• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    HARALDBanky, bankovnictví, bankovní operace
    ANDY_WARHOL
    ANDY_WARHOL --- ---
    v cem je teda konkretne problem, oni tim novym updatem zmenily hesla ktery tam zadavas a ty si zadaval puvodni tak si to bloknul nebo co se konkretne stalo ?
    ANDY_WARHOL
    ANDY_WARHOL --- ---
    musis ho zmenit a nebo tvrdit ze tvoje mamka tomu nerozumi a ze to resis za ni
    ADAM
    ADAM --- ---
    teď mám zablokované učty mamky a přítelkyně - k těm mám uloženy všechna hesla (protože byly zakládány o mnoho let později) - nevím ale, jestli na tu linku můžu zavoalt svým mužským hlasem a odblokovat to :-))
    ADAM
    ADAM --- ---
    NTR23: je to do písmene můj příběh, ale nepsal jsem to já :-)
    _BENNY
    _BENNY --- ---
    AAHHWISEGUY: aha, ten dvojsmysl. me ta druha moznost ani nenapadla a mozna bych to napsal stejne tak :-)
    AAHHWISEGUY
    AAHHWISEGUY --- ---
    _BENNY: to tucne. nechtel jsem to vytrhnout z kontextu...
    namisto celkem logicky: "..., že před válkou působilo v Československu řádově více bankovních domů než dnes," je tam ten podivny slovosled, diky kteremu jsem se uprostred vety zastavil a snazil se vzpomenout kdy byla nejaka valka v Ceskoslovensku....
    _BENNY
    _BENNY --- ---
    AAHHWISEGUY: co presne je na ni dementniho? nejak mi pripadne normalni.
    AAHHWISEGUY
    AAHHWISEGUY --- ---
    _BENNY: tohle je ale dementni formulace
    Může vůbec takový model (v hrubých rysech) bezpoplatkové banky fungovat? Je na českém trhu prostor pro tolik bank? Samozřejmě že ano, psal jsem tady už před časem o tom, že před válkou v Československu působilo řádově více bankovních domů než dnes.
    TANTRICK
    TANTRICK --- ---
    ANDY_WARHOL: vo to tady nejvíc že jo .-)
    ANDY_WARHOL
    ANDY_WARHOL --- ---
    mikroplatby, aaaa :)
    ADAMM
    ADAMM --- ---
    TANTRICK: já bych s tím datem "první čtvrtletí" byl opatrnější... už teď jsme slibovali moc a plnili méně - a rozhodně by to mělo být spíš naopak. mnohem serioznější imho je říct v první polovině 2008.
    ADAM
    ADAM --- ---
    to zní opravdu dobře
    TANTRICK
    TANTRICK --- ---
    ADAMM: kool:
    "mBank je schopná a ochotná nabízet své služby také živnostníkům. V prvním čtvrtletí nabídneme pro obchodníky i koncové zákazníky mikroplatební systém mTransfer."
    ADAMM
    ADAMM --- ---
    náš šéf odpovídal na idnesu...
    http://fincentrum.idnes.cz/odpovedi.asp?t=NAJAR&akce=
    NTR23
    NTR23 --- ---
    ADAM: funguje
    STEPNI_VLK
    STEPNI_VLK --- ---
    ADAM: Koukám, že se ti ČS vcelku úspěšně stará o příjemné prožití svátečních dnů konce roku..

TANTRICK: No jo, pohádka je velmi poučná. Ale jen pro nás laiky. Aneb buď rád, že víš zase o něco málo víc a neruš. ;)
    ADAM
    ADAM --- ---
    prosimvas, funguje vam prihlasovani do servisu 24 ted?

uspesne jsem zablokoval dalsi dva ucty (mamka, pritelkyne), protoze urgentne potrebuju poslat jednu platbu....
    ADAM
    ADAM --- ---
    je to jako se divit, že je země kulatá...
    TANTRICK
    TANTRICK --- ---
    ADAM: tak dej odbornou kritiku :-)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam