• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    HARALDBanky, bankovnictví, bankovní operace
    ALESH
    ALESH --- ---
    ALESH: zajimavy, takovy vysledny jsem necekal.
    ALESH
    ALESH --- ---
    aha no to je husty. No at je to jak chce, za posleni mesic me uz nakrkli tolikrat, ze s nima koncim.
    YNZA
    YNZA --- ---
    ALESH: ale bude, jen ne za kazdou extra. dali mi na vyber ruzne balicky sluzeb, jednim z nich byly sms zdarma. plati se tedy za vsechny balicky dokupy kazdy mesic
    ADM
    ADM --- ---
    tak to zni dobre.
    koukam ze i ta hypoteka ma dobry podminky a rozhodne mbanku zvazim za par mesicu pro refinancovani stavajici.
    ADAMM
    ADAMM --- ---
    sms se používají na jakoukoliv změnu nastavení nebo provedení transakce.
    ADM
    ADM --- ---
    jak je teda resena bezpecnost v mbance? z jejich webu rozumim akorat tomu ze pouzivaji ssl certifikat. jak je to s jednorazovymi kody? chodi smskou? na jaky transakce se pouzivaji. staci mi klidne link.
    ROMANET
    ROMANET --- ---
    TOMASH: neni problém zrušit automatické obnovování karty.
    TOMASH
    TOMASH --- ---
    RETESKA: tam slo spis o to, ze kdyz ukoncis ucet treba ke dni konci platnosti karty, tak nova uz je samozrejme ve vyrobe a ty ji (jak je uvedeno ve smlouve/podminkach) musis zaplatit. takze zbytecny naklad navic. jinak pokud vim, tak veskery ruseni uctu u cs bylo zdarma..
    ALESH
    ALESH --- ---
    a v tom je nejakej problem? Tak proste tu kartu zrusim, ne?
    RETESKA
    RETESKA --- ---
    AAHHWISEGUY: no já mám zrovna od eBanky novou VISA kartu na tři roky, to mám asi s přestupováním blbý...
    RETAL
    RETAL --- ---
    PSYSBEE: Na co konkrétně nemáš nervy? Jako zaměstnance tě asi štvou jiné věci než klienty.
    ALESH
    ALESH --- ---

mBank

35 hlasy od 35 respondentů

ZBYNEK
    ZBYNEK --- ---
    AAHHWISEGUY: Tak to by sis měl pospíšit a vypovědět kartu ještě před tím, než jí zadají do výroby...
    Jinak ta mbanka teď bude asi dost vytížená - v pondělí jsem vyplnil formulář a zatím se ještě neozvali (pokud nepočítám o 24hod zpožděný potvrzující email).
    ALESH
    ALESH --- ---
    AAHHWISEGUY: za ty transakcni sms se neplati a nebude platit.
    AAHHWISEGUY
    AAHHWISEGUY --- ---
    platit jeste za ty jejich povinny SMS kdyz piotrebuju neco zaplatit je posledni kapka, jsem rozhodnuty ze vyzkousim mBanku. stejne mi k 01/08 konci platnost karty u CS...
    STEPNI_VLK
    STEPNI_VLK --- ---
    A něco málo z diskuse pod článkem..

Česká Spořitelna jde proti proudu
    Hunya [195.127.188.xxx] | 29. 11. 2007 08:47
    Bohužel ne všechny banky jdou stejným směrem. Například dnes v rádiu jsem zaslechl, že Česká Spořitelna od února zavede poplatky 1,50 Kč za zaslanou SMS (stav účtu, zadaný příkaz, ...).

Re: Česká Spořitelna jde proti proudu
    J-o-U | 29. 11. 2007 08:59
    Jojo, od února následujícího roku, je to zlodějina. Ale já je dotovat nebudu, už mám zažádáno o eMax a Spořitelně dám nejspíš brzo výpověď

drink [194.228.205.xxx] | 29. 11. 2007 09:10
    Jo jo od unora 1,5Kč za sms, jdou hlavou proti zdi, já to těm našim největšim bankám tak přeju aby se trochu zapotili a zapřemýšleli nad sebou, fandím mBance a držím palce

Tomáš Marný [62.84.133.xxx] | 29. 11. 2007 09:28
    Bohužel, většina lidí jsou tupé ovce a zůstanou... Živnobanka byla kdysi jednou z nejlevnějších, po vstupu Unokretýna zdražila na úroveň ostatních bank, a moc klientů ji kvůli tomu neopustilo.

Rafter [193.179.216.xxx] | 29. 11. 2007 09:13
    Osobne mi taky pripada, ze Sporka testuje, co je klient jeste schopen vydrzet

Petr [217.10.60.xxx] | 29. 11. 2007 10:12
    No a ja uz to nevydrzel. Jdu od CS k mbance.

Konas [83.208.104.xxx] | 29. 11. 2007 10:27
    Tak to jsme na tom úplně stejně. Ta dnešní zpráva v rádiu mé hlodání zda jo či ne ukončila.
    STEPNI_VLK
    STEPNI_VLK --- ---
    mBank – poplatková bouře na poklidném českém moři

Pomocí hesla a přihlašovacího jména (pohyb v internetbankingu je jištěn pomocí potvrzovací smsky, jak je to např. u České spořitelny) budou moci klienti převádět prostředky mezi účty, vklady a fondy, sledovat stav zadlužení, splácet úvěry a nakupovat po internetu. „Navíc budou mít přístup k online nabídce pojistných produktů bez nutnosti hradit provizi zprostředkovatelům“, dodává k tomu Sławomir Lachowski, předseda představenstva BRE Bank SA, který autorem koncepce mBank.
    ...
    Zajímavou novinkou, kterou banka v rámci mHypotéky nabízí, je bilanční mechanizmus. Jedná se o to, že úroky platíte pouze z rozdílu mezi průměrným zůstatkem na vašem účtu a aktuální výší hypotéky. Jinými slovy každý vklad na účet snižuje výši zadlužení a úroky se počítají výhradně ze skutečně využité částky, nikoli z celého přiznaného limitu.
    ...
    Banka chce do roku 2010 získat 160 tisíc klientů a od roku 2012 být zisková. Soudě podle jejích úspěchů v Polsku, lze předpokládat, že se jí to může povést. Pro informaci: v současné době služby mBank využívá přes 1,6 milionu Poláků. Výše vkladů Klientů mBank činí 7 miliard PLN. Hodnota aktiv (vklady a prostředky investované ve fondu a na burze) Klientů spravovaných prostřednictvím banky mBank činí 8,7 miliard PLN.
    YNZA
    YNZA --- ---
    PSYSBEE: pred polskou bankou
    ADAMM
    ADAMM --- ---
    ROMANET: myslím, že už se řeší náprava - čili možnost vybrat si variantu "Nechci uvádět". budu vás informovat o novinkách ;)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam