprosta spokojenost..maj taky studentsky ucet a ruzny vyhody z toho plynouci
    PSYSBEE
    PSYSBEE --- ---
    Neznam horsi "banku" nez je Postovni sporitelna - nizke poplatky mozna, ale sluzby otres.. brrr... :-/
    STEPNI_VLK
    STEPNI_VLK --- ---
    GRUNGE: Používám Poštovní spořitelnu (byť ne jako student) a přijde mi v pohodě - ať už co se týče poplatků nebo co do služeb (o velké síti bankomatů díky propojenosti s ČSOB ani nemluvě).
    Více zde.
    CEZAM
    CEZAM --- ---
    zacnou se ti uctovat vysoke uroky z dluzne castky za nepovoleny minus. kolik to dela u CS netusim, ale bude to taky dost.
    LIBENAK
    LIBENAK --- ---
    jeden pro me fatal a zrejme i lama dotaz: co se stane pokud prekrocim datum splatnosti kontokorentu? Jsem student+ u CS. Zatim jen ciste teoreticky, ale splatnost se blizi :)
    LITTLELI
    LITTLELI --- ---
    premyslim jestli leaknout nejaky info o dalsi verzi S24. mozna bych neco malo mohl z toho zajimaveho:

- predschvalene uvery: pujcky, kontokorenty, karty (proste se 2x klikne a je to hotovy)
    - karetni transakce

tusim, ze ty transakce na ty tu nekteri cekali jak na spaseni :)
    LITTLELI
    LITTLELI --- ---
    :o) to uz se vyplati si vyber naplanovat dojit na pobocku ne?
    HARALD
    HARALD --- ---
    Krátký postřeh ohledně bankomatů z Ruska. Umožňují běžně výběr i vklad, výběry obvykle možné v rublech nebo v eurech. Na výběry mají ale bankomaty nastaveny poměrně nízké limity - 10 000 Rublů (cca 8200 Kč) a 200 Euro. Pokud potřebujete vyšší částky, je nutno vybírat na vícekrát. Viděl jsem výběr 10 000 Euro a trvalo to půl hodiny.
    TRISSIE
    TRISSIE --- ---
    ROMANET: to je zvláštní, já platím u ČSOB taky +/- 70 Kč měsíčně, jenže mám dvě příchozí a pravidelně kolem 10 odchozích plateb...
    ZANTIC
    ZANTIC --- ---
    MUXX: cs mi prave pripada ze studentskej ucet je jeden z jejich nelepsich produktu...
    vyhody: bankomaty fakt hojne rozmisteny, jednou za rok ti zaplatej ISIC kartu (200) ktery pokryjou veskery naklady, vypisy jsou zadarmo, plati se jen postovny a mas v tom i E-banking zadarmo.
    nevyhody: o moc jich nevim, akorat upolne tupi lidi za prepazkou...
    ROMANET
    ROMANET --- ---
    u csob porad nechapu, proc platim +/-70kc mesicne.

prijdou mi dve platby, odejdou dve. fakt nechapu, melo to byt 39, to platim 31 korun za ctyri inet platby?
    MUXX
    MUXX --- ---
    GRUNGE: csob spokojenost. cs me strasne omrdavali na poplatcich tak jsem tam skoncil.
    TRISSIE
    TRISSIE --- ---
    GRUNGE: s ČSOB jsem docela spokojená už roky, míň už s KB, ale to je možná tím, že mě jednu dobu tak znechutila, že jsem přestala sledovat, co vlastně nabízí, a používám ten účet jen na schovávání peněz sama před sebou...

jinak ale podle mě je ta nabídka studentských účtů dost podobná, takže bych ti možná doporučila zjistit si, které banky mají bankomaty v místech, kde se pohybuješ - není větší opruz než muset k bankomatu tvojí banky složitě dojíždět...
    ADAM
    ADAM --- ---
    doporučuji Českou spořitelnu, méně už čsob. oba účty mám.
    GRUNGE
    GRUNGE --- ---
    Zdravim, můžete mi doporučit nějaký účet? Jsem student a potřebuju někam posílat peníze z brigády. Kam vlastně budu chodit po celej rok a možná i dýl. Jestli máte zkušenosti, s nějakym výhodnym účtem?
    ROMANET
    ROMANET --- ---
    v čsob si nemůžu ani prdnout bez toho abych běžel na pobočku.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam