• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    HARALDBanky, bankovnictví, bankovní operace
    BUTHRAKAUR
    BUTHRAKAUR --- ---
    RETESKA: na hesla se daji pouzit ruzny sikovny programky - doporucuju mrknout treba na http://keepass.info/ nebo http://www.truecrypt.org/ .. pripadne pouzit kombinaci obojiho pro jeste vyssi bezpecnost. kdybych si mel pamatovat vsechny hesla, tak by to dopadlo tak, ze bych mel bud vsude hesla s podobnym zakladem nebo bych pulku zapomnel :) navic ten keepass umi i hesla generovat, takze nehrozi, ze kdyz te nekdo okrade o penezenku a vyzkousi cislo OP, tak se dostane do tvyho inet bankingu...
    NOSPAM
    NOSPAM --- ---
    ROMANET: No zase je jako fakt že poslední problém s zapomenutym heslem k E-Kontu vyřešili promptně a zdarma.
    I když když jsem chtěl potvrzení o výši financí na kontě tak mně zkásli o 400,- (potřeboval jsem to pro žádost o vízum)
    ROMANET
    ROMANET --- ---
    NOSPAM: to mne bavilo, jak mi chodilo, že mám povelaných nějakých padesát tisíc nebo co, podepsaný ředitelem pobočky. jen tam psali, že mám přinýst doklady o výši příjmu, že nejsem ve zkušební době a tak něco. u tý banky jsem tenkrát byl asi 5 let. fakt mi přijde na hlavu, abych do banky, která o mých financích ví jen o málo míň než já, nosil nějaký papíry.
    ale já se nezlobím, aspoň jsem si nikdy žádnou půjčku nebral a přečerpávat účet mne ani nenapadlo, jak vidím, že se blížim nule a nevidím blížící se příjem, obvolávám známé.
    NOSPAM
    NOSPAM --- ---
    Bože to sou blbci.Tohle mně na bankách děsně štve, že se tvářej jako by ty prachy byli jejich a klienti prostě jsou jen jakousi podřadnou skupinou.

Pamatuju si situaci kdy jsem chtěl pitomé povolené přečerpání o 10K a chlápek co to "posuzoval" po mně nejdřív chtěl hafo papírů (ačkoliv jsem u nich byl už asi 5 či 6 měsíců) a pak se na mně tak sladce usmál a řekl mi že mám příliš malý příjem. No tehdy sem teda mněl jen asi 16K cash měsíčně ale to je taky 5 let nazpátek.

Dneska mne zase banka štve tim že mi neustále vnucuje peníze.
    ZBYNEK
    ZBYNEK --- ---
    ADAM: Držím palce, ať to z nich dostaneš.
    ADAM
    ADAM --- ---
    ONE111: jo. tohle mám z helplinky.

samozřejmě předtím xkrát nezapoměl zdůraznit, že o žádné chybě v přihlašování neví, že jsem to heslo musel zadat špatně a pak když z něho vylezlo tohle, tak, že to mám za to, že používám spec. aplikaci na uchování hesel...
    PSYSBEE
    PSYSBEE --- ---
    ADAM: :-)
    RETESKA
    RETESKA --- ---
    my to na mLince vyřešili tak, že dostanu během 10 dnů nový aktivační balíček a všecko si nastavím znova. A NAPÍŠU SI TO POŘÁDNĚ :)
    ONE111
    ONE111 --- ---
    ADAM: A zadny informacni mail neprisel a toto info mas z helplinky?
    ADAM
    ADAM --- ---
    takže rozuzelní nefunkčního přihlašování spořitelny je následující:

do určitého data bylo heslo do IB max 14 znaků - kdo měl znaků víc, tak přebytečné se zkrátka ignorovali.
    při tom update se systém změnil na 8-30ti místné heslo.
    takže při zadávání starého hesla (delšího než 14) bylo heslo samozřejmě považováno za neplatné.

idioti....

takže: 100kč poplatek za znovuzaslání bezp. hesla za tuhle jejich pitomost odmítam akceptovat. předpokládám samozřejmě, že moje reklamace nebyla uznána.

prosím tedy všechny, koho se to také týká, aby mi do pošty poslali
    "CSAS" - (pro účely filtru - důležité)
    svoje jméno
    a případně kl. číslo do internetbankingu nebo třeba číslo účtu. (není povinné)...

těch 100kč z nich dostanu!

(a btw účty osobní, firemní i rodiny u spořitelny ruším) - ti idioti na infolince se mi ještě vysmívají a tváří se, že to je přeci moje chyba, že si hesla nepamatuju, ale zadávám je pomocí speciální aplikace, kterou by on "moc nedoporučoval používat"
    ADAM
    ADAM --- ---
    RETESKA: ani mi to nepřipomínej právě to řeším, protože moje manželka to má stále zablokovaný
    RETESKA
    RETESKA --- ---
    ROMANET: já sem si právě jistá, že pokud by bylo co, zapsala bych si to. zapsala jsem si přihlašovací jméno (číslo asi 7místné) a heslo tam napsané nemám. z čehož vyvozuju že by mělo dál platit do dočasné, co bylo na papírku, ne? jenže to mi to nevzalo :( bohužel si nepamatuju co všecko jsem tam vlastně nastavovala.

mám jinak účet v eBance a tam se už roky přihlašuju aniiž bych si musela něco nezapamatovatelnýho pamatovat. přihlašuju se tam totiž přes rodný číslo a pak mi přijde na mobil sms s číslem jako heslem. pamatovala jsem si i číslo účtu a číslo svojí bejvalý občanky, ale jaksi nemám paměť na všechno, ale jsem si jistá že bych si to napsala :(

nj ten lístek s číslem co po mě budou chtít ne mLince mám stejně doma, tak si teď holt ty platby nenastavím a nic nezaplatím.

taky prolejzám fórum na webu a nechápu jak si někdo může zrušit účet v bance kyž ještě neni pořádně seznámenej s tim co všecko nefachčí na tom novým :D nějaký ještě větší blbci než já.
    ROMANET
    ROMANET --- ---
    GLUON: půjčíš mi tvou knížku o psech na pár dní?
    GLUON
    GLUON --- ---
    NTR23: spis bych to dal nekam kde to nebude s nicim souviset, treba do knihy o psech, nikdy nevis :P
    NTR23
    NTR23 --- ---
    RETESKA: Tak tak. při aktivaci jsem si hesla poznamenal a uklidil do šanonu, kde mám smlouvy
    ROMANET
    ROMANET --- ---
    RETESKA: covece, je to mozna pošahaný, ale je docela rozumný si přístupový kody napsat, u jinejch bank sis je nepsala?
    RETESKA
    RETESKA --- ---
    mě by teda zajímalo, proč mám pro pokus o přihlášení do netbankingu mBank jen tři pokusy. nejspíš je to podobné jako s tím co se stalo ADAMovi u jiné banky. eBanka tam má možností víc (nekonečno?) když se člověk splete, navíc při přihlašování přes sms se mi ještě nestalo že bych něco zblbla. teď jsem hned zapomněla co se vyplňuje do toho hesla, protože jsem si to jen nastavil a pak šla trávit vánoce a už jsem v kelu. vim že to je moje chyba, ale určitě nejsem jediná. pamatovat nebo psát si někam nějaký 15místný číslo mi přijde pošahaný... chjo.
    ROMANET
    ROMANET --- ---
    Zlatá éra stavebního spoření skončí

Časy silné státní podpory stavebního spoření pomalu končí. Premiér Mirek Topolánek chce letos splnit jeden z velkých volebních slibů ODS a výrazně zjednodušit daně. Chystá se zrušit řadu úlev a odpočitatelných položek, které mnoha lidem zaručují nižší daně, zároveň však systém výrazně komplikují. Předseda vlády však zatím neupřesnil, jak přesně si zrušení podpory na stavební spoření představuje. http://domaci.ihned.cz/c4-10070910-22699770-002000_d-zlata-era-stavebniho-sporeni-skonci
    ADAMM
    ADAMM --- ---
    to je ruzne, podle toho, o jakou cast jde. ja treba nemam do vseho pristup. co se tyce IB, tak tam je na bug tracking Mantis. cast je inhouse, ale treba informacni web dela externi firma (intercon.pl), a tam se to resi zase jinak.
    TANTRICK
    TANTRICK --- ---
    ADAMM: jaká firma vám zajišťuje programování firemních aplikací? Máte CRM, bug tracking?
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam